ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Now Beta 1,3/1,6 D-Glucan 100mg 90veg.caps - ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Ειδική Τιμή 32,00 € Κανονική Τιμή 40,00 €
Σε απόθεμα
SKU
6076
Now Beta 1,3/1,6 D-Glucan 100mg 90veg.caps - ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Supports Normal Immune Cell Activity
  • Plus Maitake Mushrooms

Η βήτα 1,3/1,6-D-γλυκάνη είναι ένας βιοδραστικός υδατάνθρακας που προέρχεται από το κυτταρικό τοίχωμα του ζυμομύκητα Saccharomyces cerevisiae, γνωστό και ως μαγιά ή ζύμη των αρτοποιών. Η βήτα-γλυκάνη ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της ικανότητάς της να διεγείρει τη δράση των μακροφάγων κυττάρων, ενώ μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων μέσω της ελάττωσης των επιπέδων της LDL χοληστερόλης. 

Τον Ιούλιο του 2009, η ευρωπαϊκή αρχή για την ασφάλεια τροφίμων (EFSA) επισήμανε την άμεση συσχέτιση της κατανάλωσης βήτα-γλυκάνης με τη διατήρηση της φυσιολογικής συγκέντρωσης χοληστερόλης στο πλάσμα του αίματος.

To προϊόν Beta 1,3/1,6-D-Glucan 100 mg της NOW είναι ενισχυμένο με μανιτάρι maitake ώστε να παρέχει μεγαλύτερη δραστικότητα. Το μανιτάρι maitake, πλούσια πηγή σε βιταμίνες (Β1, Β2, και D) και μέταλλα (κάλιο, ασβέστιο, και μαγνήσιου) εμπλέκεται στην ανοσολογική απόκριση. Επί πρόσθετα έχει υπογλικαιμικές ιδιότητες, καθώς περιέχει αναστολείς της άλφα-γλυκοσιδάσης, οι οποίοι δεν αφήνουν τους πολυσακχαρίτες της τροφής να μετατραπούν σε ολιγοσακχαρίτες και να απορροφηθούν από το έντερο.  

Συνιστώμενη δοσολογία
Λαμβάνετε 1 κάψουλα μία έως δύο φορές ημερησίως.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Να φυλάσσεται σε μέρος που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον.

*Η συσκευασία ενδεχομένως να περιέχει φακελάκι απορρόφησης οξυγόνου Αgeless® Oxygen Absorbers που συμβάλλει στον έλεγχο της υγρασίας κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Να μην καταναλώνεται και να μην αφαιρείται από την αρχική συσκευασία. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

90 veg.caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής NOW FOODS
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6076
ean13 733739030542
Κωδικός κατασκευαστή 3054
Κάψουλες 90 veg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Now Beta 1,3/1,6 D-Glucan 100mg 90veg.caps - ενισχύει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved