ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Italfarmaco Iofolen for pregnant women 30capsules - Συμπλήρωμα διατροφής για εγκύους

Ειδική Τιμή 13,95 € Κανονική Τιμή 16,41 €
Σε απόθεμα
SKU
2679

Italfarmaco Iofolen for pregnant women 30capsules - Συμπλήρωμα διατροφής για εγκύους

Το Iofolen είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα με εξειδικευμένη σύνθεση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, που περιέχει ακριβώς τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται η μητέρα και το μωρό της σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες.

Το Iofolen είναι το πλήρες συμπλήρωμα που παρουσιάζει μια σχέση κλειδιού και κλειδαριάς ανάμεσα στις διατροφικές ανάγκες της εγκυμοσύνης που καλύπτει και στα συστατικά που περιέχει. 

Ο ρόλος των κύριων συστατικών του IOFOLEN® 

Φυλλικό οξύ (Βιταμίνη Β9) και Βιταμίνη 12:

Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για τη διαδικασία του διαχωρισμού και πολλαπλασιασμού των κυττάρων. Η βιταμίνη αυτή είναι χρήσιμη από την αρχή της εγκυμοσύνης, και για το λόγο αυτό συνιστάται στις γυναίκες να συμπληρώνουν τη διατροφή τους με τη βιταμίνη Β9. Η βιταμίνη Β12 συμμετέχει στη διαδικασία του διαχωρισμού των κυττάρων μαζί με το φυλλικό οξύ.

Ιώδιο:

Είναι απαραίτητο για τη σωστή ανάπτυξη του εμβρύου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ανάγκες για ιώδιο αυξάνονται, καθώς αυτό σχετίζεται με την επαρκή νοητική ανάπτυξη του παιδιού.

Σίδηρος:

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπάρχει μία σημαντική αύξηση στις ανάγκες για σίδηρο και θα πρέπει η μητέρα να εξασφαλίζει την επαρκή ποσότητα και για το έμβρυο. Ο σίδηρος αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά μέταλλα, δεδομένου ότι συμβάλλει στη μεταφορά του οξυγόνου στα κύτταρα.

Λιπαρά οξέα Ω-3:

Είναι ένας τύπος απαραίτητων πολυακόρεστων λιπαρών. Τα Ω-3 λιπαρά οξέα είναι γνωστά ως «απαραίτητα» λιπαρά οξέα, γιατί είναι θεμελιώδη για την καλή υγεία. Ο οργανισμός μας, όμως, δεν μπορεί να τα συνθέσει. Τα Ω-3 λιπαρά οξέα μπορούν να απορροφηθούν από τις τροφές και βρίσκονται σε μεγάλη συγκέντρωση στα ψάρια, τα έλαια και τους φυτικούς σπόρους. Κατά την κύηση και το θηλασμό, η κατανάλωσή τους είναι απολύτως αναγκαία για τη νευρολογική και νοητική ανάπτυξη, καθώς και για την ανάπτυξη της όρασης, τόσο του εμβρύου όσο και του νεογέννητου.

Βιταμίνη D:

Η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου. Επαρκή επίπεδα βιταμίνης D στη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητα για το μωρό, τόσο κατά το εμβρυικό στάδιο όσο και για τη μετέπειτα ανάπτυξή του.

30caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Italfarmaco
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2679
ean13 8024790271008
Βάρος 0,100 kg
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Italfarmaco Iofolen for pregnant women 30capsules - Συμπλήρωμα διατροφής για εγκύους
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved