ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Algonot Neuroprotek-LP (Low Phenol) 60soft.caps - μπορεί να προάγει την αρμονία εντός και μεταξύ σώματος και νου

Βαθμολογία:
100 % of 100
Ειδική Τιμή 74,00 € Κανονική Τιμή 88,00 €
Σε απόθεμα
SKU
5119
Algonot Neuroprotek-LP (Low Phenol) 60soft.caps - μπορεί να προάγει την αρμονία εντός και μεταξύ σώματος και νου

Τι είναι το Neuroprotek – LP ;

To Neuroprotek – LP είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής , το οποίο χορηγείται δια στόματος και μπορεί να προάγει την αρμονία εντός και μεταξύ σώματος και νου,

Η επιλογή των συγκεκριμένων ευεργετικών φλαβονοειδών , καθώς και η πηγή , καθαρότητα και απορροφητικότητα αυτών έχουν ληφθεί υπόψη προκειμένου να παραχθεί αυτό το εξαιρετικό σκεύασμα.

Διατροφικές Πληροφορίες

Κάθε συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες μαλακής γέλης.

Η ημερήσια δόση αποτελείται από δύο κάψουλες που περιέχουν :

  • Luteolin (Λουτεολίνη ) 100 mg,
  • Quercetin – Saphora Plant ( ( Κερσετίνη ) 40 mg,
  • Rutin – Shaphore Plant (Ρουτίνη) 1 mg,
  • Kαθώς και πυρηνέλαιο ζελατίνη, γλυκερίνη, απιονισμένο νερό, λεκιθίνη ηλιοτροπίου, μελισσοκέρι, αρούπια σε γλυκερίνη με καραμέλα.

Δοσολογία / Παρενέργειες

Η προτεινόμενη δοσολογία του Neuroprotek – LP είναι μια κάψουλα για μία εβδομάδα ( με φαγητό – με μέλι, γιαούρτι ή φρουτοχυμό ) και μετά απο δύο εβδομάδες το αυξάνουμε σε μια κάψουλα το πρωί ή το μεσημέρι και μια κάψουλα το βράδυ.

Στη συνέχεια μπορεί να γίνει σταδιακή αύξηση της δοσολογίας με ανώτερο επιτρεπτό όριο τις 6 κάψουλες / την ημέρα για παιδιά. Μετά από μερικούς μήνες θα μπορεί να χορηγείται αντί του Neuroprotek – LP ( μικρότερη περιεκτικότητα σε φαινόλες ) το σκεύασμα Neuroprotek.

Η χρήση της Λουτεολίνης και της Κερσετίνης είναι ασφαλής σύμφωνα με όλες τις δημοσιεύσεις.

Περίπου στο 10% των αυτιστικών παιδιών όμως μπορεί να εμφανίσει παροδική υπερκινητικότητα, ιδίως σε άτομα που έχουν δυσανεξία στις πολυφαινόλες ( π.χ στα μούρα , στις φράουλες και στη σοκολάτα). Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να χορηγείται το Neuroprotek – LP για να παραμένει η δοσολογία σε χαμηλά επίπεδα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:

Τεχνητά Χρώματα , Γεύσεις . Γλυκαντικά , Γλουτένη , Ζάχαρη , Άμυλο , Μάγια , Σιτάρι , Βαρέα Μέταλλα

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥ
NeuroProtek Low Phenol® – ένα μοναδικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εξ ολοκλήρου φυσικό από του στόματος συμπλήρωμα διατροφής σε μια μαλακή γέλη που μπορεί να προάγει την αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

Το NeuroProtek Low Phenol® χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό συνδυασμό από τα πιο αγνά φλαβονοειδή, με βάση τη δημοσιευμένη επιστημονική έρευνα. Το NeuroProtek Low Phenol® έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις επιδράσεις των φλαβονοειδών ενώ ταυτόχρονα ξεπερνά τυχόν εμπόδια απορρόφησης.

Όπως το NeuroProtek®, το NeuroProtek Low Phenol® χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό φλαβονοειδών που περιέχουν χαμηλότερες ποσότητες Κερσετίνης και Ρουτίνης (γνωστό ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φαινόλες) από την αρχική μας φόρμουλα. Η δομή όλων των φλαβονοειδών περιέχει μοριακές ομάδες που ονομάζονται φαινόλες που μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή υπερδραστηριότητα σε άτομα που δεν μπορούν να μεταβολίσουν αυτές τις ενώσεις αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, τέτοια άτομα μπορεί να γίνουν υπερκινητικά σε τροφές που είναι πλούσιες σε φαινόλες όπως τα μούρα, τα σταφύλια και η σοκολάτα. Για το λόγο αυτό, η Algonot δημιούργησε το NeuroProtek Low Phenol για να ελαχιστοποιήσει τις ποσότητες των φαινολών, επιτρέποντας έτσι σε αυτά τα ευαίσθητα άτομα να επωφεληθούν από τις ευεργετικές δράσεις αυτού του προϊόντος.

Το NeuroProtek Low Phenol® είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟ από: τεχνητά χρώματα ή βαφές, γεύσεις ή γλυκαντικά, καζεΐνη, καλαμπόκι, υποπροϊόντα αυγών ή αυγών, ψάρια ή υποπροϊόντα ψαριού, γλουτένη, βαρέα μέταλλα, γάλα ή υποπροϊόντα γάλακτος, φιστίκια ή φιστίκια υποπροϊόντα, συντηρητικά, αλάτι, υποπροϊόντα οστρακοειδών ή οστρακοειδών, σόγια ή υποπροϊόντα σόγιας, άμυλο, ξηροί καρποί, υποπροϊόντα σιταριού ή σιταριού και μαγιά. Τα συστατικά μας δεν λαμβάνονται από βόειο κρέας ή υποπροϊόντα βοείου κρέατος. Τα συστατικά μας δεν λαμβάνονται από βόειο κρέας ή υποπροϊόντα βοείου κρέατος

Σχετικές Μελέτες για το NeuroProtek – LP ®

 
neuroprotek lp FORMAT ABSTRACT
neuroprotek lp JOURNAL OF NEUROIMMUNOLOGY
neuroprotek lp ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ
Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.:

21366/14.03.2017

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Algonot
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5119
ean13 812928000068
Κάψουλες 60 soft
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Algonot Neuroprotek-LP (Low Phenol) 60soft.caps - μπορεί να προάγει την αρμονία εντός και μεταξύ σώματος και νου
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved