ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Melon fragnance oil 100ml - Αρωματικό έλαιο πεπονιού

12,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7193
Ethereal Nature Melon fragnance oil 100ml - Αρωματικό έλαιο πεπονιού
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. 

Το αρωματικό έλαιο melon με τη μεθυστική του μυρωδιά, αυτή του ώριμου, φρέσκου πεπονιού, μας γυρίζει πίσω στα νοσταλγικά καλοκαιρινά απογεύματα της παιδικής μας ηλικίας. Χρησιμοποιήστε το μετά από μία κουραστική και έντονη ημέρα και τονώστε άμεσα τη διάθεσή σας. Θεωρείται ότι συντελεί στη βελτίωση της πνευματικής και ψυχολογικής υγείας. 

Προσθέστε λίγες σταγόνες από το δροσερό αυτό αρωματικό στα καλλυντικά σας και βάλτε το καλοκαίρι στη ζωή σας. Ιδανικό για μάσκες προσώπου, καθώς τονώνει άμεσα την κουρασμένη επιδερμίδα, δίνοντάς της λάμψη στη στιγμή. 

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο. 

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μίγμα σας.

100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7193
Περιεκτικότητα (ml). 100
Κωδικός κατασκευαστή 4872
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Melon fragnance oil 100ml - Αρωματικό έλαιο πεπονιού
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved