ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Activated charcoal Pharmaceutical grade from coconut shell 50gr - Βρώσιμος ενεργός άνθρακας

5,00 €
Σε απόθεμα
SKU
9168
Activated charcoal Pharmaceutical grade from coconut shell 50gr - Βρώσιμος ενεργός άνθρακας

Από κέλυφος καρύδας φυσικός άνθρακας
Ήδη από το 1550 π.Χ., ο ενεργός άνθρακας τεκμηριώθηκε για χρήση στη θεραπεία ιατρικών παθήσεων. Έχει χρησιμοποιηθεί από Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής για τη θεραπεία μώλωπες, φλεγμονές και δερματικές λοιμώξεις. Ο ενεργός άνθρακας έχει επίσης αναφερθεί ότι βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης, των τριγλυκεριδίων και των λιπιδίων που βρίσκονται στο αίμα.

Ο ενεργός άνθρακας χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως δηλητηρίαση και υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ένα κουταλάκι του γλυκού ενεργού άνθρακα έχει εμβαδόν περίπου 10.000 τετραγωνικά πόδια Προσροφά (δεσμεύει και βοηθά στην εξάλειψη από το σώμα) δηλητήρια, βαρέα μέταλλα, χημικά και εντερικά αέρια που έχουν χιλιάδες φορές περισσότερο βάρος από ό, τι, καθιστώντας το πολύ αποτελεσματικό στην αποτοξίνωση και την εξάλειψη των τοξινών και των δηλητηριωδών ουσιών από το σώμα. Είναι επίσης ικανό να απορροφήσει πολλά διαφορετικά φαρμακευτικά φάρμακα, όπιο, κοκαΐνη, μορφίνη, φυτοφάρμακα (μεταξύ αυτών DDT), χημικές ουσίες, υδράργυρο και ακόμη και μόλυβδο.

Ο ενεργός άνθρακας φαρμακευτικής ποιότητας λειτουργεί παγιδεύοντας τοξίνες, βαρέα μέταλλα και χημικά υπολείμματα στους μικροσκοπικούς πόρους του. Αυτό είναι γνωστό ως η διαδικασία προσρόφησης, κατά την οποία λαμβάνει χώρα μια χημική αντίδραση που συνδέει τα στοιχεία με μια επιφάνεια.
Οφέλη και χρήσεις

Ο ενεργός άνθρακας λαμβάνεται για την ανακούφιση από μια μεγάλη ποικιλία πεπτικών συνθηκών και οι πελάτες μας αναφέρουν τακτικά οφέλη όταν χρησιμοποιούνται τόσο για βραχυπρόθεσμες διαταραχές, όπως διαταραχές στο στομάχι και μακροχρόνια προβλήματα υγείας όπως κολίτιδα και IBS.

Πρόληψη και θεραπεία των στομαχικών διαταραχών.

Προτεινόμενη δοσολογία

Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού είναι ένα ποτήρι νερό, πάρτε μετά το γεύμα από το στόμα έως και 3 φορές την ημέρα.

Σημαντικές σημειώσεις κατά τη χρήση ενεργού άνθρακα:

1. Μην πάρετε ποτέ ενεργό άνθρακα την ίδια ώρα της ημέρας με άλλα συμπληρώματα. Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 2 ώρες μεταξύ της χρήσης.

2. Επειδή ο ενεργός άνθρακας θα δεσμευτεί σε ορισμένα φάρμακα, ενημερώστε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό εάν παίρνετε φάρμακα.

3. Φροντίστε να πίνετε σε άφθονο νερό ενώ χρησιμοποιείτε ενεργό άνθρακα.

4. Ο ενεργός άνθρακας πρέπει να συνδυάζεται με καλή πηγή ινών όπως σκόνη ψύλλου ή σκόνη σπόρου σέλινου που θα ωθήσει αποτελεσματικά τον άνθρακα μέσω των εντέρων και έξω στα κόπρανα.

5. Καλύτερα να πάρετε πριν από το κρεβάτι και 3-4 ώρες μετά το φαγητό.

50γρ.

Βρώσιμος ενεργός άνθρακας (με πιστοποιητικό) από κέλυφος καρύδας.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Zachos Pharmacy
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9168
Βάρος 0,050 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Activated charcoal Pharmaceutical grade from coconut shell 50gr - Βρώσιμος ενεργός άνθρακας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved