ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Vivo Verde Pycnogenol Antioxidant 30mg 30.caps - ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό

Ειδική Τιμή 19,55 € Κανονική Τιμή 23,00 €
Σε απόθεμα
SKU
8640
Vivo Verde Pycnogenol Antioxidant 30mg 30.caps - ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό
Η πυκνογενόλη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό, γνωστό με την εμπορική ονομασία “PYCNOGENOL®”, που περιέχει προανθοκυανιδίνες και προέρχεται από το εκχύλισμα του φλοιού του πεύκου, ποικιλίας Pinus pinaster maritima, που αναπτύσσεται κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της Γαλλίας.

Τo συστατικό “PYCNOGENOL®” περιέχει ως κύριο δραστικό του (≥ 70±5%) τις προκυανιδίνες (Procyanidins), δηλαδή ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των φλαβονοειδών.

Επιπρόσθετα, το συστατικό “PYCNOGENOL®” περιέχει, σε μικρότερο όμως βαθμό, τις πρόδρομες ουσίες των προκυανιδινών, τις κατεχίνες και τις επικατεχίνες, επίσης φλαβονοειδή.

Σύμφωνα με την υπάρχουσα βιβλιογραφία, τόσο οι προκυανιδίνες όσο και οι κατεχίνες και επικατεχίνες παρουσιάζουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική δράση, δηλαδή φυσιολογική επίδραση.

  • Το συστατικό “PYCNOGENOL®” έχει 50 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από την βιταμίνη Ε και 20 φορές από την βιταμίνη C. Οι προκυανιδίνες, γνωστές και ως προανθοκυανιδίνες ή ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες, αποτελούν ένα μίγμα ολιγομερών και πολυμερών των φλαβονοειδών κατεχινών ή επικατεχινών, τα οποία συναντά κάποιος σε έναν μεγάλο αριθμό τροφών, όπως ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, κακάο, φρούτα (π.χ. μήλα), λαχανικά, έλαιο ιπποφαούς, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού, εκχύλισμα φρούτων μύρτιλλου, εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού και πολλά άλλα.
  • Χάρη στις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που έχει, συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην προστασία του καρδιαγγειακού και αναπνευστικού συστήματος.
  • Προστατεύει το κολλαγόνο από την οξειδωτική δράση των ελευθέρων ριζών.
  • Ανανεώνει και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
  • Η αρμόδια Αμερικανική Αρχή Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει χαρακτηρίσει το συστατικό «PYCNOGENOL®» ως «GRAS» δηλαδή «Γενικά Αναγνωρισμένο ως Ασφαλές Συστατικό» για χρήση σε τρόφιμα, γεγονός που συνηγορεί υπέρ της χρήσης του συστατικού αυτού σε συμπληρώματα διατροφής.
30 caps.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Vivo Verde
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8640
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Vivo Verde Pycnogenol Antioxidant 30mg 30.caps - ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved