ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Pankill 2 spray for fleas 500ml - Ιδανικό για την καταπολέμηση ακάρεων στο στρώμα

15,20 €
Σε απόθεμα
SKU
7449
Pankill 2 spray for fleas 500ml - Ιδανικό για την καταπολέμηση ακάρεων στο στρώμα
Το Pankill κυκλοφορεί σε συσκευασία 500 κ.εκ. και καταπολεμά 13 διαφορετικά είδη εντόμων, καθώς και ακάρεα και κοριούς σε στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες, αλλά ακόμα και σε μοκέτες και χαλιά. Διαθέτει ισχυρή διάρκεια δράσης έως και 3 μήνες μετά την εφαρμογή του. Απαραίτητο για κάθε σπίτι, για κάθε νοικοκυρά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Εξολοθρέυει τα ακάρεα;
Μελέτες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια αποδεικνύουν την  αποτελεσματική δράση κατά των βασικότερων αλλεργιογόνων παραγόντων σε ένα σπίτι, των ακάρεων της σκόνης (Dermatophagoides pteronyssinus και Dermatophagoides farinae), γι’ αυτό και το ΥΠΑΑΤ, κατέταξε το προϊόν σαν ακαρεοκτόνο – εντομοκτόνο.

Εξολοθρεύει και τους κοριούς;
Η εξολόθρευση των κοριών είναι δεδομένη. Εργαστηριακά πειράματα σε διαφορετικού υλικού επιφάνειες (κεραμικό, πλαστικό, ξύλινο & ύφασμα) έδειξαν εξαιρετικά αποτελέσματα και κατά των κοριών (Cimex lectularius).

Μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε παιδικό στρώμα;

Πρόσφατα έγινε αξιολόγηση από το Εργαστήριο Τοξικολογικού Ελέγχου του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου σχετικά με την χρήση του Pankill 2 και στο στρώμα. Ο κίνδυνος από την έκθεση ενός παιδιού μετά τον ψεκασμό του στρώματος με Pankill 2 πραγματοποιήθηκε με αξιολόγηση της δευτερογενούς έκθεση ενός βρέφους ηλικίας 6-12 μηνών (σωματικό βάρος: 8κιλά) το οποίο έρχεται σε επαφή με το ψεκασμένο στρώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα αποτελέσματα κατέδειξαν ότι η συνολική συστημική δευτερογενής έκθεση, ακόμα και για ένα βρέφος 8 κιλών, είναι κατά πολύ μικρότερη (43% της AELmediumterm) από το επιτρεπτό όριο.

Η τοποθέτηση σεντονιού στο στρώμα μετά τον απαιτούμενο χρόνο για να στεγνώσει το προϊόν μειώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα έκθεσης.

500ml.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Pankill
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7449
ean13 5200129921582
Περιεκτικότητα (ml). 500
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Pankill 2 spray for fleas 500ml - Ιδανικό για την καταπολέμηση ακάρεων στο στρώμα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved