ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Honora Spasmoil for Irritable Bowel Syndrome (IBS) 30.caps - Φυσικό σπασμολυτικό για ευερέθιστο έντερο

Ειδική Τιμή 12,50 € Κανονική Τιμή 14,79 €
Σε απόθεμα
SKU
9158
Honora Spasmoil for Irritable Bowel Syndrome (IBS) 30.caps - Φυσικό σπασμολυτικό για ευερέθιστο έντερο
Κοιλιακός πόνος – η πιο συχνή ενόχληση και λόγος επίσκεψης στο γιατρό Brewer RJ, Golden GT, Hitch DC, et al.: Abdominal pain: An analysis of 1,000 consecutive cases in a university hospital emergency room. Am J Surg. 131:219-223 1976 Οι μισοί από τους ασθενείς εμφανίζουν “μησυγκεκριμένα” ευρήματα (γαστρεντερίτιδα) Το άλλο μισό των ασθενών πάσχουν από πιο σοβαρές ασθένειες που χρίζουν περαιτέρω διερεύνηση Επηρεάζει κάθε άνθρωπο τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια της ζωής του, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και το κοινωνικό υπόβαθρο.

Ανταγωνιστής των διαύλων ασβεστίου που οδηγεί σε ομαλή μυϊκή χαλάρωση Διεγέρτης των κ-υποδοχέων οπιοειδών που ρυθμίζουν τον σπλαχνικό κοιλιακό πόνο Αντιφλεγμονώδες Ανταγωνιστής των υποδοχέων σεροτονίνης 5-ΗΤ3 Αναλγητικές ιδιότητες – δρα απευθείας στα νεύρα TRPM8.

Φυσικό σπασμολυτικό ανάλογο με άμεση δράση στους λείους μυς – ανακουφίζει από τους σπασμούς και τον πόνο Ασφαλής πρόσληψη με ελάχιστες παρενέργειες σε σύγκριση με τα συνθετικά ανάλογα Αξιόπιστη, μακροχρόνια και αποτελεσματική θεραπεία για τον κοιλιακό πόνο και το φούσκωμα με βάση φυσικά συστατικά.

Ρυθμίζει την κινητικότητα των μαλακών μυών του εντέρου Βοηθάει στην ρύθμιση των συσπάσεων του λεπτού εντέρου και δρα επικουρικά στην αποβολή αερίων Μειώνει την ευαισθησία σε ερεθίσματα που προκαλούν πόνο Διαθέτει σπασμολυτική δράση.

Το Spasmoil περιέχει αιθέρια έλαια υψίστης ποιότητας - αιθέριο έλαιο μέντας και αιθέριο έλαιο μάραθου Τα δραστικά συστατικά της μέντας – μενθόλη-1 και σαλικυλικό μεθύλιο δρουν σπασμολυτικά στους λείους μυς της εντερικής οδού Το αιθέριο έλαιο μάραθου βοηθάει στην χαλάρωση των λείων μυών της εντερικής οδού προωθώντας την αποβολή αερίων

Πάρτε 1 κάψουλα 3 φορές τη μέρα από το στόμα 1 ώρα πριν από κάθε γεύμα, με ένα ποτήρι νερό.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Καταπιείτε το, μην το μασήσετε.

30 caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Honora Pharma
Τεμάχια 1
Κωδικός site 9158
ean13 4751020310988
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Honora Spasmoil for Irritable Bowel Syndrome (IBS) 30.caps - Φυσικό σπασμολυτικό για ευερέθιστο έντερο
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved