ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Eifron Idrata Electrolytes in oral sticks 8sticks - ενδείκνυται για καταστάσεις απώλειας νερού και αλάτων

Ειδική Τιμή 8,60 € Κανονική Τιμή 10,86 €
Σε απόθεμα
SKU
6804
Eifron Idrata Electrolytes in oral sticks 8sticks - ενδείκνυται για καταστάσεις απώλειας νερού και αλάτων
Το IDRATA είναι ένα στοματικό διάλυμα επανενυδάτωσης που ενδείκνυται για καταστάσεις απώλειας νερού και αλάτων που προκαλούνται από διάρροια, έμετο  ή υπερβολική εφίδρωση.

Το IDRATA έχει μια πλήρη και ισορροπημένη σύνθεση σύμφωνα με τις συστάσεις των ΠΟΥ και ESPGHAN.

ΤΟ IDRATA ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ

ΤΟ IDRATA ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΕΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΣΑΝ ΠΑΓΩΤΟ.

Στοματικά διαλύματα επανενυδάτωσης

Η κύρια μορφή θεραπείας για τα περιστατικά αφυδάτωσης που προκαλούνται από διάρροια και έμετο είναι η στοματική ενυδάτωση χρησιμοποιώντας Στοματικά Διαλύματα Επανενυδάτωσης (ΣΔΕ) χαμηλής οσμωτικότητας κατ’ όγκο επειδή:

1. Η απορρόφηση των ηλεκτρολυτών και των θρεπτικών συστατικών των ΣΔΕ δεν επηρεάζεται, επειδή ο μηχανισμός που συνδυάζει τη μεταφορά μορίων νατρίου και γλυκόζης στα κύτταρα των μικρολαχνών δεν καταστρέφεται σε περίπτωση διάρροιας (6)
2. Είναι η θεραπεία πρώτης γραμμής που συνιστάται από τον ΠΟΥ και την ESPGHAN (7,8)

3. Η χρήση του είναι απλή και αποτελεσματική, επιτρέπει τη θεραπεία περιστατικών διάρροιας χωρίς επιπλοκές και αφυδάτωση στο σπίτι (9)

Παντού στον κόσμο, παθολογικές καταστάσεις όπως η διάρροια είναι οι κύριες αιτίες παιδιατρικής νοσηρότητας και θνησιμό-τητας με περίπου 760.000 θανάτους ανά έτος να συμβαίνουν σε παιδιά κάτω των 5 ετών (1,2)

Οι κύριες αιτίες της διάρροιας είναι λοιμώξεις, κακή διατροφή, κατανάλωση μολυσμένου νερού και κακή υγιεινή (1,2)

Αρκετοί παράγοντες μπορούν να προκαλέσουν αφυδάτωση, αλλά οποτεδήποτε ένα άτομο μπορεί να βιώσει υπερβολική απώλεια σωματικών υγρών λόγω ασθένειας, όντας πολύ δύσκολο να παραμείνει ενυδατωμένο.

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες αφυδάτωσης περιλαμβάνουν τις εξής: γαστρεντερίτιδα, τροφική δηλητηρίαση, υπερβολική ζέστη, σωματική άσκηση, ταξίδια και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Από τη δεκαετία του ‘70, οργανισμοί παγκοσμίως έχουν υποδείξει την εντερική θεραπεία της επανενυδάτωσης με στοματικά διαλύματα επανενυδάτωσης χαμηλής οσμωτικότητας κατ’ όγκο για παιδιά με γαστρεντερίτιδα (3,4)

Οι χυμοί και τα ανθρακούχα αναψυκτικά είναι υπεροσμωτικά και μπορούν να επιδεινώσουν την κατάσταση προκαλώντας οσμωτική διάρροια (5)

8 Sticks.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Eifron
Φακελλίσκοι 8
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6804
ean13 8437016502150
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Eifron Idrata Electrolytes in oral sticks 8sticks - ενδείκνυται για καταστάσεις απώλειας νερού και αλάτων
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved