ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Biogeva Dobol Gel Pro 10ml - Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή ζελέ, για την καταπολέμηση κατσαρίδων

Ειδική Τιμή 14,68 € Κανονική Τιμή 17,50 €
Σε απόθεμα
SKU
3293

Biogeva Dobol Gel Pro 10ml - Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή ζελέ, για την καταπολέμηση κατσαρίδων

Στόχος για τον οποίο προορίζεται – Τρόπος δράσης: Εντοµοκτόνο για την καταπολέµηση ακµαίων και νυµφών των: Γερµανική κατσαρίδα (Blattella germanica), Ανατολική κατσαρίδα (Blatta orientalis), Αµερικάνικη κατσαρίδα (Periplaneta americanα).

Τρόπος εφαρµογής: Τα σωληνάρια (φυσίγγια) εισάγονται σε ειδικό πιστόλι εφαρµογής για επαγγελµατική χρήση. Εφαρµόζεται υπό µορφή µικρής σταγόνας για τον έλεγχο των κατσαρίδων σε προκαθορισµένες και εντοπισµένες θέσεις. Εφαρµόστε σε σηµεία που κρύβονται οι κατσαρίδες, ζεστά, σκοτεινά και υγρά µέρη, επιµένοντας πίσω και κάτω από ψυγεία και ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και κατά µήκος των σοβατεπιών, γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης και αποχέτευσης, πίσω και κάτω από νεροχύτες, ντουλάπια, τουαλέτες, σε χαραµάδες και ρωγµές τοίχων, στα κουτιά του ηλεκτρικού, στα σιφόνια νερού. Να µην εφαρµόζεται σε επιφάνειες που καθαρίζονται συχνά.

Στην περίπτωση του κουτιού µε δόλωµα, τοποθετείστε το κουτί οριζόντια, σε χώρους που συχνάζουν οι κατσαρίδες. Σπάστε τις σφραγίδες/ ανοίξτε το κουτί για να µπουν µέσα οι κατσαρίδες. Αντικαθιστάτε αν χρειάζεται, τα κουτιά, κάθε 15-20 µέρες. Εφαρµόστε σε µέρη δυσπρόσιτα σε παιδιά και ζώα.

*Παρατηρήσεις: 1. Η χαµηλή δόση χρησιµοποιείται σε περιπτώσεις µέτριας προσβολής και η υψηλή όταν η προσβολή είναι µεγάλη. 2. Στις περιπτώσεις χρήσης του προϊόντος σε υλικά που λεκιάζουν (υφάσµατα, κουρτίνες, µοκέτες, λακαριστά ή βαµµένα υλικά), ελέγξτε πρώτα πιθανές επιπτώσεις σε µικρή και µη ορατή περιοχή. Το DOBOL GEL PRO επιδεικνύει άµεση δράση (5-6 ηµέρες) µετά την εφαρµογή, αλλά και υπολειµµατική για πολλές εβδοµάδες. 15. Συνδυαστικότητα: - 16. Σηµάνσεις τοξικότητας: 17. Κίνδυνοι για τον άνθρωπο (R φράσεις): 18. Κίνδυνοι για το οικοσύστηµα (R φράσεις): 19. Προφυλάξεις για το χρήστη και τη δηµόσια υγεία (S φράσεις): S1/2 Φυλάξτε το κλειδωµένο και µακριά από παιδιά S13 Μακριά από τρόφιµα, ποτά και ζωοτροφές S20/21 Όταν το χρησιµοποιείτε µην τρώτε, µην πίνετε και µην καπνίζετε S37 Φοράτε κατάλληλα γάντια Μη χρησιµοποιείται το προϊόν παρουσία τροφής και σε µαγειρικά σκεύη καθώς και σε επιφάνειες χειρισµού, προετοιµασίας σερβιρίσµατος ή κατανάλωσης τροφίµων. «Για να αποφύγετε κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.»

10ml.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Biogeva
Τεμάχια 1
Κωδικός site 3293
ean13 5200129920073
Περιεκτικότητα (ml). 10
Βάρος 0,010 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Biogeva Dobol Gel Pro 10ml - Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή ζελέ, για την καταπολέμηση κατσαρίδων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved