ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Forest Tosara Sudocream Nappy rash cream 250gr - Κρέμα για την αλλαγή πάνας (δερματίτιδα πάνας)

Ειδική Τιμή 12,00 € Κανονική Τιμή 16,00 €
Σε απόθεμα
SKU
6311
Forest Tosara Sudocream Nappy rash cream 250gr - Κρέμα για την αλλαγή πάνας (δερματίτιδα πάνας)

Το Sudocrem είναι το κορυφαίο προϊόν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για τη θεραπεία της βρεφικής δερματίτιδας από πάνα. Κλινικά αποδεδειγμένο, βοηθά στην καταπράυνση, επούλωση και προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας από περαιτέρω ερεθισμό.

Το Sudocrem διαθέτει μια υδατο-απωθητική βάση που σχηματίζει ένα προστατευτικό φραγμό, βοηθώντας έτσι να σταματήσει η επαφή οποιωνδήποτε ερεθιστικών ουσιών (ούρα και κόπρανα) με το δέρμα. Επιπλέον, η μαλακτική επίδραση του Sudocrem μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα που έχει παρουσιάσει φλεγμονή, ενώ αφήνει μια μαλακή αίσθηση στο δέρμα.

Το Sudocrem μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για άλλες δερματικές καταστάσεις που χρειάζονται μια καταπραϋντική, προστατευτική αντισηπτική κρέμα με πρόσθετες επουλωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.

Το Sudocrem διαθέτει διάφορα συστατικά και ιδιότητες, όπως:

  • υποαλλεργιογόνο λανολίνη, για την παροχή μαλακτικών ιδιοτήτων
  • το οξείδιο του ψευδαργύρου είναι μια στυπτική ουσία που μειώνει την απώλεια υγρού από τους ιστούς
  • το βενζοϊκό βενζύλιο και το κινναμικό βενζύλιο συγκαταλέγονται στα συστατικά του Peruvian Balsam, που είναι γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες
  • η βενζυλική αλκοόλη είναι ένα ασθενές τοπικό αναισθητικό που δρα για την ανακούφιση του τοπικού πόνου και ερεθισμού. Δρα επίσης ως απολυμαντικός/αντιβακτηριδιακός παράγοντας και είναι υπεύθυνο για την προστασία από βακτηριδιακούς μολυσματικούς παράγοντες.

Πώς δρα η κρέμα;

Κατ’ αρχάς, το Sudocrem παρασκευάζεται σε μια βάση με υδατο-απωθητικές ιδιότητες η οποία σχηματίζει ένα προστατευτικό φραγμό, βοηθώντας έτσι να σταματήσει η επαφή τυχόν ερεθιστικών ουσιών (ούρα και κόπρανα) με το δέρμα.

Επιπλέον, η μαλακτική επίδραση μπορεί να καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα που έχει παρουσιάσει φλεγμονή, ενώ αφήνει μια μαλακή αίσθηση στο δέρμα.

Το Sudocrem μπορεί να απαλύνει τον πόνο και τον ερεθισμό της βρεφικής δερματίτιδας από πάνα, ενώ άλλα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην επούλωση του δέρματος.

Το Sudocrem μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε αλλαγή πάνας. Να θυμάστε, όμως, να εφαρμόζετε μόνο μια λεπτή στρώση κρέμας, επειδή μια μικρή ποσότητα Sudocrem μπορεί να εξαπλωθεί πάρα πολύ.

Ο γενικός κανόνας είναι η χρήση μικρής ποσότητας και η εφαρμογή της σε λεπτή στρώση. Κάντε μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις έως ότου το Sudocrem να εξαφανιστεί, αφήνοντας μια διαφανή μεμβράνη. Εάν η περιοχή που έχει προσβληθεί δεν καλύπτεται, εφαρμόστε λίγη ακόμα κρέμα. Ωστόσο, εάν η περιοχή παραμένει λευκή μετά την εφαρμογή, τότε έχει εφαρμοστεί πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα.

250gr

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Forest Tosara Ltd
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6311
ean13 5203275407924
Βάρος 0.250 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Forest Tosara Sudocream Nappy rash cream 250gr - Κρέμα για την αλλαγή πάνας (δερματίτιδα πάνας)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved