ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

ExerScrub Firm Tone Scrub Aromatherapy Soap with Jute Scourer 130gr - Καταπολεμήστε τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα

7,00 €
Εξαντλημένο
SKU
7576
ExerScrub Firm Tone Scrub Aromatherapy Soap with Jute Scourer 130gr - Καταπολεμήστε τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα
To Exerscrub είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που συνδυάζει ένα σαπούνι αρωματοθεραπείας μέσα σε θήκη από ύφασμα οικολογικής γιούτας. Έτσι σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα των αιθέριων ελαίων που διασπούν τις τοξίνες και μειώνουν την συσσώρευση λιπαρότητας μαζί με βαθύ καθαρισμό και απολέπιση που προσφέρει η γιούτα. Καταπολεμήστε τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα, νοιώστε το δέρμα σας απαλό, καθαρό και αυξήστε την κυκλοφορία του αίματος . Το προϊόν που σας προσφέρουμε είναι πραγματικά επαναστατικό και θα σας ενθουσιάσει με την αποτελεσματικότητα του.

Το Firm & Tone Scrub περιέχει αιθέρια έλαια Τζίντζερ, Γκρέιπφρουτ και Λιβανιού. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός για σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας. Το αιθέριο έλαιο του Τζιντζερ είναι αντισηπτικό, βακτηριοκτόνο, θερμαντικό. Βελτιώνει την καλή κυκλοφορία του αίματος και απαλύνει από μυϊκούς πόνους. Το αιθέριο έλαιο του Γκρέιπφρουτ χρησιμοποιείται ενάντια στην κατακράτηση υγρών, στην κυτταρίτιδα, και το λιπαρό δέρμα. Το αιθέριο έλαιο του λιβανιού είναι αντιρυτιδικό και αναζωογονητικό.

Τα σαπούνια μέσα στην γιούτα είναι SLS και Paraben Free και έχουν ως βάση λάδι καρύδας και φυτική γλυκερίνη. Η γιούτα παράγεται με ηθική και οικολογική συγκομιδή στην Ινδία, το σαπούνι παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

130gr.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Ethereal Nature
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7576
Βάρος 0,130 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ExerScrub Firm Tone Scrub Aromatherapy Soap with Jute Scourer 130gr - Καταπολεμήστε τη χαλάρωση, την κυτταρίτιδα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved