ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Gardenia aromatic oil 100ml - Γαρδένια: δυνατό, ακαταμάχητο μεθυστικό άρωμα

12,00 €
Σε απόθεμα
SKU
8983
Ethereal Nature Gardenia aromatic oil 100ml - Γαρδένια: δυνατό, ακαταμάχητο μεθυστικό άρωμα
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Γαρδένια: δυνατό, ακαταμάχητο μεθυστικό άρωμα, φέρνει στο νου μας εξωτικές μυρωδιές και ανοιξιάτικα ηλιοβασιλέματα…κατευθείαν από τον κήπο της γιαγιάς μας.

Προσθέστε λίγες μόνο σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και δώστε λάμψη και ζωντάνια στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα σας. Ιδανικό για την παρασκευή σαπουνιών και σαμπουάν, καθώς και απορρυπαντικών.

Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο.

Συμβουλή! Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να δοκιμάζετε τα αρωματικά έλαια σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγαλύτερες ποσότητες, γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μείγμα σας.

100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8983
Περιεκτικότητα (ml). 100
Κωδικός κατασκευαστή 5990
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Gardenia aromatic oil 100ml - Γαρδένια: δυνατό, ακαταμάχητο μεθυστικό άρωμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved