ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

BetterYou DLux Pregnancy Daily Vit D Oral spray 25ml - συνδυασμός βιταμινών ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της εγκύου

Ειδική Τιμή 16,04 € Κανονική Τιμή 19,10 €
Σε απόθεμα
SKU
5778
BetterYou DLux Pregnancy Daily Vit D Oral spray 25ml - συνδυασμός βιταμινών ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της εγκύου
DLuxPregnancy

"Σύμφωνα με μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει αποδειχτεί ότι η απορρόφηση της βιταμίνης D3 στη φαρμακοτεχνική μορφή αερολύματος από τον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλες φαρμακοτεχνικές μορφές, ιδιαίτερα όταν ο ψεκασμός γίνεται στο υπογλώσσιο. Σε σύγκριση με τη φαρμακοτεχνική μορφή της μαλακής κάψουλας, η χορήγηση με ψεκασμό φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον ορό περισσότερο από 2 φορές"

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης Επ. Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ένας μοναδικός συνδυασμός βιταμινών ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της εγκύου.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο προϊόν σε μορφή στοματικού spray που εγγυάται βέλτιστη απορρόφηση των αναγκαίων βιταμινών από τον οργανισμό σας, παρακάμπτοντας το πεπτικό σύστημα.

Το DLuxPregnancy αποτελεί την πλέον αποτελεσματική εναλλακτική στις ταμπλέτες και τις κάψουλες και είναι η ιδανική λύση για τις έγκυες που υποφέρουν από ναυτίες.
Κάθε δοσολογία (5 ψεκασμοί) εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποσότητα βιταμίνης D3 (1.000 IU - 25mcg) καθώς και τις συνιστώμενες ποσότητες φυλλικού οξέος (400mcg), βιταμίνης Β12 (6mcg) και το 100% των απαιτούμενων ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες Κ, Β1 και Β6 (σύμφωνα με τη Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη).

Είναι το πιο βολικό κι εύχρηστο συμπλήρωμα για τις γυναίκες που διανύουν την περίοδο της εγκυμοσύνης τους ή θηλάζουν, φυσικά εμπλουτισμένο με υπέροχη γεύση ροδάκινου και μάνγκο.

«Ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω της υπογλώσσιας πρόσληψης έχει αποδειχθεί ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για τη πρόσληψη βιταμινών μέσω συμπληρώματος, καθώς βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος»
Δρ. Charles Heard, Λέκτορας Πανεπιστημίου Cardiff

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 23008/8-3-2016. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Βέλτιστη Απορρόφηση

Το DLuxPregnancy μπορεί να εγγυηθεί επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό που κανέναν άλλο συμπλήρωμα δε μπορεί να ξεπεράσει.
Η απόδοση του πεπτικού μας συστήματος δεν είναι πάντα εξασφαλισμένη και επιδεινώνεται περαιτέρω από τις συχνές ναυτίες που ταλαιπωρούν τις έγκυες, επιφέροντας δυσμενή αποτελέσματα στην απορρόφηση των απαιτούμενων θρεπτικών συστατικών. Το DLuxPregnancy παρακάμπτει το πεπτικό σύστημα αξιοποιώντας τον γρηγορότερο και πιο αποδοτικό μηχανισμό απορρόφησης που υπάρχει.
Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff απέδειξε ότι οι βέλτιστες περιοχές για την απορρόφηση της βιταμίνης D σε spray βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα και στη βλεννογόνο του μάγουλου. Ο ψεκασμός στις περιοχές αυτές μεγιστοποιεί τόσο την ταχύτητα όσο και το επίπεδο απορρόφησης της ζωτικής αυτής βιταμίνης από το κυκλοφορικό μας σύστημα. Όταν χρησιμοποιείτε το DLuxPregnancy κάντε απευθείας χρήση στις περιοχές αυτές και επωφεληθείτε των ευεργετικών αποτελεσμάτων του πρωτοποριακού αυτού μηχανισμού απορρόφησης.
Η βιταμίνη D3 είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη. Η σύσταση του DLuxPregnancy έχει διαμορφωθεί σε αντίστοιχη βάση, ενισχύοντας έτσι τα επίπεδα απορρόφησής του. Το περιεχόμενο έλαιο εναιωρείται σε διάλυμα λεκιθίνης ηλιέλαιου, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή, από τον πρώτο ψεκασμό μέχρι τον τελευταίο.

Καινοτόμος σύσταση

Η βιταμίνη D είναι καθοριστική για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, για σωστή μυϊκή ανάπτυξη καθώς και για γερά δόντια και οστά.
Τα νεογνά γεννιούνται με σχεδόν τα μισά επίπεδα βιταμίνης D από αυτά που διαθέτει η μητέρα τους και τεκμηριωμένα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, το συντριπτικό ποσοστό των εγκύων γυναικών που δεν καλύπτουν τις ανάγκες τους σε βιταμίνη D με κάποιο συμπλήρωμα, παρουσιάζουν ανεπάρκεια ή έλλειψη σε D.
Επιπρόσθετα η βιταμίνη Κ λειτουργεί σε συνεργασία με τη βιταμίνη D, για να ενισχύσει την καλή υγεία των οστών, ενώ παράλληλα είναι ζωτικής σημασίας για την πήξη του αίματος.
Το φυλλικό οξύ είναι απαραίτητο για τις εγκυμονούσες γυναίκες καθώς και για εκείνες που σχεδιάζουν να συλλάβουν και η χρήση συμπληρώματος κρίνεται απαραίτητη. Αυτή η βασική βιταμίνη λειτουργεί παράλληλα με τη Β12 προκειμένου να σχηματιστούν υγιή ερυθρά αιμοσφαίρια, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι τα σωστά επίπεδα φυλλικού οξέος μειώνουν το ενδεχόμενο εμφάνισης δυσπλασιών του νευρικού σωλήνα των εμβρύων.
Οι βιταμίνες Β1 και Β6 ενισχύουν περαιτέρω τόσο τη μητέρα όσο και το έμβρυο, με ποικίλους τρόπους. Οι βιταμίνες αυτές βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από τα τρόφιμα, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρουν στη καλή υγεία του νευρικού και του μυϊκού ιστού. 

Οδηγίες

Πραγματοποιείστε πέντε ψεκασμούς καθημερινά, ή όπως σας έχει συμβουλέψει ο γιατρός ή ο διαιτολόγος σας.

Το DLuxPregnancy είναι κατάλληλο για γυναίκες που ακολουθούν χορτοφαγική δίαιτα, πάσχουν από διαβήτη ή κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη).

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μπορεί να λαμβάνεται πριν τη σύλληψη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και κατά την περίοδο του θηλασμού.

Λόγω της μοναδικής μορφής του σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου της στοματικής βλεννογόνου είναι ιδανικό για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης.

Έρευνα του Πανεπιστημίου του Cardiff απέδειξε ότι οι βέλτιστες περιοχές για την απορρόφηση της βιταμίνης D βρίσκονται κάτω από τη γλώσσα και στο πλάι της βλεννογόνου του μάγουλου. Ο ψεκασμός στις περιοχές αυτές μεγιστοποιεί τόσο την ταχύτητα όσο και το επίπεδο απορρόφησης του συμπλέγματος των συγκεκριμένων βιταμινών απευθείας στο κυκλοφορικό μας σύστημα. Όταν χρησιμοποιείτε το DLuxPregnancy κάντε απευθείας χρήση στις περιοχές αυτές, προκειμένου να επωφεληθείτε πλήρως των ευεργετικών αποτελεσμάτων του πρωτοποριακού αυτού μηχανισμού απορρόφησης.

Ο ψεκασμός δεν είναι απαραίτητο να συνδυάζεται με λήψη τροφής καθώς παρακάμπτει την επεξεργασία μέσω του πεπτικού συστήματος.

Μπορεί να λαμβάνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εφόσον κλειδί της επιτυχίας είναι να το κάνετε μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας. Οι πέντε ψεκασμοί μπορεί να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα είτε να διασκορπιστούν μέσα στην ημέρα, αναλόγως με τις δικές σας ανάγκες.

Προσπαθήστε να κρατήσετε το αποτέλεσμα του ψεκασμού στο στόμα σας για τουλάχιστον 10 δεύτερα πριν την κατάποση, προκειμένου να εξασφαλίσετε βέλτιστη απορρόφηση μέσω των βλεννογόνων μεμβρανών.

Εάν επιλέξετε να πραγματοποιείτε και τους πέντε ψεκασμούς ταυτόχρονα, διαμοιράστε τους κάτω από τη γλώσσα και στο πλάι της στοματικής κοιλότητας, προκειμένου να αποφύγετε τον κορεσμό κάποιας περιοχής. 

Συστατικά

Στο DLuxPregnancy περιλαμβάνονται...

Απιονισμένο νερό, ξυλιτόλη, κόμμι ακακίας, φυλλοκινόνη (Κ), κιτρικό οξύ, υδροχλωρική πυριδοξίνη (Β6), μονονιτρική θειαμίνη (Β1), σορβικό κάλιο, φυσική γεύση μάνγκο, μαλτοδεξτρίνη πατάτας, κόμμι ακακίας, προπυλενογλυκόλη, χοληκαλσιφερόλη (D3), φυλλικό οξύ, διττανθρακικό νάτριο, μεθυλοκοβαλαμίνη (Β12).

Κάθε δόση (5 ψεκασμοί) παρέχει:
Βιταμίνη D3: 1000iu/25mcg
Φυλλικό Οξύ: 400mcg
Βιταμίνη B1: 1.4mg
Βιταμίνη B6: 2mg
Βιταμίνη B12: 6mcg
Βιταμίνη K: 75mcg

Είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε τα πιο ενεργά και βιοδιαθέσιμα συστατικά που υπάρχουν.

Πρόκειται για προϊόν κατάλληλο για χρήση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και δεν απαιτεί ψύξη.

25ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής BetterYou
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5778
ean13 96032886
Περιεκτικότητα (ml). 25
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:BetterYou DLux Pregnancy Daily Vit D Oral spray 25ml - συνδυασμός βιταμινών ειδικά σχεδιασμένος για τις ανάγκες της εγκύου
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved