ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Health Sign HS Alexin 90caps - Αντιοξειδωτική προστασία με τη βοήθεια λυκοπενίου & σουλφοραφάνης

Ειδική Τιμή 24,20 € Κανονική Τιμή 35,62 €
Σε απόθεμα
SKU
3838

Health Sign HS Alexin 90caps - Αντιοξειδωτική προστασία με τη βοήθεια λυκοπενίου & σουλφοραφάνης

ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Οι αντιοξειδωτικές ουσίες ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού ενάντια στις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια δρουν ενάντια στο οξειδωτικό στρες, το οποίο απειλεί τις ζωτικές λειτουργίες του ατόμου.

Οι Επιστήμονες θεωρούν ότι τα αντιοξειδωτικά μπορούν:

να έχουν αντικαρκινική δράση, να εμποδίσουν δηλαδή τα υγιή κύτταρα να μεταλλαχθούν σε καρκινικά, να δράσουν προστατευτικά σε αλλοιώσεις των αρθρώσεων, να βελτιώσουν τις πνευματικές μας ικανότητες, να βοηθήσουν στον περιορισμό των φλεγμονών, να κρατήσουν το δέρμα ελαστικό εμποδίζοντας τη διάσπαση του κολλαγόνου και συνεπώς την πρόωρη γήρανση και γενικά να προστατεύσουν όλα τα συστήματα του οργανισμού από φθορές.

Αξιοποιώντας επιστημονικά δεδομένα, η εταιρεία μας παρασκεύασε το HS ALEXIN.  Περιέχει δύο φυσικά συστατικά που θεωρούνται από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στη φύση.  Ντομάτα και Μπρόκολο!  Συγκεκριμένα, το λυκοπένιο και η σουλφοραφάνη ενισχύουν τους αμυντικούς μη­χανισμούς του οργανισμού και αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες ούτως ώστε να περιορίσουν ή και να αποτρέψουν οξειδωτικές φθορές.

Το λυκοπένιο  που περιέχεται  στην ντομάτα είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά, μειώνει τον κίνδυνο καρκινογένεσης και  αποτελεί ασπίδα για την καρδιά. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιτρέπει στο σώμα να αναπτύξει αντιοξειδωτική δραστηριότητα εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, προστατεύει  από  τον καρκίνο τουπροστάτη, προλαμβάνει την απώλεια όρασης και την εμφάνιση ωχράς κηλίδας και καταρράκτη στους ηλικιωμένους. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το λυκοπένιο απορροφάται ευκολότερα από τον οργανισμό, όταν η ντομάτα είναι μαγειρεμένη και όχι όταν καταναλώνεται ωμή.

Η σουλφοραφάνη ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα  και   διεγείρει τους φυσικούς αντικαρκινικούς μηχανισμούς του οργανισμού, σύμφωνα με τους Επιστήμονες από το Ίδρυμα Μελέτης των Τροφίμων (IFR)  που εδρεύει στο Νόργουϊτς.  Αναφέρουν επίσης, ότι συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς ισορροπίας αντιοξειδωτικών στο σώμα απομακρύνοντας καρκινογόνες ουσίες.

Ενεργά  Συστατικά

Ανά κάψουλα

Εκχύλισμα μπρόκολου

500 mg

Λυκοπένιο 5%

50 mg

Άλλα Συστατικά: στεατικό μαγνήσιο φυτικής προέλευσης, διοξείδιο του πυριτίου.  Το προϊόν δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, γλυκαντικές ουσίες, αλλεργιογόνα σίτου, μαγιάς, καλαμποκιού, σόγιας και γάλακτος.

Tο μπρόκολο θεωρείται ότι περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα σουλφοραφάνης.

Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε 1 – 3  κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας.

Να μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Οδηγίες για τη φύλαξη του προϊόντος: Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας και δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.  Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

4670-21/01/15
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Health Sign
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3838
ean13 5200414000008
Κωδικός κατασκευαστή HS0010
Κάψουλες 90
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Health Sign HS Alexin 90caps - Αντιοξειδωτική προστασία με τη βοήθεια λυκοπενίου & σουλφοραφάνης
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved