ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Lemon Fragnance Oil 100ml - Αρωματικό έλαιο λεμονιού

10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
29929
Ethereal Nature Lemon Fragnance Oil 100ml - Αρωματικό έλαιο λεμονιού
Τα αρωματικά έλαια μπορούν να καούν σε δοχείο καύσης ελαίων (αρωματιστής) ή να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή σαπουνιών, κεριών, αλλά και καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς είναι εργαστηριακά ελεγμένα και υποαλλεργικά. 
Δροσιστικό, ευχάριστο και αναζωογονητικό, το αρωματικό έλαιο lemon με το ζουμερό, αψύ άρωμά του, δημιουργεί ευχάριστη, χαλαρή ατμόσφαιρα, καθαρίζει το μυαλό, συμβάλλει στην ευεξία, την αυτοσυγκέντρωση και την αποβολή του αισθήματος κούρασης, αναζωογονεί και διεγείρει την αυτοσυγκέντρωση, προωθεί την ψυχική διαύγεια, βοηθά στην προληψη συναισθηματικών ξεσπασμάτων, καθαρίζει τον χώρο από την κακή ενέργεια, ενώ θεωρείται ότι ελκύει την αγάπη και την φιλία.

Προσθέστε λίγες μόνο σταγόνες στα σπιτικά καλλυντικά σας και νιώστε την ευωδιά του να σας κατακλύζει. Ιδανικό για κρέμες, λοσιόν και μάσκες προσώπου, καθώς θεωρείται ότι βοηθάει στη ρύθμιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.
Τα αρωματικά έλαια χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 1-3% σε λοσιόν, κρέμες, σαμπουάν, balms κ.ο.κ. Σε σαπούνια χρησιμοποιούνται συνήθως σε αναλογία 10ml/kg σαπουνόμαζας σε εκείνα που παρασκευάζονται σε τη μέθοδο Melt & Pour, 15ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη θερμή μέθοδο και 20ml/kg ελαίων σε εκείνα που παρασκευάζονται με τη ψυχρή μέθοδο. 

Στα σαπούνια με τη ψυχρή μέθοδο να τα δοκιμάζετε σε μικρή ποσότητα σαπουνιού πριν τα χρησιμοποιήσετε σε μεγάλες ποσότητες γιατί ενδέχεται κάποια από αυτά να επισπεύδουν πολύ το “ ίχνος” και να πήζει απότομα το μίγμα σας.

100ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Περιεκτικότητα (ml). 100
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Lemon Fragnance Oil 100ml - Αρωματικό έλαιο λεμονιού
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved