Το φαρμακείο μας θα είναι κλειστό για διακοπές από 21 έως και 24 Αυγούστου. Όποιες παραγγελίες γίνουν μεταξύ αυτού του διαστήματος θα εκτελεστούν από τις 25 Αυγούστου. Ευχαριστούμε θερμά.
Το καλάθι μου

Lamberts Performance All in One - Πρωτεΐνη ορού γάλακτος ενισχυμένη με Υδατάνθρακες

Εξαντλημένο
SKU
lamberts-performance-all-in-one-proteini-orou-galaktos-enisxumen

Lamberts Performance All in One - Πρωτεΐνη ορού γάλακτος  ενισχυμένη με Υδατάνθρακες

Υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος  ενισχυμένη με Υδατάνθρακες, Γλουταμίνη, Κρεατίνη και Βήτα-Αλανίνη.

Η  ALL-IN-ONE Sports Shake με γεύση σοκολάτας ή φράουλας της Lamberts ® αποτελεί ένα από τα κορυφαία  All-In-One προϊόντα αθλητικής διατροφής του  Ηνωμένου Βασιλείου καθώς παρέχει  ανά 65 g δόσης (περίπου 2 scoops): 38g υψηλής ποιότητας και καθαρότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος (μίγμα Whey Concetrate και Whey Isolate). 

19 γρ υδατάνθρακες, 6 γρ Γλουταμίνης. Υψηλά επίπεδα (6 g) Μονοϋδρικής Κρεατίνης. 6 g από τα Αμινοξέα Διακλαδιζόμενης Αλύσου (BCAA`S). 

Η  ALL-IN-ONE Sports Shake συνδυάζεται ιδανικά με το Multi Guard ® Sport της Lamberts ® και μπορεί να χρησιμοποιηθεί: πριν την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης  για αύξηση της αντοχής, μετά το πέρας του προγράμματος εκγύμνασης  για επιτάχυνση της αποκατάστασης, σαν ένα πλήρες υποκατάστατο γεύματος.

Η σκόνη είναι εύκολα διαλυτή και με ευχάριστη γεύση σοκολάτας ή φράουλας.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Lamberts
ean13 0
Βάρος 1450 gr
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Lamberts Performance All in One - Πρωτεΐνη ορού γάλακτος ενισχυμένη με Υδατάνθρακες
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved