ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

K-Link Golden Valley Twig Rooibos tea 40x2.5gr pots bag - πολύτιμο ρόφημα υγείας χωρίς καφεΐνη

13,00 €
Σε απόθεμα
SKU
3949

K-Link Golden Valley Twig Rooibos tea 40x2.5gr pots bag - πολύτιμο ρόφημα υγείας χωρίς καφεΐνη

Το τσάι Rooibos (Rooibos SOD Tea) είναι ένα πολύτιμο ρόφημα υγείας χωρίς καφεΐνη με σημαντικά μεγαλύτερες ποσότητες του αντιοξειδωτικού ενζύμου «Υπεροξειδική Δισμουτάση» (SOD Super Oxide Dismutase) καθώς επίσης και άλλων αντιοξειδωτικών που δεν βρίσκονται σε άλλα είδη τσαγιού, συμπεριλαμβανομένου και του πράσινου τσαγιού, κάνοντας έτσι το τσάι Rooibos μοναδικό και ασυγκρίτως ανώτερο. 

Γιατί τσάι Rooibos;


• Ένα φυσικό τσάι χωρίς καφεΐνη και με ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα τανίνης.

• Πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα όπως: ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, μαγγάνιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Μέταλλα που είναι σημαντικά στην ανάπτυξη ισχυρών δοντιών και κοκάλων, βοηθούν στη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας των μυών (συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς) και των νεύρων, κρατούν σταθερό τον καρδιακό ρυθμό, υποστηρίζουν ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στην ρύθμιση των επιπέδων των ζαχάρων στο αίμα, εξισορροπούν την πίεση του αίματος, παίζουν σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό και την πρωτεϊνική σύνθεση, ενώ ρυθμίζουν επίσης την ισορροπία του ύδατος (στην κατακράτηση υγρών) και των ηλεκτρολυτών του σώματος.

• Περιέχει σημαντικές ποσότητες του αντιοξειδωτικού ενζύμου «Υπεροξειδική Δισμουτάση» (SOD Super Oxide Dismutase) καθώς και 50 φορές περισσότερα φλαβονοειδή από το πράσινο τσάι. Τα φλαβονοειδή είναι αντιοξειδωτικές ουσίες γνωστές για τα ευεργετικά τους αποτελέσματά στην υγεία μας. Λόγω των αντιοξειδωτικών τους ιδιοτήτων έχουν δράση ενάντια στους ιούς, τις αλλεργίες, τους όγκους και τις φλεγμονές. 

Τί μπορεί να κάνει το τσάι SOD “ROOIBOS” για εσάς

Το τσάι SOD "Rooibos" είναι ένα αληθινά μοναδικό αφέψημα με πλήρες εύρος ωφελειών. Πίνεται ζεστό ή κρύο, είναι αναζωογονητικό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Λόγω της έλλειψης καφεΐνης μπορείτε να το απολαύσετε σε απεριόριστες ποσότητες όλες τις ώρες της ημέρας, ανεξαρτήτως στιγμής ή περίστασης: 

1. Το τσάι SOD "Rooibos" είναι απολύτως καθαρό και φυσικό δεδομένου ότι δεν περιέχει καμία πρόσθετη ουσία, συντηρητικό ή χρωστική.

2. Το τσάι SOD "Rooibos" προτείνεται ιδιαίτερα σε ανθρώπους που πάσχουν από οξυθυμία, πονοκέφαλους, διαταραγμένο ύπνο ή αϋπνία, νευρική ένταση, ήπια κατάθλιψη ή υπερένταση, δεδομένου ότι δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη και έχει κατευναστική επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα.

3. Το τσάι SOD "Rooibos" μπορεί επίσης να ανακουφίσει το στομάχι και τα χωνευτικά προβλήματα όπως τη ναυτία, τον εμετό, την καούρα, τα έλκη και τη δυσκοιλιότητα.

4. Το τσάι SOD "Rooibos" έχει αντισπασμωδικές ιδιότητες, και αυτό επιτρέπει την ανακούφιση κραμπών του στομάχου και του κολικού στα νήπια.

5. Το τσάι SOD "Rooibos" μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση προβλημάτων όπως το άσθμα, το αλλεργικό συνάχι και το έκζεμα .

6. Το τσάι SOD "Rooibos" έχει κατευναστική επίδραση στο δέρμα, ανακουφίζοντας από τη φαγούρα και ορισμένους ερεθισμούς όπως το έκζεμα, τον ερεθισμό από τις πάνες και την ακμή όταν εφαρμόζεται άμεσα στην επηρεασθείσα περιοχή.

7. Το τσάι SOD "Rooibos" είναι ένα ιδανικό ρόφημα για άτομα που ακολουθούν δίαιτα περιορισμένων θερμίδων.

8. Η δυσμενής επίδραση των ελεύθερων ριζών (ενός υποπροϊόντος της κανονικής λειτουργίας των κυττάρων) στη διαδικασία της γήρανσης και στο ανοσοποιητικό σύστημα περιορίζεται από τις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχονται στο τσάι SOD "Rooibos".

9. Το τσάι SOD "Rooibos" περιέχει επίσης σίδηρο, καθώς επίσης κάλιο και χαλκό. Αυτά τα μέταλλα είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του μεταβολισμού μας.

10. Το τσάι SOD "Rooibos" μπορεί επίσης να συμπληρώσει τις καθημερινές ανάγκες μας για ασβέστιο, μαγγάνιο και κυρίως φθόριο που απαιτείται για την ανάπτυξη ισχυρών δοντιών και οστών.

11. Το τσάι SOD "Rooibos" περιέχει ψευδάργυρο και «άλφα-υδροξύ» που τρέφουν το δέρμα, καθώς και μαγνήσιο που βοηθά να χτιστεί ένα υγιές νευρικό σύστημα.

12. Δεδομένου ότι το τσάι SOD "Rooibos" δεν περιέχει οξαλικό οξύ μπορεί να καταναλωθεί ελεύθερα από άτομα που πάσχουν από πέτρες στα νεφρά.

13. Το τσάι SOD "Rooibos" είναι μια ιδανική αρχή για τη μέρα, ξεδιψά θαυμάσια κατά τη διάρκειά της και τη νύχτα σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλά. 

Ποιος χρειάζεται το τσάι Rooibos;

• Όσοι υποφέρουν από δυσκοιλιότητα και άλλες στομαχικές διαταραχές.

• Όσοι υποφέρουν από υπέρταση και άλλα προβλήματα σχετικά με την κυκλοφορία του αίματος

• Όσοι έχουν δυσκολία να χάσουν βάρος

• Όσοι έχουν δερματικά προβλήματα και αλλεργίες

• Όσοι έχουν άγχος και κουράζονται εύκολα

• Όσοι έχουν διαταραχές του ύπνου.

• Όσοι θέλουν να είναι υγιείς και να έχουν δυνατό αμυντικό σύστημα, ώστε να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι ασθένειες.

40 x 2.5gr

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής K-Link International
Φακελλίσκοι 40x2.5gr
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3949
ean13 6009805400354
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:K-Link Golden Valley Twig Rooibos tea 40x2.5gr pots bag - πολύτιμο ρόφημα υγείας χωρίς καφεΐνη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved