ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Vivo Verde Mastiha (Mastic) 400mg 120.caps - ευφραίνει, αρωματίζει και συμβάλλει στην καλή υγεία

Ειδική Τιμή 36,25 € Κανονική Τιμή 41,19 €
Σε απόθεμα
SKU
8791
Vivo Verde Mastiha (Mastic) 400mg 120.caps - ευφραίνει, αρωματίζει και συμβάλλει στην καλή υγεία
Η μαστίχα Χίου ευφραίνει, αρωματίζει και συμβάλλει στην καλή υγεία του ανθρώπου, ενώ έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά η ευεργετική δράση της μαστίχας κατά των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, η συμβολή της στη στοματική υγιεινή, η σημαντική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδης δράση της και το γεγονός ότι αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό.
Χαρακτηριστικά

Η μαστίχα είναι το προϊόν του μαστιχοφόρου σχίνου, ο οποίος φύεται και ευδοκιμεί αποκλειστικά στη Νότια Χίο. Πρόκειται για φυσική, αρωματική ρητίνη και εκκρίνεται σε μορφή δακρύων από τον κορμό και τα μεγάλα κλαδιά, στις επιφανειακές τομές που του προξενούν οι παραγωγοί με αιχμηρά εργαλεία.

Η φρέσκια ρητίνη, μετά από ολιγοήμερη παραμονή της κάτω από τον θάμνο, στερεοποιείται υπό την επίδραση των καλοκαιρινών καιρικών συνθηκών (έντονη ηλιοφάνεια και ξηρασία) που επικρατούν στη περιοχή.

Συστατικά

Ενώ η ακριβής σύνθεση της μαστίχας Χίου δεν έχει πλήρως ταυτοποιηθεί, έχει βρεθεί ότι εμπεριέχει: φυσικό πολυμερές, πτητικά και αρωματικά συστατικά που συνθέτουν το αιθέριο έλαιο (μαστιχέλαιο).

Ιδιότητες

Η μαστίχα Χίου ευφραίνει, αρωματίζει και συμβάλλει στην καλή υγεία του ανθρώπου.

Ερευνητές, βασισμένοι σε αποτελέσματα εργαστηριακών ερευνών και κλινικών μελετών, αναφέρουν ότι η φυσική μαστίχα Χίου διαθέτει μοναδικές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες, που άλλωστε είναι γνωστές από την αρχαιότητα.

Έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά η ευεργετική δράση της μαστίχας κατά των παθήσεων του πεπτικού συστήματος, η συμβολή της στη στοματική υγιεινή, η σημαντική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδης δράση της και το γεγονός ότι αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό.

120 caps

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vivo Verde
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8791
Κάψουλες 120
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vivo Verde Mastiha (Mastic) 400mg 120.caps - ευφραίνει, αρωματίζει και συμβάλλει στην καλή υγεία
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved