ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Cucumber Extract 10ml - Αγγούρι Εκχύλισμα

5,00 €
Σε απόθεμα
SKU
9797
Ethereal Nature Cucumber Extract 10ml - Αγγούρι Εκχύλισμα
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

To εκχύλισμα Αγγουριού αποτελεί ιδανική προσθήκη σε καλλυντικά προϊόντα αναδόμησης της επιδερμίδας . Η μεγάλη του περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα και σε αντιοξειδοτικά στοιχεία χαρίζουν στην επιδερμίδα φρεσκάδα, λάμψη, τη μαλακώνουν και αυξάνουν τα επίπεδα συγκράτησης της φυσικής υγρασίας.

Το εκχύλισμα Αγγουριού χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά που παρασκευάζονται για την αντιμετώπιση δερματοπαθειών. Θα το βρείτε σε πάρα πολλά προϊόντα που αναφέρονται σε πανάδες και στίγματα, αλλά και σε σκευάσματα κατά της ακμής, και της δερματίτιδας. Είναι κατάλληλο για τη φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας και για after sun προϊόντα.

Το εκχύλισμα Αγγουριού είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

10ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9797
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Cucumber Extract 10ml - Αγγούρι Εκχύλισμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved