ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Aquilea Sueno for a better sleep 30tabs - Για έναν υπέροχο ύπνο

Ειδική Τιμή 8,61 € Κανονική Τιμή 10,50 €
Σε απόθεμα
SKU
6569
Aquilea Sueno for a better sleep 30tabs - Για έναν υπέροχο ύπνο
Σε κάποιο σημείο της ζωής μας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να διαταραχθεί ο ύπνος μας: συσσώρευση άγχους, ανησυχίες για την εργασία, καθημερινές ευθύνες κλπ.

Όλοι αυτοί είναι παράγοντες που προκαλούν ένα «φορτίο» που συσσωρεύεται που δεν μας επιτρέπει να κοιμόμαστε καλά και ακόμη και να ξυπνάμε αρκετές φορές τη νύχτα. Εάν κοιμόμαστε καλά όλη τη νύχτα, ξυπνούμε φρέσκο για να αντιμετωπίσουμε τη νέα μέρα με ανανεωμένη σφριγηλότητα.
Το Aquilea Sleep είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε για να προάγει τον ποιοτικό ύπνο χάρη στη φόρμουλα του σε μια πρωτοποριακή συμπιεσμένη διπλή στρώση, η οποία σχεδιάστηκε ειδικά για να απελευθερωθούν τα συστατικά τους όπως χρειάζονται: το πρώτο στρώμα απελευθερώνεται γρήγορα κατά την έναρξη του ύπνου και το δεύτερο στρώμα είναι απελευθερώνεται σταδιακά όλη τη νύχτα.

Το πρώτο στρώμα ταχείας απελευθέρωσης περιέχει μελατονίνη. Η μελατονίνη είναι μια φυσικά παραγόμενη ουσία στο σώμα και έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην έναρξη του ύπνου. Το δεύτερο στρώμα καθυστερημένης αποδέσμευσης περιέχει εκχυλίσματα βαλεριάνας, παπαγάλου και παπαρούνας της Καλιφόρνιας, που συμβάλλουν σε έναν ξεκούραστο ύπνο όλη τη νύχτα. Έτσι, ο ύπνος Aquilea προάγει την ανάπαυση παρεμβάλλοντας τόσο την έναρξη του ύπνου όσο και όλη τη νύχτα.

Τρόπος Χρήσης
Σας συνιστούμε να παίρνετε ένα δισκίο μισή ώρα πριν τον ύπνο.

Συστατικά: microcrystalline cellulose (bulking agent), Californian poppy extract (Eschscholzia californica) 100mg, passionflower extract (Passiflora incarnata) 100mg, dextrose (sweetener), hydrogenated vegetable oil (anti-caking agent), hydroxypropyl methylcellulose (stabilizer), valerian extract (Valeriana officinalis) 50 mg, carboxymethylcellulose (stabilizer), orange flavoring (flavor), indigo carmine (dye), magnesium salt fatty acids (anti-caking agent) and 1.95 mg of melatonin.

30 διπλής στοιβάδας ταμπλετες.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Aquilea
Δισκία 30 double layer, 30 διπλής στοιβάδας
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6569
ean13 8470001713865
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Aquilea Sueno for a better sleep 30tabs - Για έναν υπέροχο ύπνο
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved