ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Dr Niedermaier Regulatpro Hyaluron 350ml - Παγκόσμια πόσιμη καινοτομία αντιγήρανσης σε μπουκάλι

Ειδική Τιμή 68,00 € Κανονική Τιμή 88,00 €
Σε απόθεμα
SKU
9845
Dr Niedermaier Regulatpro Hyaluron 350ml - Παγκόσμια πόσιμη καινοτομία αντιγήρανσης σε μπουκάλι
Η μοναδική ώθηση ομορφιάς για το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και τον συνδετικό ιστό Η θαυματουργή ουσία αντιγήρανσης, το υαλουρονικό οξύ μπορεί τώρα να εφαρμοστεί όχι μόνο εξωτερικά αλλά και να ληφθεί από το στόμα. Μόνο το συγκεντρωμένο αποτέλεσμα από μέσα και έξω μας φέρνει το πραγματικό θαύμα της ομορφιάς του δέρματος που ξεδιπλώνεται.

Η μοναδική ώθηση ομορφιάς για το δέρμα, τα μαλλιά, τα νύχια και τον συνδετικό ιστό

Η θαυματουργή ουσία αντιγήρανσης, το υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί μόνο εξωτερικά αλλά και να ληφθεί από το στόμα. Μόνο το συγκεντρωμένο αποτέλεσμα από μέσα και έξω μας φέρνει το πραγματικό θαύμα της ομορφιάς του δέρματος που ξεδιπλώνεται.

Η Regulat® Beauty ολοκληρώνει τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας με το vegan, φυσικό συμπλήρωμα υγείας Regulatpro® Hyaluron.

Το μυστικό βρίσκεται στο φυσικό Regulatessenz, φτιαγμένο με την παγκόσμια μοναδική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία Cascade FermentationTM - η βασίλισσα των μεθόδων ζύμωσης! Πάνω από 50 εντυπωσιακά αποτελέσματα μελέτης δείχνουν τις ρυθμιστικές επιδράσεις αυτής της ουσίας που είναι κατακερματισμένη σε μοριακό επίπεδο.

Η πιο πρόσφατη μελέτη που ονομάζεται "Carrier Effect" έδωσε μια εικόνα για ένα ακόμη κομμάτι του παζλ για τις μεγάλες επιπτώσεις του μοναδικού Regulatessenz. Δείχνει ότι τα υδατοδιαλυτά θρεπτικά συστατικά και τα ενεργά συστατικά θα μεταφερθούν πολύ πιο εύκολα στο σώμα μας. Αυτό περιλαμβάνει το δέρμα σας, το οποίο θα είναι βέλτιστα εφοδιασμένο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Το δέρμα σας θα ξυπνήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και θα λάμψετε με ανακτημένη ομορφιά.

Αποκτήστε όλα τα αποτελέσματα:

    Λείο, λαμπερό δέρμα*1
    Καθαρό ξεδίπλωμα*1,2
    Στερεός συνδετικός ιστός*2
    Ισχυρά νύχια*3
    Δυνατά μαλλιά*4
    Ενισχυμένο ανοσοσύστημα*5

Το ταλέντο The Beauty-Booster allround

    Το Regulatpro® Hyaluron με βιοτίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, των βλεννογόνων και των μαλλιών.*1,4
    Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών*1,3,4
    Τα θρεπτικά συστατικά βιταμίνη C, ψευδάργυρος και χαλκός συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.*5
    Η βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κούρασης, συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
    Η βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου
    Ο χαλκός συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά σιδήρου
    Η βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος*1
    Ο χαλκός συμβάλλει στη φυσιολογική χρώση του δέρματος και των μαλλιών*1,4
    Ο χαλκός συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού*2
    Ο χαλκός και η βιταμίνη C συμβάλλουν σε έναν φυσιολογικό μεταβολισμό που παράγει ενέργεια

Τα πρωινά και τα βράδια ή μεταξύ των γευμάτων πάρτε 20ml (ένα μπουκάλι) Regulatpro® Hyaluron και πιείτε ένα μικρό ποτήρι αλατούχο νερό αμέσως μετά. Συνιστάται η συνεχής λήψη του Regulatpro® Hyaluron για διάστημα 6 εβδομάδων. Προκειμένου να διατηρηθούν τα θετικά αποτελέσματα, πιείτε ένα μπουκάλι κάθε 2-3 ημέρες ή ακόμα και καθημερινά. Λόγω της φυσικής καλώς ανεκτής φόρμουλας, το Regulatpro® Hyaluron μπορεί να λαμβάνεται συνεχώς.

Μην χρησιμοποιείτε ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης και ποικίλης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

νερό, REGULATESSENZ (συμπύκνωμα που έχει υποστεί ζύμωση με καταρράκτη από: νερό, λεμόνι, σύκα, χουρμάδες, καρύδια, φασόλια σόγιας, κρεμμύδια, καρύδες, γλυκερίνη (λαχανικό), σέλινο, βλαστάρια, εκχύλισμα acerola (17,5% Βιτ. Γ) 0,7% , αγκινάρες, μπιζέλια, κεχρί, μείγμα μπαχαρικών, κουρκουμά, σαφράν) συμπυκνωμένο δαμάσκηνο, συμπύκνωμα αχλαδιού, εκχύλισμα αλογοουράς 1%, υλουρονικό οξύ 0,45%, L-ασκορβικό οξύ 0,375%, γλυκονικός ψευδάργυρος 0,185%, θειικός χαλκός 0,0049% , D-Biotin 0,00025%

350ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Dr Niedermeier
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9845
ean13 4260084341451
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Dr Niedermaier Regulatpro Hyaluron 350ml - Παγκόσμια πόσιμη καινοτομία αντιγήρανσης σε μπουκάλι
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved