ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Aboca Fitomagra Libramed 138tabs - Μείωση του υπερβολικού βάρους & της περιφέρειας της κοιλιάς

Ειδική Τιμή 37,50 € Κανονική Τιμή 46,87 €
Σε απόθεμα
SKU
2442

Aboca Fitomagra Libramed 138tabs - Μείωση του υπερβολικού βάρους & της περιφέρειας της κοιλιάς

To Libramed είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν κλινικά ελεγμένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά στην αντιμετώπιση του υπερβολικού βάρους και της παχυσαρκίας. Σε περίπτωση υπερβολικού βάρους και παχυσαρκίας για ενήλικες και για παιδιά 8 ετών και πάνω. Με αυξημένες τιμές κοιλιακής περιφέρειας ακόμη και με φυσιολογικό βάρος για ενήλικες. Διευκολύνει τη μείωση του σωματικού βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας.

Ελέγχει τις μεταγευματικές γλυκαιμικές εξάρσεις,περιορίζοντας τη συσσώρευση του λίπους και την αίσθηση της πείνας. Περιορίζει την απορρόφηση του λίπους. Διευκολύνει τη διέλευση από το έντερο. Ρυθμίζει τη συνεκτικότητα των κοπράνων.

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών : 3 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα. Παιδιά από 8 έως 12 ετών : 2 δισκία πριν από τα δύο βασικά γεύματα. H συνιστώμενη δόση πρέπει να λαμβάνεται με ένα γεμάτο ποτήρι νερό, ενώ πρέπει να δίδεται προσοχή ώστε η κατάποση κάθε δισκίου να γίνεται ξεχωριστά. Σε περίπτωση αντιμετώπισης δυσκολίας στην κατάποση, μπορείτε να διαλύσετε τα δίσκια σε χλιαρό νερό ή αφεψήματα χωρίς όμως προσθηκή ζάχαρης, ανακατεύοντας μέχρι την πλήρη διαλυσή τους και στη συνέχεια να τα καταναλώσετε άμεσα.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη δίαιτα.

Συμβουλεύεστε πάντα τον ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας. Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

138 tabs.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aboca
Δισκία 138
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2442
ean13 8032472005452
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Aboca Fitomagra Libramed 138tabs - Μείωση του υπερβολικού βάρους & της περιφέρειας της κοιλιάς
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved