ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Sylphar Remescar spider veins Instant cream 40ml - σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα

Ειδική Τιμή 27,97 € Κανονική Τιμή 32,90 €
Σε απόθεμα
SKU
3182

Sylphar Remescar spider veins Instant cream 40ml - σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα

Οι ευρυαγγείες είναι μικρά διεσταλμένα αγγεία του δέρματος που διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα ως μωβ, μπλε ή κόκκινα τριχοειδή αγγεία. Μοιάζουν με τους κιρσούς, όμως οι ευρυαγγείες είναι λεπτότερες σε διάμετρο και δεν ψηλαφίζονται. Το Remescar για Ευρυαγγείες είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο και κλινικά μελετημένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών. Το προϊόν δρα μέσω του σχηματισμού ενός αδιαπέραστου φιλμ μακράς διαρκείας που καλύπτει πλήρως την πάσχουσα περιοχή- επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει- με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποκατάστασή της. Ανεξάρτητη κλινική μελέτη έδειξε άμεση μείωση του ερυθήματος των αγγειακών βλαβών μετά από μόλις μία εφαρμογή του Remescar για Ευρυαγγείες, σε σημαντικό αριθμό ασθενών. Η μοναδική σύνθεση του βασισμένη στην τεχνολογία Microlens Coated Crystals προσδίδει στο δέρμα λεία εμφάνιση και με λιγότερες ατέλειες.

Χάρη στις δραστικές του ιδιότητες το Remescar για Ευρυαγγείες δυναμώνει τους φλεβικούς ιστούς και μειώνει τον δυσχρωματισμό του δέρματος που προκαλείται από τις ευρυαγγείες, με αποτέλεσμα τη δραστική μείωσή τους.

Τεχνολογία

Το Remescar για Ευρυαγγείες είναι ένα καινοτόμο ιατροτεχνολογικό προϊόν σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα μέσω του σχηματισμού ενός αδιαπέραστου φιλμ μακράς διαρκείας που καλύπτει πλήρως την πάσχουσα περιοχή επιτρέποντας ταυτόχρονα στο δέρμα να αναπνέει- με αποτέλεσμα τη γρήγορη αποκατάστασή της. Αυτός ο λεπτός και διακριτικός φραγμός έχει ευεργετικές ιδιότητες.

Το προϊόν αναστέλλει την καταστροφή των αγγείων και ενσωματώνεται άριστα στο λιπιδικό στρώμα του δέρματος χάρη στα φωσφολιπίδια που περιέχει.

Επιπρόσθετα, το Remescar για Ευρυαγγείες προστατεύει και παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και δομική προστασία έτσι ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία νέων αγγείων, να μειώνεται το ερύθημα των υφιστάμενων αγγειακών βλαβών και να βελτιώνεται η μικρο- κυκλοφορία ( του αίματος) στην πάσχουσα περιοχή.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω ιδιοτήτων το Remescar για Ευρυαγγείες ενισχύει και βελτιώνει την εμφάνιση της επιφάνειας του δέρματος.

Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά 

  • Ιατροτεχνολογικό Προϊόν

  • Αντιμετωπίζει τις ευρυαγγείες

  • Αναστέλλει τη δημιουργία νέων αγγείων

  • Δρα μέσω του σχηματισμού ενός αδιαπέραστου φιλμ σιλικόνης

  • Προσδίδει άμεσα ορατά αποτελέσματα

  • Προσφέρει δομική προστασία στα τοιχώματα των αγγείων

  • Βελτιώνει τη μικρο- κυκλοφορία του αίματος

  • Ενδυναμώνει το δέρμα και προσδίδει σε αυτό λεία εμφάνιση με λιγότερες ατέλειες.

Συχνές ερωτήσεις

Από ποια ηλικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Remescar για τις ευρυαγγείες;

Η Remescar για τις ευρυαγγείες δεν συστήνεται για χρήση σε παιδιά.

Πόσες φορές ημερησίως πρέπει να χρησιμοποιηθεί το προϊόν;

Χρησιμοποιήστε τη Remescar για τις ευρυαγγείες δύο φορές την ημέρα για 2 έως 3 μήνες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Remescar για τις ευρυαγγείες κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο;

Η ηλιακή ακτινοβολία επιδεινώνει τις υπάρχουσες ευρυαγγείες και μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία νέων. Η Remescar για τις ευρυαγγείες προσφέρει προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά για εντατική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία (π.χ. ηλιοθεραπεία) προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε αντηλιακή κρέμα στην πάσχουσα περιοχή.

Η Remescar για τις ευρυαγγείες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέρη του σώματος;

Βεβαίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε όλα τα μέρη του σώματος και του προσώπου στη περίπτωση εμφάνισης ευρυαγγειών, αλλά λάβετε υπόψη τις προφυλάξεις που αναφέρονται στις «οδηγίες χρήσης».

Μετά από πόσο χρονικό διάστημα παρατηρείται διαφορά στις ευρυαγγείες μου;

Σε ανεξάρτητη κλινική μελέτη που διεξήχθει, παρατηρήθηκε άμεση μείωση της ερυθρότητας των ευρυαγγειών από την πρώτη εφαρμογή. Εκτός από την άμεση επίδραση, η κλινική μελέτη έδωσε αποτελέσματα σημαντικής μείωσης κατά τη διάρκεια της χρήσης έως και 51%.

Η Remescar για τις ευρυαγγείες χάρη στις ιδιότητες των δραστικών συστατικών που περιέχει, ενισχύει την αποκατάσταση των επιβαρυμένων δερματικών ιστών και μειώνει το χρωματισμό των αγγείων με αποτέλεσμα να μειώνεται η εμφάνιση των ευρυαγγειών μετά από δύο μήνες συνεχούς χρήσης.

Δρα προληπτικά ενάντια στο σχηματισμό νέων ευρυαγγειών;

Βεβαίως, η Remescar για τις ευρυαγγείες προστατεύει και ενισχύει την κυτταρική δομή γύρω από τα αιμοφόρα αγγεία, ώστε να προλαμβάνεται η δημιουργία νέων ευρυαγγειών, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και μειώνει την ερυθρότητα των αγγειακών βλαβών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Remescar για τις ευρυαγγείες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή/ και του θηλασμού;

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση από εγκύους ή/και θηλάζουσες.

Πόσο χρόνο πρέπει να περιμένω για να φορέσω τα ρούχα μου μετά την εφαρμογή;

Σας συνιστούμε να περιμένετε λίγα λεπτά έως ότου η Remescar απορροφηθεί εντελώς, καθώς μπορεί να δημιουργήσει λεκέδες, εάν δεν έχει στεγνώσει εντελώς.

40ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Sylphar
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3182
ean13 5425012532335
Βάρος 0,090 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Sylphar Remescar spider veins Instant cream 40ml - σχεδιασμένο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών στο δέρμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved