ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Specchiasol Epid influepid plus 20.eff.tbs - για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με τη γρίπη

Ειδική Τιμή 13,54 € Κανονική Τιμή 15,93 €
Σε απόθεμα
SKU
7614
Specchiasol Epid influepid plus 20.eff.tbs - για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με τη γρίπη

Συμπλήρωμα διατροφής για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με την γρίπη (υποτροπιάζουσες λοιμώξεις του αναπνευστικού, πόνοι στις αρθρώσεις / μύες). Περιέχει 100% αποκηρωμένη και καθαρισμένη Πρόπολη EPID, φυσική βιταμίνη C από εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς, Αρπαγόφυτο με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, Ν-ακετυλοκυστεΐνη για την απόχρεμψη των βλεννών και παλμιτοϋλαιθανολαμίδη μια φυσική ουσία που παράγεται στον οργανισμό μας με ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αναλγητκή δράση. 

Οδηγίες χρήσης: Συνιστώμενη δοσολογία 1-2 δισκία ημερησίως, 1 το πρωί και 1 το βράδυ σε ένα ποτήρι νερό (150ml).

Δραστικές ουσίες

Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη

Η παλμιτοϋλαιθανολαμίδη (PEA) είναι ένα φυσικό, προστατευτικό, ενδογενές αμίδιο λιπαρού οξέος που παράγεται στο σώμα μας, στα ζώα και τα φυτά. Μπορεί να βρεθεί σε τρόφιμα όπως το κρέας, τα αυγά, τους σπόρους σόγιας και τα φιστίκια. Ο νομπελίστας Levi-Montalcini εντόπισε την PEA ως φυσικό μόριο, περιγράφοντας την αξία του στην αντιμετώπιση χρόνιων λοιμώξεων και πόνων. Μετά την ανακάλυψή του, πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες, ειδικότερα για να αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό και ασφαλές στη χρήση ενάντια στα συμπτώματα της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος. Η PEA περιγράφεται σε επιστημονικά συγγράμματα ως ένα φυσικό παυσίπονο. Στην ουσία είναι ένα ενδογενές αμίδιο λιπαρού οξέος που εμπλέκεται σε μια σειρά κυτταρικών λειτουργιών, στον χρόνιο πόνο και τη φλεγμονή. Έχει αποδειχθεί ότι έχει νευροπροστατευτικήαντιφλεγμονώδηαναλγητική και αντι-σπασμωδική ιδιότητα. Τα άτομα που υποφέρουν από χρόνιους πόνους παρουσιάζουν έλλειψη στην παραγωγή PEA.  Τα τελευταία 50 χρόνια πάνω από 350 επιστημονικά άρθρα στο PubMed περιγράφουν το φαρμακολογικό και θεραπευτικό προφίλ της PEA.  Η αντιφλεγμονώδης και θεραπευτική δράση του PEA ενάντια στη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα περιλαμβάνει 6 κλινικές δοκιμές σε συνολικά περίπου 4000 ασθενείς και εθελοντές, όπου αποδεικνύεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δοκιμές επικεντρώθηκαν στην αναπνευστική φλεγμονή και τη γρίπη. Έχει επίσης δοκιμαστεί εκτενώς (με θετικά αποτελέσματα) και σε άλλες καταστάσεις υγείας όπως φαίνονται παρακάτω,

  • Πόνος από οστεοαρθρίτιδα
  • Γλάυκωμα
  • Σκλήρυνση κατά πλάκας
  • Ισχιακό άλγος
  • Χρόνιο πυελικό άλγος
  • Ασθένεια Alzheimer
  • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
  • Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα
  • Αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση
  • Διάμεση κυστίτιδα
  • Περιφερική νευροπάθεια, προκαλούμενη από χημειοθεραπεία

NAC

Το αμινοξύ Ν-ακετυλοκυστεΐνη είναι αποτελεσματικό ενάντια στον βήχα των καπνιστών, την βρογχίτιδα και τη δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα. Η τόνωση του ανοσοποιητικού με ακετυλοκυστε νη μπορεί επίσης να παράσχει προστασία κατά της γρίπης και τα συμπληρώματα που περιέχουν NAC θα πρέπει να λαμβάνονται τακτικά από άτομα που είναι πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις του ιού της γρίπης, ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους και τα άτομα με χρόνιες ασθένειες. Επιπλέον μελέτες έχουν δείξει ότι η ακετυλοκυστεΐνη μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πνευμόνων από τις καρκινογόνες ουσίες που βρίσκονται στον καπνό του τσιγάρου, να προστατεύσει το συκώτι από τις τοξικές επιδράσεις του αλκοόλ και να μειώσει τις τοξικές παρενέργειες ορισμένων φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία του καρκίνου. Επιπλέον παρουσιάζει ισχυρή βλεννολυτική και αποχρεμπτική δράση, ιδανικό για τον παραγωγικό βήχα.

Αγριοτριανταφυλλιά

Θεωρείται η πλουσιότερη φυσική πηγή βιτα- μίνης C. Οι θρεπτικές της ουσίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν στην πρόληψη των ασθενειών, όπως το κρυολόγημα, οι ιώσεις, η γρίπη κ.τ.λ. Δρα ευεργετικά στο αναπνευστικό σύστημα και διευκολύνει την αναπνοή με τον καθαρισμό των βλεννογόνων. Επίσης, οι αντιφλεγμο- νώδεις ιδιότητες του φυτού είναι χρήσιμες στη θεραπεία ασθενών που υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα.

Αρπαγόφυτο

Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιρρευματικές, αναλγητικές και ηρεμιστικές ιδιότητες ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποβολή του ουρικού οξέος. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία, το αρπαγόφυτο χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, και της μυαλγίας. Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για τη δράση του βοτάνου διαπίστωσαν πως έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, που συγκρίνονται με τις αντίστοιχες της κορτιζόνης και της ιβουπροφένης, ενός μη στεροειδούς αντιφλεγμονώδους φαρμάκου που χρησιμοποιείται ευρύτατα ως παυσίπονο και αναλγητικό σε φάρμακα κατά των μυοσκελετικών πόνων (αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, πόνοι πλάτης)

Πρόπολη

Το “αντιβιοτικό της φύσης”, περιέχει εκατοντάδες ενώσεις, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και φλαβονοειδή που προωθούν τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, αντι-μικροβιακές, αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντιικές ιδιότητες. Έχει αποδειχτεί ότι η πρόπολη διεγείρει και ενισχύει το γενικό και ειδικό ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα αυξάνει την ιντερφερόνη, προκαλώντας κυτταρική και χημική ανοσία.

Συστατικά
Συστατικά: Ανα ημερήσια δόση
(2 δισκία)
 %ΔΤΑ**
Παλμιτοϋλαιθανολαμίδη (PEA) 200 mg
Ν-ακετυλοκυστεϊνη 600 mg
Πρόπολη E.P.I.D.®
Πολυφαινόλες*
200 mg
6 mg
Εκχύλισμα Αγριοτριανταφυλλιάς
Απόδοση σε βιταμίνη C
572 mg
400 mg
500
Εκχύλισμα ρίζας Αρπαγόφυτου
απόδοση σε αρπαγοξίθη
50 mg
1,25 mg


*Αναλυτική μέθοδος προσδιορισμού H.P.L.C.
**ΔΤΑ: Διατροφικές Τιμές Αναφοράς

Αντενδείξεις
Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, ή βρίσκεστε υπο φαρμακευτική αγωγή,  συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν τη χρήση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Specchiasol
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7614
ean13 8002738800817
Αναβράζοντα δισκία 20
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Specchiasol Epid influepid plus 20.eff.tbs - για την ανακούφιση των συμπτωμάτων που συνδέονται με τη γρίπη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved