ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Yoghurt powder for cosmetic use 100gr - Γιαούρτι σκόνη για καλλυντικά

3,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9254
Ethereal Nature Yoghurt powder for cosmetic use 100gr - Γιαούρτι σκόνη για καλλυντικά
Τα "γαλακτοκομικά προϊόντα" αποτελούν πολύτιμο συστατικό των σύγχρονων φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών. Είναι ιδιαίτερα πλούσια σε αμινοξέα, σε βιταμίνες και σε μεταλλικά άλατα, όπως είναι το Ασβέστιο και το Κάλιο.

Το Γιαούρτι σε Σκόνη (Yoghurt Powder) είναι μία εξαιρετική πηγή Ασβεστίου, Πρωτεϊνών, Βιταμίνης Β2 και Β12. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα "γαλακτοκομικά" προϊόντα, παρουσιάζει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.

Το Γιαούρτι σε Σκόνη είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για όλα τα καλλυντικά περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου και Scrubs καθώς περιέχει φυσικά AHA (Alpha Ηydroxy Αcids). Είναι 100% αγνό, φρέσκο και πολύ υψηλής ποιότητας.

'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από εμάς είναι 100% φυσικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε σε εμάς ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία. Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε σε εμάς (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά). Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

100gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9254
Βάρος 0,100 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2258
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Yoghurt powder for cosmetic use 100gr - Γιαούρτι σκόνη για καλλυντικά
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved