ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Udo's Choice Beyond Grape seed 60.caps - Αντιοξειδωτική φόρμουλα από κουκούτσια σταφυλιών, κράνμπερις και μύρτιλα

40,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7831
Udo's Choice Beyond Grape seed 60.caps - Αντιοξειδωτική φόρμουλα από κουκούτσια σταφυλιών, κράνμπερις και μύρτιλα

Αντιοξειδωτική φόρμουλα από κουκούτσια σταφυλιών, κράνμπερις και μύρτιλα, 20 φορές πιο ισχυρή από τη βιταμίνη C και Ε.

Θέλετε να εκμεταλλευθείτε 50 χρόνια έρευνας της διατροφικής επιστήμης για να βοηθήσετε την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης; Το Beyond Grape Seed της Flora συνδυάζει ισχυρά αντιοξειδωτικά και προστατευτικά των κυττάρων και των ιστών συστατικά, (γνωστά ως Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες ή OPCs) που προέρχονται από σπόρους σταφυλιών, με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλα. Το αποτέλεσμα; Ένα συμπλήρωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών * που συνδέονται με την πρόωρη γήρανση, τη χοληστερόλη LDL, αγγειακά και κυκλοφορικά προβλήματα και άλλα προβλήματα υγείας.

  • Ισχυρή αντιοξειδωτική φόρμουλα ευεργετική για ολόκληρο το σώμα
  • Προστατεύει τα κύτταρα και τους ιστούς και ενισχύει το κολλαγόνο
  • Διατηρεί την ελαστικότητα των αγγείων κι ενισχύει τις αδύναμες φλέβες των ποδιών
  • Δρα σαν καλλυντικό «από μέσα»
  • Ενισχύει την όραση
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων
  • Υποστηρίζεται από 60 χρόνια+ έρευνας
  • Μη γενετικά τροποποιημένο (non GMO) + Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • Εγκεκριμένοι Ισχυρισμοί Υγείας από τον Καναδικό Οργανισμό Υγείας (Health Canada): Παρέχει αντιοξειδωτικά για τη διατήρηση της καλής υγείας. Βοηθά στη μείωση της οξείδωσης της LDL χοληστερόλης. Βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη μη σύνθετη χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (CVI), όπως αίσθηση οιδήματος, “βάρος” και μυρμήγκιασμα στα πόδια.

Πριν εξήντα χρόνια, στο Bordeaux της Γαλλίας, ο. Dr Jacques Masquelier έκανε μια από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις στην επιστήμη της διατροφής: Απομόνωσε στους σπόρους σταφυλιών έναν ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα, προστατευτικό των κυττάρων και των ιστών, γνωστό σαν Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες (Oligomeric Proanthocyanidins ή OPCs), ο οποίος εξουδετερώνει τα μόρια που αποκαλούμε ελεύθερες ρίζες. Η επιστημονική έρευνα έχει ταυτοποιήσει τη διαδικασία με την οποία οι ελεύθερες ρίζες συμβάλλουν στην καταστροφή των κυττάρων. Επειδή η καταστροφή των κυττάρων βρίσκεται στη ρίζα των περισσότερων προβλημάτων υγείας αλλά και της ίδιας της γήρανσης, η προστασία μας από τη δράση των ελεύθερων ριζών είναι ένα καθοριστικό προληπτικό μέτρο για υγεία και μακροζωία.

Η Flora παρασκευάζει το Beyond Grape Seed ®, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, όπου συνυπάρχουν τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs από σπόρους σταφυλιών με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα. Είναι επιστημονικά δοκιμασμένο με πολλές κλινικές έρευνες και εξαιρετική βιβλιογραφική τεκμηρίωση ότι λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία μας.

  • Καρδιαγγειακό: Υποστηρίζει την καλή καρδιακή λειτουργία και διατηρεί φυσιολογική τη ροή του αίματος.
  • Κυκλοφορικό: Προάγει την υγεία του κυκλοφορικού, δυναμώνοντας τα τοιχώματα των αγγείων.
  • Επιδερμίδα: Βοηθά στη μείωση των ορατών σημαδιών της πρόωρης γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και το ζαρωμένο δέρμα. Προστατεύει το κολλαγόνο από τα καταστρεπτικά ένζυμα και τις ελεύθερες ρίζες.
  • Αγγεία των ποδιών: Δυναμώνει τις αδύναμες και πρησμένες φλέβες των ποδιών.
  • Αλλεργίες: Τα OPCs στο Beyond Grape Seed μπλοκάρουν την αποδέσμευση ισταμίνης, ανακουφίζοντας έτσι από αλλεργίες.
  • Μολύνσεις του ουροποιητικού: Η μεγάλη ποσότητα από συμπυκνωμένα αποξηραμένα cranberries βοηθά στη φυσιολογική υγεία και λειτουργία του ουροποιητικού και παρέχει πρόσθετα OPCs. 

Άμεση αφομοίωση - Βιοδιαθεσιμότητα

Τα OPCs στο Beyond Grape Seed είναι τα ταχύτερα αφομοιώσιμα και άμεσα βιοδιαθέσιμα αντιοξειδωτικά. Μόλις 10 λεπτά μετά τη λήψη, ξεκινά η αφομοίωση και μετά από 45 λεπτά επιτυγχάνεται η μέγιστη απορρόφηση. Μετά από 7 ώρες, τα επίπεδα παραμένουν υψηλά στο ένα τρίτο του μέγιστου. Τα OPCs παραμένουν στον συνδετικό ιστό και στο κολλαγόνο μέχρι 72 ώρες.

Καταπολέμηση ελεύθερων ριζών – Τρόπος Δράσης

Τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs είναι είκοσι φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη C και πενήντα φορές πιο ισχυρά από τη βιταμίνη Ε στην ικανότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών. Η βιοχημική εξήγηση είναι ότι τα OPCs «δίνουν» ηλεκτρόνια στις ασταθείς χημικά ελεύθερες ρίζες και έτσι τις εξουδετερώνουν - χωρίς τον κίνδυνο να γίνουν αυτά τα ίδια ασταθή.

Τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs στο Beyond Grape Seed προστατεύουν τα κύτταρα, τους ιστούς και τα όργανα εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και μπλοκάροντας τα αποδομητικά ένζυμα.

Επίσης τα OPCs έχουν την ικανότητα να «διαπερνούν» τόσο το υδάτινο όσο και το λιπώδες περιβάλλον των κυτταρικών μεμβρανών, καθώς και τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Ενισχύουν την ελαστικότητα και διατηρούν τη δομή και την ακεραιότητα των φλεβών, των αρτηριών και των αγγείων συνολικά, υποστηρίζοντας έτσι αποτελεσματικά το κυκλοφορικό.

Επιδιορθώνει το αγγειακό σύστημα

Το Beyond Grape Seed ενδυναμώνει ολόκληρο το αγγειακό δένδρο. Τα OPCs εμποδίζουν τη «διαρροή» αίματος από τα τριχοειδή αγγεία - γεγονός σημαντικό για την ανακούφιση από τις ευρυαγγείες στα πόδια, τα μάτια και την επιδερμίδα - και επίσης μειώνουν την κατακράτηση των υγρών. Χωρίς τα OPCs, τα αποδομητικά ένζυμα είναι ελεύθερα να επιτεθούν στη δομή των αγγείων. Οι ελεύθερες ρίζες συνεχίζουν να εκφυλίζουν αυτά τα αγγεία, δημιουργώντας ρωγμές οι οποίες γίνονται παγίδες για την κακή χοληστερίνη (LDL). Εκεί η LDL προσελκύει ασβέστιο. Η χοληστερίνη και το ασβέστιο δημιουργούν μια πλάκα η οποία στενεύει τις αρτηρίες (αθηρωμάτωση) και ευνοεί τη δημιουργία θρόμβων.

Ενισχύει το κολλαγόνο

Το κολλαγόνο είναι σημαντικό δομικό στοιχείο των μυών, των τενόντων, των δοντιών, των ούλων, των ματιών, των συνδέσμων και των αιμοφόρων αγγείων. Τα OPCs προσκολλώνται στο κολλαγόνο, μπλοκάροντας τις καταστρεπτικές ενέργειες των ένζυμων, όπως η κολλαγενάση. Αυτή η προστατευτική δράση ενισχύει την πρωτεΐνη του κολλαγόνου βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του. Αν και τίποτε δεν μπορεί ολοκληρωτικά να εμποδίσει τη διαδικασία γήρανσης, το Beyond Grape Seed βοηθά σημαντικά στην αποτροπή της πρόωρης γήρανσης, ελαττώνοντας την καταστροφή του κολλαγόνου εξαιτίας των ελευθέρων ριζών.

Το κολλαγόνο, ο πρωτεϊνικός παράγοντας του συνδετικού ιστού, υπάρχει σε όλο το σώμα σε μορφή νηματοειδών ζευγών (κλώνων) της μοριακής αλυσίδας. Οι γέφυρες του υδρογόνου συνδέουν αυτούς τους κλώνους και προσφέρουν στο κολλαγόνο τη δύναμή του. Όσο μεγαλώνουμε σε ηλικία, το κολλαγόνο μειώνεται λόγω της μείωσης της συγκολλητικής ουσίας που βρίσκεται ανάμεσα στους μοριακούς κλώνους της αλυσίδας του, που καταστρέφεται λόγω των ελευθέρων ριζών. Τα OPCs βοηθούν στο σχηματισμό και την ενδυνάμωση των γεφυρών του υδρογόνου οι οποίες συγκρατούν τους κλώνους του κολλαγόνου ενωμένους. Το αδύναμο και άκαμπτο κολλαγόνο συμβάλλει στην πρόωρη γήρανση. Τα OPCs στο Beyond Grape Seed υποστηρίζουν την ικανότητα του σώματος να προάγει και να διατηρεί την υγεία του συνδετικού ιστού και της ελαστικότητας του δέρματος.

Η Flora, για να παρασκευάσει το Beyond Grape Seed ®, χρησιμοποιεί τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs από σπόρους σταφυλιών με ένα πλήρες φάσμα βιοφλαβονοειδών από cranberries και μύρτιλλα. Τα αυθεντικά Masquelier’s® OPCs έχουν μεγάλη ιστορία και πάρα πολλές κλινικές μελέτες.

60 χρόνια έρευνας

Ο Dr. Jacques Masquelier, ένας ερευνητής επιστήμονας και ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μπορντό στη Γαλλία, θεωρείται ως η κορυφαία αυθεντία στις ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες. Ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε και απομόνωσε τα OPCs από τη φλούδα των πεύκων αρχικά, και ύστερα από τα κουκούτσια των σταφυλιών της ποικιλίας Semillon του Bordeaux, γνωστά σήμερα σαν Masquelier’s ® OPCs. Με το πέρασμα του χρόνου, προχώρησε στην εξέλιξη της τυποποίησης της εκχύλισης των OPCs και πήρε την πατέντα αυτής της αποκλειστικότητας.

Για περισσότερα από εξήντα χρόνια, ο Dr. Masquelier και η ομάδα του έχουν διεξάγει έρευνες, τεστ και κλινικές δοκιμασίες στα OPCs, αναγνωρισμένες από όλο τον ιατρικό κόσμο. Το Γαλλικό Υπουργείο Υγείας έχει εγκρίνει τη χρήση των αυθεντικών Masquelier’s ® OPCs σε τρεις μορφές συνταγογραφούμενων φαρμάκων, για τη θεραπεία αγγειακών παθήσεων. Για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας, το Υπουργείο ρυθμίζει την παραγωγή των OPCs και υποδεικνύει συγκεκριμένους αμπελώνες για την παραγωγή των σταφυλιών.

Τα αυθεντικά Masquelier’s ® OPCs παράγονται σήμερα από έναν πιστοποιημένο παραγωγό στη Γαλλία, τον μοναδικό που έχει την άδεια παραγωγής OPCs φαρμακευτικής ποιότητας.

Κλινικές μελέτες

Διαθέτει πάρα πολλές μελέτες οι οποίες καταλήγουν στα εξαιρετικά οφέλη των OPC, δύο από τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω:

  1. Η έρευνα διεξήχθη στην Ολλανδία υπό την επίβλεψη του Δρ Jan Andries. Δημοσίευση στο Center for Cellular Architecture and Dynamics Department of the University of Utrecht, https://www.medmelon.gr/ότι-καλύτερο-μπορείτε-να-κάνετε-για-να/
  1. Glen A. Halvorson M. D. “OPC: The Real Stor About Nature’s Most Powerful Antioxidant” (“OPC: Η πραγματική ιστορία για τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης), https://www.medmelon.gr/products/beyond-grape-seed/

Διαθεσιμότητα: 60 κάψουλες

Κάθε κάψουλα – κατάλληλη για χορτοφάγους – περιέχει:

Αυθεντικά Masquelier’s™ OPCs (από σπόρους σταφυλιού Vitis vinifera):….…… 50mg          (98% συνολικές πολυφαινόλες, 65% ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPCs), 30% μονομερείς κατεχίνες & επικατεχίνες, 3% γαλλικό οξύ)

Εκχύλισμα μύρτιλλων 100:1 (25% ανθοκυανιδίνες) (Vaccinium myrtillus)……… 10 mg

Σκόνη cranberries (Vaccinium macrocarpon) ………………………..……………………… 290 mg

Άλλα Συστατικά:  Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, φυτικό άλας μαγνησίου, υπρομελλόζη

Συνιστώμενη Δόση: Ενήλικες: 1-3 κάψουλες, 2 φορές την ημέρα, σε άδειο στομάχι με φρούτα ή χυμό για μέγιστη απορρόφηση. Η μέγιστη δόση (6 κάψουλες την ημέρα) προτείνεται σα δόση εφόδου για 10-14 ημέρες και μετά η δοσολογία συνεχίζεται με 2 κάψουλες την ημέρα. Η κάψουλα μπορεί να ανοιχτεί και το περιεχόμενο να αναμειχθεί με χυμό. Πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 75229/06 

Glen A. Halvorson M. D. “OPC: The Real Stor About Nature’s Most Powerful Antioxidant” (“OPC: Η πραγματική ιστορία για τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης”)

Τα OPC και τα οφέλη τους στο ανθρώπινο σώμα- Σεπτέμβριος 2006

Τα OPC είναι μοναδικά μεταξύ των βιολογικών θρεπτικών συστατικών που περιέχονται σε συμπληρώματα διατροφής ως προς το ότι εκτεταμένη εργαστηριακή και κλινική έρευνα είναι σε εξέλιξη για πάνω από πενήντα χρόνια για να υποστηρίξει τις αξιώσεις πάνω στη δομή και τη λειτουργία τους για τα πολλαπλά πιθανά οφέλη τους στην υγεία. Περιληπτικά εδώ, είναι μερικά από τα σημαντικότερα οφέλη των OPC στην υγεία, που παρατίθενται με περισσότερη λεπτομέρεια σε περισσότερα από 100 ερευνητικά άρθρα που συμπεριλαμβάνονται στο καινούριο βιβλίο του Glen A. Halvorson M. D. “OPC: The Real Story About Nature’s Most Powerful Antioxidant” ή “OPC: Η πραγματική ιστορία για τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης”

Το OPC είναι ακρωνύμιο του “oligomeric proanthocyanidins” ή ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες, ένα πολυφαινολικό φυτοχημικό που εξάγεται από πολλά διαφορετικά φυτά, των οποίων οι πιο υψηλές συγκεντρώσεις για συμπληρωματική χρήση βρίσκονται σε εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιών, δέρματος σταφυλιών, ολόκληρων σταφυλιών και φλοιών πεύκων.

Το δέρμα των σταφυλιών περιείχε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε OPC σε σχέση με περισσότερα από 1000 φυτά που μελετήθηκαν. Τα OPC που προέρχονται από κόκκινα σταφύλια που μεγαλώνουν στη Rhone Valley στη Γαλλία, έχουν μια σχετικά υψηλότερη συγκέντρωση σε OPC.

Τα OPC διαφέρουν από άλλα φυτικά φλαβονοειδή γιατί είναι φλαβαν-3-όλες. Οι φλαβανόλες διαφέρουν από τα φλαβονοειδή στο ότι οι φλαβανόλες έχουν υψηλή διαλυτότητα στο νερό, είναι απορροφήσιμες και έχουν βιοδιαθεσιμότητα. Τα OPC κατανέμονται γρήγορα και εύκολα σε κάθε σημείο του σώματος μέσα σε λεπτά ή λίγες ώρες μετά την λήψη από το στόμα. Τα OPC επίσης περιέχουν ελλαγιταννίνες, αν και σε μικρότερα ποσά από τα κόκκινα βατόμουρα.

Τα OPC είναι από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά της φύσης, αναστέλλοντας την υπεροξείδια  και υδροξύλια μορφή των ελευθέρων ριζών του οξυγόνου πιο αποτελεσματικά από τη Βιταμίνη C ή Ε. (Bagchi)

Αγγεία-Καρδιά

Τα OPC από εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιού περιέχουν την πιο ισχυρή αντιοξειδωτική δραστηριότητα από τις διάφορες πολυφαινόλες που έχουν μελετηθεί. Σε μία μελέτη, τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων ποντικών εκτέθηκαν σε ελεύθερες ρίζες και μετρήθηκε η ικανότητα του εκχυλίσματος των σπόρων σταφυλιών, του φλοιού πεύκου και του bilberry (φυτού γένους vaccinium) να προστατεύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων από βλάβες και φθορά.

Τα OPC εμποδίζουν τη βλάβη στα αγγεία του αίματος και την ανώμαλη πήξη του αίματος, δύο λειτουργίες που σχετίζονται με καρδιακές ασθένειες. Τα OPC επίσης, παρεμποδίζουν τον υπερβολικό μεταβολισμό του νιτρικού οξειδίου, μια διαδικασία που συνδέεται με φλεγμονές, αρθριτικά και τη νόσο του Αλτζχάιμερ. (Fitzpatrick)

Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού  εξασφάλισε την καλύτερη άμυνα των αρτηριακών τοιχωμάτων στις καταστροφικές επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών και σε απόλυτη κλίμακα, ήταν κατά 22% δυνατότερη από αυτή των εκχυλισμάτων φλοιού πεύκου και κατά 15% μεγαλύτερη από το εκχύλισμα bilberry. (Jonadet)

Τα OPC προστατεύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών. (Rong)

Τα OPC αυξάνουν την αντίσταση των τριχοειδών, καταλήγοντας σε χαμηλότερη συστολική πίεση του αίματος. (Lagrue)

Τα OPC βελτίωσαν τη φλεβική ανεπάρκεια στο 80% των ασθενών που ήταν υπό αγωγή για 10 μέρες μόνο με 100mg OPC. Ο κνησμός, η αίσθηση βάρους και ο πόνος εξαφανίστηκαν με γρήγορη μείωση του πρηξίματος στα κάτω άκρα. Η βελτίωση των συμπτωμάτων συσχετίστηκε με αντικειμενικές αλλαγές σε εξέταση τριχοειδοσκοπικής μαγνητοσκόπησης της ροής του αίματος. (Constantini)

Διαβήτης

Τα OPC μειώνουν τη διαβητική αιμορραγία του αμφιβληστροειδούς και βελτιώνουν την όραση μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη λήψης 100 mg την ημέρα. (Froantin)

Διαβητικοί βίωσαν μειωμένη διαβητική ρετινοπάθεια και βελτιωμένη εμφάνιση του αμφιβληστροειδούς καθώς και κλινική οπτική οξύτητα μετά τη λήψη μόνο 100mg OPC καθημερινά για έξι εβδομάδες.

Τα OPC πιθανώς ενδυναμώνουν την περιφερειακή κυκλοφορία και μειώνουν τα συμπτώματα της διαβητικής νευροπάθειας.

Ενίσχυση του κολλαγόνου

Τα OPC προσδένονται σε πρωτεϊνικούς ιστούς όπως το κολλαγόνο, παράγοντας ένα ευρύ φάσμα οφελών στην υγεία και συμβάλλοντας στην αντιγήρανση.

Τα OPC προσαρτώνται τόσο σε ίνες κολλαγόνου όσο και ελαστίνης στο συνδετικό ιστό έτσι ώστε να μειώσουν το ρυθμό αποικοδόμησής τους μέσω φλεγμονωδών ενζύμων. (Tixier)

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Udo's Choice
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7831
ean13 061998013441
Κάψουλες 60 soft
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Udo's Choice Beyond Grape seed 60.caps - Αντιοξειδωτική φόρμουλα από κουκούτσια σταφυλιών, κράνμπερις και μύρτιλα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved