ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Herbal Nature Αχιλλέα (Αχιλλαία) Βάμμα - Yarrow (Achillea millefolium)

8,99 €
Σε απόθεμα
SKU
herbal-nature-axillea-axillaia-bamma-yarrow-achillea-millefolium

Herbal Nature Αχιλλέα (Αχιλλαία) Βάμμα - Yarrow (Achillea millefolium) 

Τα βαμματα βοτανων προέρχονται από την εμβάπτιση ενός βοτάνου σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (συνήθως καθαρό οινόπνευμα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά του βοτάνου διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βαμμα. Τα βαμματα είναι πολύ πιο δραστικά από τα εκχύματα και τα αφεψήματα.

Το βαμμα Αχιλλέας (Achillea millefolium) περιέχει τα ίδια ενεργά συστατικά με το αποξηραμένο βοτανο Αχιλλέα (Αχιλλαια). Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεια η Αχιλλαια χρησιμοποιείται σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις.

Η πρώτη περίπτωση αφορά την αντιμετώπιση της γρίπης, των κρυολογημάτων και του πυρετού. Η Αχιλλαια είναι ισχυρά εφιδρωτική με αποτέλεσμα ένα ζεστό ρόφημα να προκαλεί θεραπευτικό ιδρώτα που αποτοξινώνει το σώμα.

Οι φυτικές χρωστικές και τα αλκαλοειδή (αχιλλίνη) που περιέχει η Αχιλλαία έχουν την ιδιότητα να "ρίχνουν" την πίεση και για το λόγο αυτό, το βοτανο προτείνεται σε περιπτώσεις υπερτασης. Οι κουμαρίνες και το σαλικυλικό οξύ (συστατικό της ασπιρίνης) που περιέχει η Αχιλλαια εμποδίζουν την δημιουργία θρόμβων στο αίμα και προάγουν την γενικότερη καλή κυκλοφορία μέσω της διεύρυνσης των περιφερειακών αρτηριών.

Τέλος η Αχιλλαία είναι ένα αποτελεσματικό επουλωτικό. Η ονομασία και η φήμη της έχουν προέλθει από αυτή την ιδιότητα - σύμφωνα με τη Μυθολογία το βότανο δόθηκε στον Αχιλλέα από τον Κένταυρο Χείρων. Ο Αχιλλέας το χρησιμοποιούσε για να περιποιηθεί τις πληγές των μαχητών του στο πόλεμο της Τροίας. Η χρήση της Αχιλλαιας (εσωτερικά) βοηθάει στην καταπολέμηση αιμορραγιών των αιμορροϊδων, της μηννοραγίας και γενικότερα όλων των εσωτερικών αιμοραγιών. Οι αντισηπτικές ιδιότητες του βοτανου (λόγω περιεκτικότητας σε αζουλίνη και απιγενίνη) είναι επίσης σημαντικές στις περιπτώσεις των αιμορραγιών.

Τα βαμματα διατηρούν όλα τα ενεργά συστατικά του βοτάνου, είναι ιδιαίτερα απλά στη λήψη τους και απόλυτα φυσικά. Υπερτερούν αναμφισβήτητα έναντι των συμπληρωμάτων διατροφής σε μορφή χαπιού, καθώς δεν περιέχουν χημικές ουσίες και συντηρητικά και απορροφώνται πολύ πιο αποτελεσματικά από τον οργανισμό.

Τα βαμματα βοτανων είναι πολύ δραστικά και για το λόγο αυτό πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Η συνηθισμένη δοσολογία είναι 1ml (περίπου 20 σταγόνες την ημέρα).

Δεν πρέπει να καταναλώνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.     

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Herbal Nature
ean13 2400000013952
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Herbal Nature Αχιλλέα (Αχιλλαία) Βάμμα - Yarrow (Achillea millefolium)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved