ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Herbal Nature Black Cumin tincture 50ml - Μαύρο Κύμινο Βάμμα

10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
8596
Herbal Nature Black Cumin tincture 50ml - Μαύρο Κύμινο Βάμμα
Το μαύρο κύμινο, επιστημονική ονομασία Nigella Sativa (Νιγκέλλα η εδώδιμος) είναι ένα ετήσιο ανθοφόρο φυτό της οικογένειας των Βατραχιοειδών (Ranunculaceae),
ιθαγενές της Βόρειας Αφρικής & της Νότιας και νοτιοδυτικής Ασίας, το οποίο φτάνει σε ύψος τα 20-30cm. Μέσα στον καρπό του (μία μεγάλη, φουσκωμένη κάψα) περιέχονται οι θαυματουργοί σπόροι του φυτού, (ένα από τα πιο τιμώμενα φάρμακα στην ιστορία), οι οποίοι χρησιμοποιούνται περισσότερα από 2000 χρόνια από λαούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ως φυσικό θεραπευτικό μέσο για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Ο Ίμπν Σινά, γνωστός στη δύση ως Αβικέννας (Avicenna), συγγραφέας της σπουδαίας ιατρικής πραγματείας «Ο Κανών της Ιατρικής», αναφέρει το μαύρο κύμινο ως το σπόρο που ενεργοποιεί την ενέργεια του σώματος και συμβάλλει στην αποκατάστασή του από την κόπωση.

Το βάμμα μαύρο κύμινο είναι ένα ιδιαίτερα ευεργετικό εκχύλισμα, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη δημιουργία ενός εξαιρετικά ανθεκτικού οργανισμού, ο οποίος είναι σε θέση να αντιστέκεται στις ασθένειες. Παρασκευάζεται από την εκχύλιση του μαύρου κύμινου μέσα σε αιθυλική αλκοόλη και θεωρείται ένα πολύ ισχυρό αντιβιοτικό, καθώς στη σύστασή του περιέχει φωσφορικά άλατα, σίδηρο, ενώσεις υδατανθράκων και αντιβιοτικά, τα οποία είναι ικανά να σκοτώνουν τους παθογόνους μικροοργανισμούς. Επιπροσθέτως, έρευνες έχουν αποδείξει ότι το βάμμα μαύρου κύμινου περιέχει καροτίνη η οποία μετατρέπεται στο ήπαρ σε βιταμίνη Α, βιταμίνη γνωστή για την αντικαρκινική της δράση.

Σύμφωνα με μεγάλη μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες του Εργαστηρίου Καρκίνο ανοσο-Βιολογίας, στο Hilton Head Island στη Νότια Καρολίνα, το μαύρο κύμινο μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων και να μειώσει τη συχνότητα εμφάνισης όγκων, με σημείο αιχμής τον καρκίνο του παγκρέατος, όπως υπεδείχθη το 2008, από την μελέτη της Δρ Hwyda Αραφάτ του Πανεπιστημίου Thomas Jefferson. Περαιτέρω αναλύσεις απέδειξαν ότι το μαύρο κύμινο είναι ένα ισχυρό διουρητικό ούρων και χολής, ενώ περιέχει και ισχυρές σεξουαλικές ορμόνες, πεπτικά ένζυμα, αντιόξινα και ηρεμιστικά. Επιπλέον, το βάμμα είναι προστατευτικό της πέψης, ανακουφίζει το στομάχι και τα έντερα από τα αέρια, καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα, ενώ θεωρείται ισχυρό αποτοξινωτικό του εντέρου και χρησιμοποιείται για αυτοάνοσες διαταραχές. Επίσης, λειτουργεί ως ισχυρός εναρμονιστής της ανισορροπίας που επιτρέπει στα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταστρέφουν τα υγιή κύτταρα, ανακουφίζει από την υπερβολική κόπωση και συμβάλλει στη καταπολέμηση διάφορων δερματικών προβλημάτων, όπως η λεύκη, η ακμή και η ψωρίαση. Τέλος, πολλοί το θεωρούν ακόμη και σήμερα πραγματικό φάρμακο για την ημικρανία, καθώς δύναται να ελαττώσει τους αρτηριακούς σπασμούς που προκαλούν τον πόνο.

50ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Herbal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 8596
Περιεκτικότητα (ml). 50
Κωδικός κατασκευαστή 5643
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Herbal Nature Black Cumin tincture 50ml - Μαύρο Κύμινο Βάμμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved