ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

K-Link Kinotakara "the miracle of the woods" 10patches - "Ο θησαυρός του δάσους" αποβάλλει από τον οργανισμό βαρέα μέταλλα

Βαθμολογία:
100 % of 100
Ειδική Τιμή 53,84 € Κανονική Τιμή 59,49 €
Σε απόθεμα
SKU
3820

K-Link Kinotakara "the miracle of the woods"  10patches - "Ο  θησαυρός του δάσους" αποβάλλει από τον οργανισμό βαρέα μέταλλα

Το ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ είναι ένα ΝΕΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ, Ιαπωνέζικο, 100% φυσικό υγιεινό προϊόν, στηριγμένο σε επιστημονικές μελέτες διάρκειας 26 ετών, πάνω στην μακροζωία των δένδρων και την ικανότητά τους να επιβιώνουν στις πλέον αντίξοες συνθήκες. 

Έχει φέρει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στο θέμα της υγείας διότι έχει την ικανότητα να αποβάλλει από τον οργανισμό μέσω των πελμάτων (ερεθίζοντας ρεφλεξολογικά σημεία) βαρέα μέταλλα όπως, π.χ. αλουμίνιο, κάδμιο, αρσενικό, υδράργυρο, νικέλιο και άλλα πολλά καθώς επίσης βακτήρια, ιούς, παράσιτα, χοληστερίνη, ουρικό οξύ κλπ που επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και τον αρρωσταίνουν. 

Τα εκπληκτικά αποτελέσματα που επιτυγχάνονται από την χρήση του ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ οφείλονται στις ιδιότητες που έχουν τα συστατικά που εμπεριέχονται εντός του επιθέματος και είναι τα εξής:

Τουρμαλίνη:

Είναι ένα φυσικό ορυκτό που ανεκαλήφθη στην Βραζιλία, το οποίο χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα αρνητικών ιόντων και υπέρυθρη – αβλαβή φυσικά – ακτινοβολία και ως συνέπεια έχει να διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος, αυξάνει την ροή του αίματος, διεγείρει τον υποθάλαμο νευροδιαβιβαστών συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού συστήματος, δραστηριοποιεί τους ενδοκρινείς αδένες, αυξάνει την κατανομή των συστημικών υγρών, καταπολεμά την βουλιμία, ρυθμίζει τον μεταβολισμό, βοηθά στον ύπνο, ρυθμίζει το καρδιαγγειακό σύστημα, σταθεροποιεί την πίεση του αίματος, εξισορροπεί τις συναισθηματικές εντάσεις. Τα αρνητικά ιόντα που περιέχει επίσης βοηθούν στο άσθμα. 

Χιτοζάν:

Η ουσία αυτή εξάγεται από το κέλυφος ενός κάβουρα. Περιέχει μικρομόρια που βοηθούν να κρατηθεί το σώμα ζεστό, αναζωογονεί το σύστημα, απορροφά λίπος, παγιδεύει τοξίνες, βαρέα μέταλλα, είναι αντιβακτηριακό, βοηθά στην επούλωση πληγών και φλεγμονών του δέρματος. 

Δενδρική ρητίνη:

Ρητινώδης ουσία των δένδρων της οξιάς, ιαπωνικής κερασιάς και βελανιδιάς. Αυτό το μίγμα των ουσιών είναι ιδανική θεραπευτική ουσία για πολλές ασθένειες, απορροφά τοξίνες και θρέφει τα εσωτερικά όργανα. 

Μαργαριταρόσκονη:

Βοηθά στην ενεργειακή ισορροπία του σώματος, βελτιώνει την ενεργειακή δραστικότητα, αποβάλλει το στρες, ανακουφίζει τον επώδυνο φάρυγγα, καθαρίζει το δέρμα, αφαιρεί τις πανάδες και τα σημάδια γήρατος του δέρματος. 

Πυρίτιο:

Περιέχει ιχνοστοιχεία, υψηλής ποιότητας πυρίτιο από το σφουγγάρι saliceus που έχει την ιδιότητα να βελτιώνει την αιματική κυκλοφορία. 

Δεξτρίνη:

Απορροφά τοξίνες και επιταχύνει την ανταλλαγή του ύδατος μέσα στον οργανισμό 

Γλυκολικό οξύ:

Φυσικό οξύ από φρούτα, κάνει απολέπιση από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βοηθά την ενυδάτωση της επιδερμίδας, κάνει χυλίωση βαρέων μετάλλων, ισχυρό αντιοξειδωτικό. 

Pyroligneousacid (Πυρολιγνεϊκό οξύ):

Ανακουφίζει από μικρούς πόνους.

 Κατά συνέπεια το ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ:

1. Καθαρίζει τα κύτταρα από κάθε τι βλαβερό που έχει μπει στο σώμα μας μέσω:

• της αναπνοής (ατμοσφαιρική ρύπανση – εντομοκτόνα – τσιγάρο κ.α.)

• του νερού (χλώριο – βαρέα μέταλλα κ.α.)

• της τροφής (συντηρητικά – χημικά λιπάσματα – εντομοκτόνα – βελτιωτικά γεύσης κ.α.)

2. Κάνει χηλίωση βαρέων μετάλλων, όπως μόλυβδο, αλουμίνιο, κάδμιο, υδράργυρο κ.λ.π.

3. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, διαλύοντας κάθε τι που την παρεμποδίζει (συγκόλληση ερυθρών αιμοσφαιρίων κ.α.)

4. Επαναφέρει την αποκομμένη ενέργεια που δημιουργείται από επεμβάσεις – φλεγμονές – χτυπήματα – στρες. Δημιουργεί ενεργειακή ισορροπία.

5. Δημιουργεί καλή οξυγόνωση. (Με την πληθώρα αρνητικών ιόντων που περιέχει, 1280 ανά κυβικό εκατοστό, δημιουργεί ενώσεις με τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο)

6. Εξουδετερώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, παράσιτα. (Με την οξυγόνωση και το χιτοζάν που περιέχει εξουδετερώνονται ιοί, μύκητες κλπ κι έτσι αντιμετωπίζονται οι φλεγμονές.

7. Δίνει ενέργεια στα κύτταρα μας έτσι ώστε να γίνεται συντομότερα η ανανέωση τους.

8. Ενεργοποιεί τους οι αδένες μας. Αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης.

9. Τοποθετώντας το κάτω απ' το μεγάλο δάκτυλο διεγείρεται ο υποθάλαμος και συντονίζονται οι λειτουργίες του συμπαθητικού και παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος.

10. Δημιουργεί πνευματική διαύγεια και εγρήγορση.

11. Βοηθά στο να αποβληθούν ουρικό οξύ, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη.

12. Παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχική μας διάθεση (κατάθλιψη, ψυχικά σκαμπανεβάσματα, στρες, που είναι συνέπεια τοξικότητας από βαρέα μέταλλα και έλλειψη θρεπτικών συστατικών).

13. Συντομεύει το χρόνο επούλωσης των τραυμάτων τα οποία επουλώνονται 4 φορές γρηγορότερα. Αυτό το καθιστά ιδανικό για αθλητές και παιδιά καθώς καταπολεμά τον πόνο και τις εκχυμώσεις ενώ παίζει σημαντικό ρόλο και στις μετεγχειρητικές καταστάσεις.

14. Καταπολεμά

• τη βουλιμία

• τη χρόνια κόπωση

• την αϋπνία

• τους πονοκεφάλους

• τις ημικρανίες

• τη νευρικότητα 

Το KINOTAKARA μπορεί να τοποθετηθεί κατευθείαν επάνω σε κάθε είδους πόνο, φλεγμονή ή πρήξιμο, όπως:

• πόνους αρθρώσεων

• σπονδυλικής στήλης

• μυϊκούς πόνους

• χτυπήματα

• πόνους αυχένα

• περιοδοντίτιδα

• πόνους δοντιού κ.α.

(εκτός από τα μάτια και ανοιχτές πληγές, που τοποθετείται κοντά αλλά όχι κατευθείαν επάνω) 

Τα αποτελέσματα είναι άριστα και άμεσα

• ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ

• ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ 

Έτσι επιτυγχάνουμε καλύτερη ποιότητα ζωής

• ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ

• ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ

• ΕΥΕΞΙΑ

Λόγω παρουσίας μεγάλου αριθμού αρνητικών ιόντων, τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες το ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ έχει έντονη αντιοξειδωτική δράση. 

Τα αποτελέσματα του ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ είναι αισθητά μετά από 2 κιόλας επικολλήσεις! 

Το ΚΙΝΟΤΑΚΑΡΑ δημιουργήθηκε από την Δρ. KawaseItsuko με σκοπό να εξασφαλίσει στους χρήστες της δια της οδού της αποτοξίνωσης, καλή διάθεση, ψυχοφυσική ισορροπία και σωστή λειτουργία του οργανισμού. 

10 αυτοκόλλητα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής K-Link International
Τεμάχια 1 box (10 patches)
Κωδικός site 3820
ean13 4260346690198
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:K-Link Kinotakara "the miracle of the woods" 10patches - "Ο θησαυρός του δάσους" αποβάλλει από τον οργανισμό βαρέα μέταλλα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved