ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

K-Link Liquid Chlorophyll 500ml - Υγρή χλωροφύλλη

Βαθμολογία:
100 % of 100
Ειδική Τιμή 36,00 € Κανονική Τιμή 39,64 €
Σε απόθεμα
SKU
3695

K-Link Liquid Chlorophyll 500ml - Υγρή χλωροφύλλη 

K-Liquid Alfalfa υγρή χλωροφύλλη τρία βασικά πλεονεκτήματα:
Καθαρισμός - αναφέρεται στην αποτοξίνωση και την εξάλειψη των ακαθαρσιών από το σώμα μας.
Ρύθμιση - ισορροπεί τις ορμόνες, όξινα και αλκαλικά στο σώμα μας.
Θρεπτική - παρέχει θρεπτικά συστατικά για υγιή κατάσταση αίματος για να αυξήσει το επίπεδο του οξυγόνου και τα ερυθρά αιμοσφαίρα κάτι που φαίνεται στη γενική εξέταση αίματος.

Τι είναι η χλωροφύλλη;
Η χλωροφύλλη είναι φυσικό ελιξίριο της ζωής που περιέχονται στην πράσινη χρωστική ουσία των φυτών. Στη διαδικασία γνωστή ως "φωτοσύνθεση", η χλωροφύλλη δημιουργεί στα πράσινα φυτά παγίδες και αποθηκεύει την ενέργεια του ηλιακού φωτός, μαζί με το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα, το νερό και μετάλλων από το έδαφος για την παραγωγή τροφίμων. Η ενέργεια που απαιτείται για να μετατρέψει το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα σε γλυκόζη - την κύρια πηγή ενέργειας για τους ζωντανούς οργανισμούς.

Γιατί να επιλέξετε Alfalfa τριφύλλι ;
Το alfalfa έχει επιλεγεί επειδή περιέχει 4 φορές τη χλωροφύλλη από τα υπόλοιπα λαχανικά. Οι ρίζες του αναπτύσσονται βαθιά μέσα στο χώμα για να απορροφήσει μέταλλα όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος, το μαγνήσιο και το κ.λπ.
Μία κουταλιά της K-Liquid χλωροφύλλη είναι ισοδύναμη με 1 κιλό από την κατανάλωση λαχανικών. Είναι μια φυσική πηγή θρεπτικών συστατικών που είναι ζωτικής σημασίας για την τόνωση της καλής υγείας.
Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στη μείωση των ρυτίδων & Γήρανση
Η χλωροφύλλη στο τριφύλλι περιέχει αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα μας. Οι ελεύθερες ρίζες αποδυναμώσει το σώμα μας, καθιστώντας μας πιο επιρρεπή στην ασθένεια. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μια δραστική ουσία οξειδώνεται, που παράγεται από το δικό μας σώμα μέσω του μεταβολισμού (κατανομή της τροφής και οξυγόνου), και που καταστρέφει πρωτεϊνες, λιπιδία και το DNA. Θα επηρεάσει τα φυσιολογικά κύτταρα ώστε να αλλάξουν και να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες στο ανθρώπινο σώμα. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μια σημαντική συμβολή στην γήρανση.

Η χλωροφύλλη είναι πλούσια σε:
Ψευδάργυρο -ο ψευδάργυρος συνδυάζεται με τη βιταμίνη Α για την προώθηση της καλής υγείας
Σελήνιο -Προστατεύει και ενεργοποιεί τα κύτταρα του σώματος
Η βιταμίνη Ε Αντι-γήρανση, θρέφει το δέρμα και κρατά τον εγκέφαλο ενεργό
Η βιταμίνη C -Αυξάνει εγρήγορση και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες
Η βιταμίνη Α -ενισχύει λειτουργία της καρδιάς και βελτιώνει την όραση.
Άλλα θρεπτικά συστατικά περιλαμβάνουν πρωτεΐνη, βιοτίνη, φολικό οξύ, παντοθενικό οξύ και τα ανόργανα στοιχεία όπως το ασβέστιο, κοβάλτιο, χρώμιο, φωσφόρο, πυρίτιο, κάλιο, μαγγάνιο, μαγνήσιο και σίδηρο.
Προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ο Δρ Ρίτσαρντ Willstatter και ο Δρ Hans Fisher έχουν το 1915 και το 1930 αντίστοιχα, λάβει το Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής και Χημείας για την ανακάλυψη της μοριακής δομής των ανθρώπινων ερυθρών αιμοσφαιρίων και της χλωροφύλλης. Λόγω αυτού, η χλωροφύλλη έχει αποδειχθεί για να προωθήσει την αναγέννηση των κυττάρων και την αναπαραγωγή, καθώς και να βοηθήσει στην οικοδόμηση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ιδιότητες Παραγωγή αίματος
Οι παραλήπτες του βραβείου Νόμπελ, ο Δρ Ρίτσαρντ Willstatter και ο Δρ Hans Fisher ανακάλυψαν επίσης ότι η μόνη διαφορά μεταξύ των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της χλωροφύλλης είναι ότι η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο μαγνησίου στον πυρήνα του, ενώ τα ερυθρά αιμοσφαίρια έχουν σίδηρο. Έτσι, η χλωροφύλλη μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις αναιμίας και άλλων συνθηκών ανεπάρκειας αίματος.

Οδηγίες χρήσης
Βάζεται 1 κουτάλι σούπας σε 250ml (1 ποτήρι νερό) και το πίνετε 1 έως 3 φορές την ημέρα.

Καθαρίζει το σώμα από φυτοφάρμακα και λοιπά φάρμακα - Τοξίνες
Ο Διατροφολόγος καθηγητής Bernard Jensen επεσήμανε ότι η χλωροφύλλη είναι αποτελεσματική στη μείωση τοξίνης που προκαλείται από τα φυτοφάρμακα και τα υπολείμματα του φαρμάκου με καθαρισμό τους από το σώμα. Τόνισε, επίσης, παρατηρηθεί ότι οι υγιείς άνθρωποι έχουν γενικά υψηλότερες μετρήσεις του αίματος σε σύγκριση με τον άρρωστο. Ωστόσο, μετά από μεγάλη κατανάλωση της χλωροφύλλης, οι άρρωστοι έδειξαν αύξηση του αίματος και βελτίωση της υγείας.

Μειώνει τα προβλήματα του σώματος
Ο επιστήμονας Offen Krantz διαπίστωσε ότι η χλωροφύλλη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τους ασθενείς με έλκη του στομάχου. Η χλωροφύλλη συμπληρώνει τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από τους γιατρούς για τα έλκη του στομάχου.

Βελτιώνει δερματικά προβλήματα, Ομορφαίνει την Επιδερμίδα
Η New England Medical Journal ανέφερε ότι η χλωροφύλλη μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο των προβλημάτων του δέρματος και την εσωτερική μόλυνση. Η American Journal of Surgery δημοσίευσε τα ευρήματά του Πανεπιστημίου Temple σχετικά με τη χρήση της χλωροφύλλης για τη θεραπεία χειρουργικά τραύματα και άλλες παρόμοιες συνθήκες.

Το προϊον είναι ελεύθερο γλουτένης.

500ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής K-Link International
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3695
ean13 2290000010750
Περιεκτικότητα (ml). 500
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:K-Link Liquid Chlorophyll 500ml - Υγρή χλωροφύλλη
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved