Fito+ Laser Effect 3action serum anti-cellulite formula 200ml - Τριπλή δράση για κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος & σύσφιξη
Fito+ Laser Effect 3action serum anti-cellulite formula 200ml - Τριπλή δράση για κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος & σύσφιξη
Περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα PhytoCellTec®*, το φυτικό βιοενεργό REMODULINE® (βιοφλαβονοειδή από άνθη νεραντζιάς)*, εκχυλίσματα από φύκια, κισσό, σημύδα & σύμπλεγμα βιταμινών.
*Συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
Τα φυτικά βλαστοκύτταρα ξυπνούν βασικές λειτουργίες της επιδερμίδας του σώματος, όπως η φυσιολογική ανανέωση την κερατινοκυττάρων,
που είναι τα εξωτερικά κύτταρα της επιδερμίδας και την παραγωγή ινοβλαστών για την σύνθεση κολλαγόνου, απαραίτητο για ένα σώμα χωρίς χαλάρωση.
Το REMODULINE®, βιοφλαβονοειδή από άνθη νεραντζιάς*,αναστέλλει την δράση της ΦΩΣΦΟΔΙΕΣΤΕΡΑΣΗΣ η οποία αυξάνει την αποθήκευση του λίπους. Η φωσφοδιεστεράση διασπά και μειώνει τα επίπεδα της κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης (cAMP) η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό και τις καύσεις μέσω της οξείδωσης των λιπών.
200ml.
| Κατασκευαστής | Fito+ |
|---|---|
| Τεμάχια | 1 |
| ean13 | 5205701243328 |
| Περιεκτικότητα (ml). | 200 |














