ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Canella aromatic oil 100ml - συνδυάζει το μεθυστικό άρωμα της κανέλας με πλούσιες νότες πιπερόριζας

10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
ethereal-nature-canella-aromatic-oil-100ml-sunduazei-to-methusti
Ethereal Nature Canella aromatic oil 100ml - συνδυάζει το μεθυστικό άρωμα της κανέλας με πλούσιες νότες πιπερόριζας
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. 

Πικάντικο, ζεστό και αισθησιακό, το αρωματικό έλαιο canella συνδυάζει το μεθυστικό άρωμα της κανέλας με πλούσιες νότες πιπερόριζας και πορτοκαλιού σε μία βάση μεθυστικής βανίλιας. Στο δοχείο καύσης ελαίων απελευθερώνει στοιχεία που ενισχύουν τη μνήμη και ενδυναμώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Δρα επίσης αφροδισιακά και συχνά συνδυάζεται με πατσουλί για να δημιουργήσει μια ερωτική ατμόσφαιρα.

Αρωματίστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, ρίχνοντας λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο canella αρωματιστή ή στο ποτ πουρί και προσελκύστε ευημερία, τύχη και έρωτα.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο. 

Στα σαπούνια με την ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μίγμα σας.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Περιεκτικότητα (ml). 100
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Canella aromatic oil 100ml - συνδυάζει το μεθυστικό άρωμα της κανέλας με πλούσιες νότες πιπερόριζας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved