ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Gaba (Γ-Aminobutyric Acid) 500mg 100veg.caps - συνιστά ένα φυσικό τρόπο καταπολέμησης του άγχους

Ειδική Τιμή 23,87 € Κανονική Τιμή 38,26 €
Σε απόθεμα
SKU
7295
Now Gaba (Γ-Aminobutyric Acid) 500mg 100veg.caps - συνιστά ένα φυσικό τρόπο καταπολέμησης του άγχους

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Promotes Relaxation
  • Natural L-Form
  • With Vitamin B-6

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) (πηγή Wiki) είναι ένα αμινοξύ που δρα ως νευροδιαβιβαστής και βρίσκεται κυρίως στον εγκέφαλο και τα μάτια. Η NOW Foods παρέχει μόνο τη φυσική μορφή GABA, όπως αυτή συναντάται στη φύση και το ανθρώπινο σώμα. 

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) συνιστά ένα φυσικό τρόπο καταπολέμησης του άγχους, της αϋπνίας, της νευρικής έντασης και της υπερκινητικότητας. Θεωρείται χρήσιμο για την αντιμετώπιση της μειωμένης γενετήσιας ορμής λόγω άγχους, της αρτηριακής υπέρτασης και των επιληπτικών κρίσεων που προκύπτουν από εσφαλμένα σήματα στον εγκέφαλο. Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα ηρεμιστικά φάρμακα αλλά χωρίς την πιθανότητα εθισμού.

Το γ-αμινοβουτυρικό οξύ (GABA) διεγείρει τον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης του εγκεφάλου, οδηγώντας σε υψηλότερα επίπεδα την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (GH), μία ορμόνη έντονα αναβολική που εργάζεται ενάντια στον καταβολισμό των μυών. Τα υψηλά επίπεδα αυξητικής ορμόνης (GH) οδηγούν σε μικρότερη συγκέντρωση σωματικού λίπους και σε καλύτερη αναλογία του άπαχου ιστού έναντι του αποθηκευμένου λίπους. Η αυξητική ορμόνη (GH) φαίνεται να έχει αντιγηραντική δράση και λόγω της σταδιακής μείωσης με την πάροδο του χρόνου, η συμπληρωματική λήψη γ-αμινοβουτυρικού οξέος (GABA) κρίνεται επωφελής. 

Συνιστώμενη δοσολογία
Λαμβάνετε 1 κάψουλα, δύο έως τρεις φορές ημερησίως όπως απαιτείται, κατά προτίμηση με φρέσκο χυμό ή νερό. Συνίσταται να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Ανακυκλώστε υπεύθυνα. 

100veg.caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7295
ean13 733739000873
Κάψουλες 100 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Gaba (Γ-Aminobutyric Acid) 500mg 100veg.caps - συνιστά ένα φυσικό τρόπο καταπολέμησης του άγχους
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved