ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Terranova Green Child Friendly Microflora 50.veg.caps - Προστασία της παιδικής εντερικής χλωρίδας

Ειδική Τιμή 18,59 € Κανονική Τιμή 22,40 €
Σε απόθεμα
SKU
7320
Terranova Green Child Friendly Microflora 50.veg.caps - Προστασία της παιδικής εντερικής χλωρίδας
Τα φιλικά βακτήρια του πεπτικού συστήματος είναι εξαιρετικά σημαντικά για την εξισορρόπηση και αποκατάσταση της παιδικής εντερικής χλωρίδας, όπως αποδεικνύεται από πλήθος ερευνών. Το Green Child Friendly Microflora περιέχει 3 στελέχη από διαφορετικά φιλικά πεπτικά βακτήρια, τα οποία συγκαταλλέγονται στα πιο εκτενώς μελετημένα σε παιδιά, και τα οποία έχουν αποδειχτεί πως έχουν μεγάλο βαθμό σταθερότητας και βιωσιμότητας μέσα στο παιδικό πεπτικό σύστημα. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει καθόλου στελέχη από γαλακτοκομικά, όπως συνηθίζεται, ενώ είναι συνδυασμένο με FOS (φρουκτολιγοσακχαρίτες) και 4 ολόκληρες υπερτροφές (όχι εκχύλισμα) που λειτουργούν συνεργιστικά και ενισχύουν τη δράση των φιλικών βακτηρίων.

100% φυσικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.
Συμβάλλει εξισορρόπηση και αποκατάσταση της παιδικής εντερικής χλωρίδας παιδιών ηλικίας 4-12 ετών, κατά την περίοδο λήψης αντιβιοτικών, της γαστρεντερίτιδας, της δυσκοιλιότητας, ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Ιδανικό για vegetarians & vegans.
Μορφή 50 κάψουλες φυτικής κυτταρίνης που τις ανοίγετε μέσα σε χυμό και smoothies. Ιδανικά χρησιμοποιείστε φρούτα όπως μπανάνα, μήλο, αχλάδι ή αναμίξετε το σε μέλι και ταχίνι και απλώστε το σε ψωμί.

Συστατικά
Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, FOS (πρεβιοτικά), Παντζάρι Φύλλα/ Χυμό, Λάχανο kale, Σπανάκι, Πίτουρο Ρυζιού

sus4

XΩΡΙΣ ΣΤΑΡΙ, ΓΛΟΥΤΕΝΗ, ΜΑΓΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΖΩΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΓΕΥΣΕΙΣ Ή ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Πληροφορίες συστατικών
Stabilised-Rice-Bran Stabilised Rice Bran (SRB) – Πίτουρο ρυζιού
Το πίτουρο ρυζιού περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοτριενόλες, τοκοφερόλες, α-λιποϊκό οξύ (το οποίο επίσης ανακυκλώνει αντιοξειδωτικές ουσίες όπως αυτές των βιταμίνη C και Ε αφού έχουν εξαντληθεί), συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.
Beetroot-Juice--Greens Beetroot Juice & Greens – Παντζάρι
Περιέχει παντζάρι που είναι μια εξαιρετική πηγή ολιγοσακχαριτών και ινουλίνης.
Kale Kale – Σγουρό λάχανο Καλέ
Το λάχανο καλέ αποτελεί καλή πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι τα καροτενοειδή και τα πλούσια σε θείο σουλφοραφάνη και ινδόλη-3-καρβινόλη.

Τρόπος Λήψης
Για παιδιά 4-12 ετών 1 κάψουλα την ημέρα με το φαγητό. Μπορείτε να αδειάσετε το περιεχόμενο της κάψουλας μέσα σε χυμό, smoothie ή γιαούρτι.


50 veg.caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Terranova
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7320
ean13 5060203794453
Κάψουλες 50 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Terranova Green Child Friendly Microflora 50.veg.caps - Προστασία της παιδικής εντερικής χλωρίδας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved