ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Moducare Modullon 90caps - Φυτοστερόλες για τη θεραπεία του Stress και των φλεγμονών

Ειδική Τιμή 35,99 € Κανονική Τιμή 52,90 €
Σε απόθεμα
SKU
2032

Moducare Modullon 90caps - Φυτοστερόλες για τη θεραπεία του Stress και των φλεγμονών

Βελτιώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών, των ατοπιών, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και των χρόνιων ιογενών περιστατικών όπως ο έρπης, οι μυρμηκιές, οι άφθες, το HIV 

Το νέο παγκοσμίου φήμης φυσικό προϊόν Moducare (Modullon) είναι ένα προϊόν (μοναδικό πατενταρισμένο και φυτικό) από καθαρές στερόλες και στερολίνες από σπάνιο είδος κωνοφόρων.

Πολλές κλινικές μελέτες έγιναν παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα, σε ενήλικες και σε παιδιά με διάφορες χρόνιες παθήσεις που οφείλονται σε διαταραχές του ανοσιακού συστήματος όπως αλλεργίες, ρευματοειδή αρθρίτιδα και ιογενείς περιπτώσεις, χρόνιος έρπης, άφθες, HIV, κ.λ.π.

Από τις μελέτες απεδείχθη ότι το Moducare σταθεροποιεί το ανοσιακό σύστημα ρυθμίζοντας τη δράση των κυττάρων του.

Βελτιώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών, των ατοπιών, της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και των χρόνιων ιογενών περιστατικών όπως ο έρπης, οι μυρμηκιές, οι άφθες, το HIV κ.λ.π. που συντηρούνται από τις διαταραχές του ανοσιακού συστήματος.

Λαμβάνεται και μαζί με την υπάρχουσα θεραπεία με σκοπό να βοηθήσει στην ισορροπημένη ανοσιακή απάντηση του οργανισμού σε αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
Τον πρώτο μήνα δύο κάψουλες τρεις φορές την ημέρα και τους επόμενους μήνες μια κάψουλα τρεις φορές την ημέρα πάντα με κενό στομάχι.

Το Moducare δεν αλληλεπιδρά με άλλα φάρμακα ή/και άλλες ουσίες.

Μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε θεραπεία.

Κλινική Μελέτη στην Ελλάδα


Ανακοινώθηκε στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αλλεργιολογίας στη Βαρκελώνη (Μάιος 2008) και στο Πανελλήνιο Παιδιατρικό Συνέδριο στην Κέρκυρα (Ιούνιος 2008)

Κλινικές και εργαστηριακές μεταβολές σε παιδιά με αλλεργική ρινίτιδα μετά χορήγηση 6μηνης θεραπείας με συνδυασμό στερολών και στερολινών (Moducare).

Β. Αϊβάζης(1), Ε. Μαράτου(1), Ε. Μπουρλή(1), Π. Ναλμπάντη(1), Γ. Θεοδώνη(1), Χ. Τσάνταλη(1), Θ. Παπασταύρου-Μαυρουδή(2)1 Α' Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ., Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη 2 Γ' Παιδιατρική Κλινική Α.Π.Θ., Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη

 ΕΙΣΑΓΩΓΗ:

Η παρούσα κλινική μελέτη πραγματοποιήθηκε στην Α' Π/Δ Κλινική του Α.Π.Θ. από το Μάιο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2007. Σκοπός της εργασίας ήταν η μελέτη της επίδρασης του μίγματος της β-σιτοστερόλης (BSS*) και του γλυκοζίτη της (BSSG*) σε παιδιά με αλλεργική ρινίτιδα. 

ΑΣΘΕΝΕΙΣ-ΜΕΘΟΔΟΙ:

Στη μελέτη συμπεριλήφθηκαν 30 παιδιά -19 αγόρια και 11 κορίτσια- με μέσο όρο ηλικίας 10,33+-3,71 έτη, που έπασχαν από αλλεργική ρινίτιδα, πληρώντας τα κριτήρια ISAAC, και είχαν ολική IgE ανοσοσφαιρίνη αυξημένη (περισσότερο από το διπλάσιο της ανώτερης φυσιολογικής τιμής).

Όλα τα παιδιά έλαβαν θεραπεία με το μίγμα BSS*/BSSG* σε δοσολογικό σχήμα με 1 κάψουλα 3 φορές ημερησίως για χρονικό διάστημα 6 μηνών.

Η παρακολούθηση των παιδιών γινόταν στο Παιδοπνευμονολογικό Εξωτερικό Ιατρείο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η μελέτη των παιδιών τόσο πριν από την έναρξη όσο και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας περιλάμβανε:

Λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού

Κλινική εξέταση του αναπνευστικού συστήματος Κλινικό score (0-5) με βάση τα παρακάτω συμπτώματα: ρινική συμφόρηση-καταρροή-πταρμοί-κνησμός

Μέτρηση της μέγιστης εισπνευστικής ροής (PIFR - Peak Inspiratory Flow Rate)

Μέτρηση της μέγιστης ρινικής εισπνευστικής ροής (PNIFR - Peak Nasal Inspiratory Flow Rate), με τη χρήση του Youlten ρινομανόμετρου

Προσδιορισμό των επιπέδων της ολικής ανοσοσφαιρίνης IgE στον ορό του αίματος

Προσδιορισμό του απόλυτου αριθμού των εωσινοφίλων του αίματος

Προσδιορισμό του ποσοστού των εωσινοφίλων σε ρινικό έκκριμα.

90caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Moducare
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2032
ean13 5206087700016
Κάψουλες 90
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Moducare Modullon 90caps - Φυτοστερόλες για τη θεραπεία του Stress και των φλεγμονών
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved