ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Health Aid Evening Primrose Oil (Έλαιο νυχτολούλουδου) 1000mg + Vitamin E 30caps - Καταπολεμήστε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Ειδική Τιμή 13,32 € Κανονική Τιμή 15,67 €
Σε απόθεμα
SKU
1771

Health Aid Evening Primrose Oil (Έλαιο νυχτολούλουδου) 1000mg + Vitamin E 30caps - Καταπολεμήστε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

 

Έλαιο νυχτολούλουδου

Το έλαιο νυχτολούλουδου (ΕΓΔΕ) προέρχεται από το σπόρο του νυχτολούλουδου (ΕΓΔΕ ή στα Αγγλικά Evening Primrose).

 Το ΕΓΔΕ χρησιμοποιείται κατά την κύηση για την πρόληψη της προεκλαμψίας ενώ σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες το χρησιμοποιούν και για την καταπολέμηση της PMS, του πόνου στο στήθος, της ενδομητρίωσης , τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και των εξάψεων.

Το έλαιο του νυχτολούλουδου που κοινώς ονομάζεται «Oenothera», «Ο Βασιλιάς της Πανάκεια», χρησιμοποιείται για μία μεγάλη ποικιλία θεραπειών και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Εκτός από αυτά που αναφέρουμε παραπάνω , το ΕΓΔΕ χρησιμοποιείται για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την οστεοπόρωση, το σύνδρομο Raynaud, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, το σύνδρομο Sjogren, το ADD, τον αλκοολισμό, τη νόσο του Αλτσχάιμερ, τη σχιζοφρένεια, το άσθμα, τον καρκίνο, την υψηλή χοληστερόλη, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, τη διαβητική νευρική βλάβη, τη δυσπραξία, τις καρδιακές παθήσεις, την υπερκινητικότητα, τον πόνο στα κάτω άκρα, τη νευροδερματίτιδα, την παχυσαρκία και την απώλεια βάρους, τον κοκίτη, τις γαστρεντερικές διαταραχές όπως η ελκώδης κολίτιδα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το πεπτικό έλκος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Μακρόστενη , καθαρή , μαλακή ζελατινένια  κάψουλα γεμάτη με πρασινοκίτρινο έλαιο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πλούσια φυσική πηγή ελαίου νυχτολούλουδου και Γάμα- Λινολενικού οξέως G.L.A. (10%), απαραίτητο για την δημιουργία των Προσταγλανδίνων, συστατικά που συμβάλουν στη καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, στη ρύθμιση –ισορροπία των ορμονών, στο καλό κυκλοφορικό  και στην ομαλή λειτουργία του μεταβολισμού.
Χρήσιμο στην διατήρηση του επιπέδου της φυσικής υγρασίας του δέρματος, απαραίτητο για την απαλή υφή και καλή εμφάνισή του.
Λαμβανόμενο εσωτερικά μετατρέπεται σε Προσταγλανδίνες, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κυττάρων και την αναγέννηση των ιστών.
Χρήσιμο σε περιπτώσεις προεμμηνορροϊκών συμπτωμάτων και εμμηνόπαυσης.  Η παρουσία της Βιταμίνης Ε λειτουργεί σαν αντιοξειδωτικό και συμβάλλει στην υγεία των κυττάρων και του δέρματος. Ευεργετικό για όσους έχουν πολύ ξηρό δέρμα, όπως και σε περιπτώσεις εκζέματος.

 Προϊόν ψυχρής πίεσης, χωρίς πρόσθετα.

Περιέχει 200 % του RDA σε βιταμίνη Ε.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών  1 κάψουλα ημερησίως.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα , συντηρητικά,  γλουτένη , μαγιά, σόγια, ζάχαρη, αλάτι, σιτηρά και υποπροϊόντα γάλακτος.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος , μακριά από παιδιά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
30 κάψουλες   σε καφέ γυάλινο φιαλίδιο τοποθετημένο σε χάρτινο κουτί.
Κάθε κάωουλα περιέχει κατά μέσο όρο                 ΣΗΔ %
Evening Primrose oil ………………100 mg
Vitamin E (d-alpha tocopherol )……..20 mg…….200
Gamma Linolenic Acid…………….100 mg
(min 10 %)

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Health Aid
Τεμάχια 1
Κωδικός site 1771
ean13 5019781013203
Βάρος 0,156 kg
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Health Aid Evening Primrose Oil (Έλαιο νυχτολούλουδου) 1000mg + Vitamin E 30caps - Καταπολεμήστε τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved