ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now AlphaSorb 500 90 veg.caps - Συμπλήρωμα βιταμίνης C ιδανικό και για χορτοφάγους

Ειδική Τιμή 32,56 € Κανονική Τιμή 38,30 €
Σε απόθεμα
SKU
now_alpha_sorb_90caps

Now AlphaSorb 500 90 veg.caps - Συμπλήρωμα βιταμίνης C ιδανικό και για χορτοφάγους

H NOW AlphaSorb-C αποτελεί ένα μείγμα θρεονικού οξέως, ασκορβικού ασβεστίου και άλφα λιποϊκού οξέως. Το Θρεονικό οξύ (μεταβολίτης της βιταμίνης C) έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την κυτταρική πρόσληψη της βιταμίνης C. Το άλφα λιποϊκό οξύ είναι ένα αντιοξειδωτικό που ως γνωστό βοηθάει στην αναγέννηση της βιταμίνης C στο σώμα. Επιπλέον, ιατρικές μελέτες δείχνουν, ότι το άλφα λιποϊκό οξύ μπορεί να ενισχύσει τη χρήση της βιταμίνης C. Η προσθήκη βιοφλαβονοειδών ως συνεργατικά στοιχεία, βοηθούν να δημιουργηθεί ένα καλά απορροφήσιμο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα βιταμίνης C.

Στην πραγματικότητα, οι έρευνες δείχνουν ότι η AlphaSorb-C απορροφάται 400% γρηγορότερα από την κανονική μορφή βιαμίνης C ενώ παραμένει στο σώμα τρεις φορές περισσότερο.

Το ουδέτερο pH αυτής της μορφής της βιταμίνης, δεν προκαλεί στομαχικές διαραταχές και έτσι είναι ιδανική για περιπτώσεις όπου η κοινή βιταμίνη C μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του στομάχου, διάρροια ή αέρια.

Η βιταμίνη C είναι περισσότερο γνωστή, ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό, ικανό να προστατεύσει τα κύτταρα και τα μόρια του σώματος από τη ζημία των ελευθέρων ριζών. Έχει σημαντικές δράσεις, ιδιαίτερα για την καταπολέμηση των μολύνσεων, την επούλωση και συντήρηση των ιστών. Συμβάλλει στη σύνθεση του κολλαγόνου που είναι απαραίτητη για γερά οστά, δόντια και ούλα και υγιή αιμοφόρα αγγεία. 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
ean13 733739007162
Κάψουλες 90 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now AlphaSorb 500 90 veg.caps - Συμπλήρωμα βιταμίνης C ιδανικό και για χορτοφάγους
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved