ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Goji Berry extract 10ml - Εκχύλισμα γκότζι μπέρυ

5,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7636
Ethereal Nature Goji Berry extract 10ml - Εκχύλισμα γκότζι μπέρυ
Τα φυτικά εκχυλίσματα αποτελούν ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης βιομηχανίας καλλυντικών. Η χρήση τους, θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε στα σπιτικα καλλυντικα σας μερικές από τις εκπληκτικές ιδιότητες των πιο ευεργετικών φυτών.

Το Εκχύλισμα Goji Berry είναι γνωστό για την εκπληκτική περιεκτικότητα του σε βιταμίνες. Περιέχει πάνω από 18 διαφορετικά είδη αμινοξέων και βιταμινών όπως Β1 και Ε, β-καροτένιο (περισσότερο από τα καρότα), καθώς και μέταλλα όπως σίδηρο, ψευδάργυρο, ασβέστιο και φώσφορο. Το εκχύλισμα Goji Berry θεωρείται ως ένα από τα πλέον αντιοξειδοτικά συστατικά που υπάρχουν στη φύση και προστατεύει την επιδερμίδα από τη πρόωρη γήρανση καθώς και από εξωγενείς παράγοντες (ατμοσφαιρική ρύπανση, συνέπειες ακτινοβολίας UV κ.ο.κ.

Το εκχύλισμα Goji Berry θα το βρείτε σε πάρα πολλά καλλυντικά σκευάσματα. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ο κύριος ρόλος του είναι η αντιγήρανση.

Το εκχύλισμα Goji Berry είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό φυτικό προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο καλλυντικού (lotions, creams, oils, balms κ.ο.κ.). Όπως και στη περίπτωση των αιθερίων ελαίων, η συμμετοχή των εκχυλισμάτων στα καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το 2,0%, καθώς είναι ιδιαίτερα ισχυρά (1:3).

10ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7636
Περιεκτικότητα (ml). 10
Κωδικός κατασκευαστή 2776
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Goji Berry extract 10ml - Εκχύλισμα γκότζι μπέρυ
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved