ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Aloe+ Colors Body Butter Be Lovely colors 200ml - εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας

9,80 €
Σε απόθεμα
SKU
7891
Aloe+ Colors Body Butter Be Lovely colors 200ml - εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας
Το πλούσιο Body Butter Be Lovely από την πρωτοποριακή σειρά φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe + Colors, εμπλουτισμένο με οργανική αλόη, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι από δαμάσκηνο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ και υπέροχο άρωμα white musk είναι ένα μοναδικό προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για την εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας. Τα δραστικά θρεπτικά συστατικά της σύστασής του επαναφέρουν τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύουν την επιδερμίδα από τυχόν κοκκινίλες και ερεθισμούς. Το Body Butter Be Lovely απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και χαρίζει μεταξένια υφή και βελούδινη απαλότητα στο δέρμα σας, καθώς και ένα ήπιο άρωμα που διαρκεί. Ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας.

Το Body Butter Be Lovely έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική αλόη, η οποία έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων και να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνοντας παράλληλα και το κατεστραμμένο δέρμα. Το έλαιο αβοκάντο, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο, συστατικά πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ απαλύνουν και αναζωογονούν ακόμα και τις πιο ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από το Body Butter Be Lovely σε καθαρό δέρμα. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

200ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aloe+ Colors
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7891
ean13 5213006609275
Περιεκτικότητα (ml). 200
Κωδικός κατασκευαστή 6148
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Aloe+ Colors Body Butter Be Lovely colors 200ml - εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved