ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Ethereal Nature Cranberry powder for cosmetic use 100gr - Κρανμπερι σκόνη για καλλυντικά

13,00 €
Σε απόθεμα
SKU
9252
Ethereal Nature Cranberry powder for cosmetic use 100gr - Κρανμπερι σκόνη για καλλυντικά
Η Σκόνη Κράνμπερι (Cranberry Powder) προέρχεται από την επεξεργασία (freeze-dried cranberries) των φρέσκων καρπών του φυτού Vaccinium Μacrocarpan.

Η σκόνη Κράνμπερι - λόγω του τρόπου επεξεργασίας της - διατηρεί όλα τα αντιοξειδοτικά συστατικά του φρέσκου καρπού. Είναι πλούσια σε βιταμίνη C, B6, E και Κ και περιέχει μεταλλικά ιχνοστοιχεία όπως είναι το Ασβέστιο, ο Σίδηρος, ο Φώσφορος και ο Ψευδάργυρος. Η σκόνη Κράνμπερι αποτελεί μία φυσική πηγή "τροφής" για την επιδερμίδα - ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Καταπολεμάει τις ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στις ρυπογόνες ουσίες του περιβάλλοντος. Περιέχει επίσης προανθοκυανιδίνες (proanthocyanidins), ουσίες οι οποίες συνδράμουν στην εξισσορόπηση του κολαγόνου και στη διατήρηση της ελαστίνης στα ανθρώπινα κύτταρα.

Η σκόνη Κράνμπερι αποτελεί ιδανικό συστατικό για μάσκες προσώπου, Body Wraps, Scrubs και για σαπούνια (Cold and Hot process Soaps). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απαλή (mild) απολέπιση καθώς περιέχει και τριμμένους σπόρους. Πρόκειται για ένα premium συστατικό που θα το βρείτε μόνο στα ακριβότερα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας στην αγορά των καλλυντικών.

Όλες οι φυτικές σκόνες φρούτων που προσφέρονται από εμάς είναι 100% καθαρές και δεν περιέχουν χημικά συστατικά και αποκλειστικά για καλλυντική χρήση.
Προσφέρονται συσκευασμένες σε διάφανο σακουλάκι.


'Ολα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα φρούτα σε σκόνη που προσφέρονται από εμάς είναι 100% φυσικά.

Οι φυτικές σκόνες που θα βρείτε στo Zachos Pharmacy ενδέχεται να "σβολιάσουν" ή να "σκληρύνουν". Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα φυτικά ζάκχαρα απορροφούν εύκολα υγρασία.
Συνήθως αυτό αποφεύγεται με τη προσθήκη της ουσίας Maltodextrin - η οποία δεν χρησιμοποιείται στις φυτικές σκόνες που θα βρείτε σε εμάς (είναι εντελώς απαλλαγμένες από χημικά συστατικά).
Το "σβόλιασμα" δεν επηρεάζει, σε καμία περίπτωση, την ποιότητα των προϊόντων (παρά μόνο από "αισθητικής άποψης").

100gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9252
Βάρος 0,100 kg
Κωδικός κατασκευαστή 2397
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Ethereal Nature Cranberry powder for cosmetic use 100gr - Κρανμπερι σκόνη για καλλυντικά
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved