ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Bioaroma Gardenia fragnance.oil 5ml - Αρωματικό έλαιο Γαρδένιας (Gardenia jasminoides)

7,00 €
Σε απόθεμα
SKU
2344

Bioaroma Gardenia fragnance.oil 5ml - Αρωματικό έλαιο Γαρδένιας (Gardenia jasminoides) 

Η Γαρδένια (Gardenia jasminoides) (πηγή Wiki), το λουλούδι με το ξεχωριστό άρωμα, είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό με πλούσιο, λαμπερό φύλλωμα και μεγάλα, λευκά άνθη. Έλκει την καταγωγή της από τη Νότια Αφρική και καλλιεργείται στην Ελλάδα ως ένα από τα πιο δημοφιλή καλλωπιστικά φυτά, ευδοκιμώντας κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Το αιθέριο έλαιο της Γαρδένιας εξάγεται από τα άνθη του φυτού και αναδύει ένα ζεστό, πλούσιο και γλυκό άρωμα σε ισορροποιημένη αρωματική νότα, που θυμίζει καλοκαιρινό κήπο. Πρόσφατες μελέτες γύρω από τη γενιπίνη, βασικό συστατικό στοιχείο του φυτού, αποδεικνύουν κάτι που ίσως οι περισσότεροι αγνοούν. Η Γαρδένια, εκτός απο καλλωπιστικό φυτό με υπέροχο άρωμα, αποτελεί ένα πανίσχυρο φαρμακευτικό φυτό. Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική ως αντιφλεγμονώδες, αντιπυρετικό και αντι-υπερτασικό φάρμακο, καθώς και στη θεραπεία των τραυμάτων, περιορίζοντας την αιμορραγία και βοηθώντας στην ταχύτερη επούλωση των πληγών. Στη συμβατική δυτική ιατρική, το φυτό έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στη μείωση των φλεγμονών και εμφανίζει αντι-αγγειογενετικές ιδιότητες. Το άρωμα της Γαρδένιας είναι ιδιαίτερα γνωστό στην αρωματοθεραπεία για την εξαιρετική επίδραση του στο νευρικό σύστημα. Δρά κατευναστικά, προσφέροντας ανακούφιση από τα συμπτώματα του άγχους και της κατάθλιψης. Χαλαρώνει το μυϊκό σύστημα και βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, της εξασθενισμένης μνήμης και των μυϊκών εντάσεων.

Επαναφέρει το νου στο παρόν, απαλλάσοντάς τον απο τις σκέψεις του παρελθόντος και τους φόβους του μέλλοντος. Δημιουργεί μια αίσθηση αγάπης, ειρήνης και πνευματικότητας.

 Το αιθέριο έλαιο της Γαρδένιας συνδυάζεται καλά με Γιασεμί, Λεμόνι, Υλάνγκ-Υλάνγκ, Σανταλόξυλο, Λεβάντα, Χαμομήλι, Νερολι, Πορτοκάλι. 

5ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Bio aroma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2344
ean13 5200120591142
Περιεκτικότητα (ml). 5
Βάρος 0,050 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2859
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Bioaroma Gardenia fragnance.oil 5ml - Αρωματικό έλαιο Γαρδένιας (Gardenia jasminoides)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved