ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Vitabiotics Pregnacare Him & Her conception 60tabs - ιδανική για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί

Ειδική Τιμή 24,10 € Κανονική Τιμή 35,44 €
Σε απόθεμα
SKU
7128
Vitabiotics Pregnacare Him & Her conception 60tabs - ιδανική για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί
Το Pregnacare Him & Her Conception της Vitabiotics είναι μια μοναδική διπλή συσκευασία, ιδανική για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.
H συσκευασία περιέχει:

30 ταμπλέτες Pregnacare Conception για τη γυναίκα (ροζ blisters)
Το Pregnacare Conception περιέχει έναν ισορροπημένο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών που προσφέρουν διατροφική υποστήριξη στις γυναίκες πριν τη σύλληψη. Περιέχει ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, μαζί με βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα συστατικά, όπως η L-αργινίνη και η ινοσιτόλη. 
Διαβάστε περισσότερα για το Pregnacare Conception εδώ
30 ταμπλέτες Wellman Conception για τον άνδρα (μωβ blisters)Το Wellman Conception περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και εξειδικευμένων θρεπτικών συστατικών για τον άνδρα. Περιέχει σελήνιο που βοηθά στη φυσιολογική σπερματογένεση, ψευδάργυρο που συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα, βιταμίνες και εξειδικευμένα συστατικά, όπως αργινίνη και καρνιτίνη. 
Διαβάστε περισσότερα για το Wellman Conception εδώ

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 32577 & 32580/08-05-2012.Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

60tabs.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vitabiotics
Ταμπλέτες 60
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7128
ean13 5021265250615
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vitabiotics Pregnacare Him & Her conception 60tabs - ιδανική για ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved