Το καλάθι μου

Health Sign L-Glutamine powder 125gr - Γλουταμίνη σε σκόνη

Ειδική Τιμή 13,15 € Κανονική Τιμή 15,84 €
Σε απόθεμα
SKU
2913

Health Sign L-Glutamine powder 125gr - Γλουταμίνη σε σκόνη

Η γλουταμίνη είναι το κυριότερο καύσιμο για τα κύτταρα του εντερικού βλεννογόνου, τα λεμφοκύτταρα και τα μακροφάγα (κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος). Φαίνεται δε, ότι παίζει σημαντικό ρόλο και ενισχύει την λειτουργία του εντερικού βλεννογόνου, του ανοσοποιητικού συστήματος και της πρωτεϊνοσύνθεσης.

Πολλές κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι η παρεντερικά χορηγούμενη γλουταμίνη ή τα διπεπτίδια που περιέχουν γλουταμίνη, βελτιώνουν την ισορροπία των αζώτου στον οργανισμό, προστατεύουν την εντερική ικανότητα απορρόφησης, εξισορροπούν τα επίπεδα γλουταμίνης στο πλάσμα και μειώνουν τον χρόνο νοσηλείας σε μετεγχειρητικούς ή βαριά άρρωστους και νοσηλευόμενους ασθενείς. Ακόμη περισσότερο σε πιλοτικές μελέτες φαίνεται ότι συμπληρώματα γλουταμίνης βοηθούν στην καταπολέμηση της καχεξίας σε ασθενείς με HIV καθώς και σε χημειοθεραπευόμενους.

Η από το στόμα χορήγηση της γλουταμίνης έδειξε ότι προστατεύει αποτελεσματικά την νευροτοξικότητα που προκαλείται από την χορήγηση της οξαλοπλατίνας (ισχυρό χημειοθεραπευτικό φάρμακο) σε ασθενείς με κολορθικό καρκίνο. Επίσης βοήθησε αποτελεσματικά στην προστασία από την τοξικότητα του γαστρεντερικού επιθηλίου και μείωσε τις παρενέργειες της ακτινοβολίας σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

Περιεχόμενο (καθαρό βάρος): 125 g

1 κουταλάκι του γλυκού περιέχει 5 γρ γλουταμίνης.

To προϊόν παράγεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τους Κανόνες Καλής Παρασκευής (GMP).

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Health Sign
Τεμάχια 1
Κωδικός site 2913
ean13 5200414000060
Βάρος 0,125 kg
Κωδικός κατασκευαστή HS0006
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Health Sign L-Glutamine powder 125gr - Γλουταμίνη σε σκόνη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved