ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Aloe+ Colors Body Butter Sweet blossom 200ml - εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας

9,80 €
Σε απόθεμα
SKU
7892
Aloe+ Colors Body Butter Sweet blossom 200ml - εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας
Το πλούσιο Body Butter Sweet Blossom της καινοτόμου σειράς φυσικών δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors με οργανική αλόη, έλαιο αβοκάντο, ελαιόλαδο, λάδι από δαμάσκηνο, βούτυρο κακάο, βούτυρο καριτέ και υπέροχο άρωμα vanilla-πορτοκάλι είναι ένα μοναδικό προϊόν, σχεδιασμένο για την καθημερινή ενυδάτωση κα θρέψη της επιδερμίδας σας. Τα ενεργά συστατικά της σύνθεσής του επαναφέρουν τη φυσική υγρασία και ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ακόμη και την πιο ξηρή και αφυδατωμένη, προστατεύοντάς την παράλληλα από τους δερματικούς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα η γλυκιά ευωδιά της βανίλιας αναμειγμένη με το δροσερό άρωμα του πορτοκαλιού αφήνουν το δέρμα σας υπέροχα αρωματισμένο.

Η οργανική αλόη ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, επουλώνει το κατεστραμμένο δέρμα αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Το έλαιο αβοκάντο, συστατικό ιδιαίτερα θρεπτικό, βελτιώνει την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας, ενώ το βούτυρο κακάο και το βούτυρο καριτέ με την πλούσια μαλακτική τους δράση, τονώνουν και αναζωογονούν μοναδικά το δέρμα. Τέλος, το ελαιόλαδο και το λάδι από δαμάσκηνο, έλαια πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, ενυδατώνουν εντατικά την επιδερμίδα και συμβάλλουν στη διατήρηση της ελαστικότητάς της.

Χρήση: Το Body Butter Sweet Blossom απορροφάται άμεσα και χαρίζει μεταξένια υφή και μοναδική απαλότητα στο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Απλώστε μια μικρή ποσότητα από στο δέρμα σας και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

200ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aloe+ Colors
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7892
ean13 5213006609268
Περιεκτικότητα (ml). 200
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Aloe+ Colors Body Butter Sweet blossom 200ml - εντατική ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved