ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Viogenesis Ocularis Plus for healthy eye vision 120caps - Η προστασία των ματιών μας πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα

Ειδική Τιμή 42,24 € Κανονική Τιμή 48,00 €
Σε απόθεμα
SKU
6072
Viogenesis Ocularis Plus for healthy eye vision 120caps - Η προστασία των ματιών μας πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα

H μοναδική πολυφόρμουλα της "VIOGENESIS" σχεδιάστηκε βασισμένη στις σύγχρονες μελέτες και ενσωματώνει την εμπειρία χρόνων πάνω στην αντιμετώπιση των οφθαλμολογικών προβλημάτων 

Κάθε χάρτινο κουτί περιέχει 1 συσκευασία OCULARIS PLUS (60 κάψουλες), και 1 συσκευασία OMEGA-3 (60 κάψουλες) για ολοκληρωμένο πακέτο θεραπείας

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ω-3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ 60 + 60 κάψουλες

Με λουτείνη, ζεαξανθίνη, ρεσβερατρόλη, ΟPC, βιταμίνες, λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία

Η προστασία των ματιών μας πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα!
Στην ΕΕ, περίπου 760 ανά 100.000 ανθρώπους έχουν διαταραγμένη όραση. Οι δύο σημαντικότερες αιτίες οπτικής βλάβης στις δυτικές χώρες είναι ο καταρράκτης και η σχετική με την ηλικία εκφύλιση της ωχράς κηλίδας (AMD). Και οι δύο καταστάσεις συνδέονται με τον διαβήτη, την παχυσαρκία και τη γήρανση. Ενώ η οπτική διαταραχή δεν αποτελεί άμεση απειλή για τη ζωή, η μειωμένη όραση μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς περιορισμούς στην ανεξαρτησία, την κινητικότητα και την ποιότητα της ζωής.
Η οξειδωτική καταστροφή είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου και στις δύο καταστάσεις. Υπάρχουν αυξανόμενα στοιχεία ότι οι αντιοξειδωτικές θρεπτικές ουσίες, ιδιαίτερα οι βιταμίνες Α, C και E, μαζί με τις χρωστικές ουσίες των καροτενοειδών, λουτεΐνη και ζεαξανθίνη (που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά), μπορούν να αποτρέψουν ή να καθυστερήσουν την έναρξη αυτών των μορφών τύφλωσης στα γηρατειά.
http://www.eufic.org/article/el/diet-related-diseases/diabetes/artid/eye-health Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληροφόρησης για τα Τρόφιμα (EUFIC)

Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα
Αρκετές μελέτες προτείνουν ότι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και το σύνδρομο ξηροφθαλμίας. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα μπορούν επίσης να συντελέσουν στη σωστή αποστράγγιση του ενδοφθάλμιου υγρού από το μάτι, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης της υψηλής πίεσης των ματιών και αποτρέποντας το γλαύκωμα.
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα έχουν επίσης βρεθεί ικανά να μειώσουν τον κίνδυνο από ξηροφθαλμία. Αυτό το επιτυγχάνουν με δυο βασικούς τρόπους: πρώτον μειώνουν την ανώμαλη εξάτμιση των φυσικών δακρύων και δεύτερον αυξάνουν την πυκνότητα των καλυκοειδών κυττάρων του επιπεφυκότος στην επιφάνεια του ματιού. Αυτά τα κύτταρα εκκρίνουν ουσίες που λιπαίνουν το μάτι κατά τη διάρκειατου ανοιγοκλεισίματος, σταθεροποιούν το δακρυϊκό φιλμ και μειώνουν την ξηρότητα.
Σε κάθε κάψουλα θα βρείτε: 625 mg μοριακά απεσταγμένου ιχθυέλαιου από τα οποία 225 mg EPA και 170 mg DHA

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΗ (NATIONAL EYE INSTITUTE)
Οι πολλαπλασιαστικές αμφιβληστροειδοπάθειες αποτελούν την κύρια αιτία της τύφλωσης. Αυτές οι ασθένειες, όπως η διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και η αμφιβληστροειδοπάθεια της προωρότητας, που προκαλείται από την ανώμαλη ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων, ή νεοαγγείωση, στον αμφιβληστροειδή, το τμήμα του οφθαλμού που ανιχνεύει και μετατρέπει το φως σε ηλεκτρικά σήματα αποστέλλονται στον εγκέφαλο.
Το 2007, μια ομάδα ερευνητών δημοσίευσε μια μελέτη, με επικεφαλής τον Lois Smith, MD, Ph.D., καθηγητή της οφθαλμολογίας στο Harvard Medical School, Νοσοκομείο Παίδων της Βοστόνης, που πρότεινε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως το εικοσιπεντανοϊκό οξύ (EPA) και δοκοσαεξανοϊκό οξύ (DHA), μπορεί να αποτρέψει αυτές τις ασθένειες. Τώρα ο Δρ Smith και συνεργάτες δείχνουν ότι ένα υποπροϊόν του DHA, που ονομάζεται 4-υδροξυ-δοκοσαεξανοϊκό οξύ (4-HDHA), μπορεί να είναι η χημική ουσία που αποτρέπει την νεοαγγείωση στον αμφιβληστροειδή.
Είναι ενδιαφέρον, ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μετατροπή του DHA σε 4-HDHA δεν συμβαίνει στους αμφιβληστροειδείς. Αντ 'αυτού τα αποτελέσματα τους δείχνουν ότι η μετατροπή μπορεί να συμβεί σε κύτταρα του ανοσοποιητικού, που ονομάζονται λευκοκύτταρα, τα οποία κυκλοφορούν σε όλο το αίμα. Οι ερευνητές έδειξαν ότι τα ανθρώπινα λευκοκύτταρα μπορούν επίσης να μετατρέψουν το DHA σε 4-HDHA. Αυτό βέβαια αρκεί να υπάρχει το DHA σε επάρκεια.
Τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν ο Δρ Smith και οι συνεργάτες του ενισχύουν την ιδέα ότι η κατανάλωση περισσότερων ψαριών ή η λήψη ωμέγα-3 λιπαρού οξέος σαν συμπλήρωμα διατροφής μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και τη θεραπεία της ανώμαλης ανάπτυξης των αιμοφόρων αγγείων που παρατηρείται σε προοδευτική ταχύτητα να αναπτύσσεται στις αμφιβληστροειδοπάθειες και στοινόπως εκφυλισμό κηλίδας. Οι τρέχουσες θεραπείες για αυτές τις ασθένειες, όπως η πήξη με λέιζερ ή οι ενέσεις αντισώματος στο μάτι, είναι επεμβατικές και δαπανηρές. Ο Δρ Smith σημειώνει ότι, λόγω του εξαιρετικού τους προφίλ ασφάλειας, της ευκολίας της χορήγησης, και του χαμηλού κόστους, τα ωμέγα-3 είναι μια ελκυστική πιθανή λύση.
Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας δημοσιεύθηκαν στις 9 Φεβρουαρίου, 2011 έκδοση του περιοδικού Science Translational Medicine [(Sapieha P et al. “5-Lipoxygenase Metabolite 4-HDHA Is a Mediator of the Antiangiogenic Effect of | -3 Polyunsaturated Fatty Acids.” Sci Transl Med, February 9, 2011, vol. 3(69), pp. 69ra12].
Η μελέτη χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το National Eye Institute (NEI).https://nei.nih.gov/

Εκχύλισμα Μεξικάνικης Καλέντουλας: Βασική πηγή για τα καροτενοειδή λουτείνη και ζεαξανθίνη

Σε κάθε κάψουλα θα βρείτε: λουτείνη 20mg & ζεαξανθίνη 4mg

ΚΑΡΟΤΕΝΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΑΣΗ
Δυο, σχεδόν άγνωστα μέχρι πριν από λίγα χρόνια καροτενοειδή, έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να αναστρέψουν την επίδραση της ηλικίας στον αμφιβληστροειδή χιτώνα.
Η ζεαξανθίνη και η λουτείνη, που βρίσκονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά, σχηματίζουν ένα πανίσχυρο φίλτρο στον χιτώνα και τους ιστούς των ματιών και παρέχουν ικανοποιητική προστασία από τις ακτινοβολίες και τις οξειδωτικές ρίζες.
Η όραση είναι η μετατροπή του φωτός σε εικονικά σήματα που ο εγκέφαλος μπορεί να αντιληφθεί.
Η ωχρά κηλίδα, είναι ένα μικροσκοπικό σημείο πίσω από τον αμφιβληστροειδή χιτώνα όπου το φωτοδεκτικά κύτταρα μετατρέπουν τα φωτεινά σήματα σε εικόνες. Αυτή η περιοχή προστατεύεται από το υπερβολικό φως, την ακτινοβολία και την οξείδωση από ένα λεπτό κιτρινωπό φίλτρο που αποτελείται κατά βάση από ζεαξανθίνη και λουτείνη. Όσο το φίλτρο αυτό παραμένει αρραγές και ισχυρό προστατεύονται και τα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς.
Επειδή τα μάτια σας εκτίθενται στο φως του ήλιου συνεχώς, οι ιστοί τους πρέπει να έχουν πολύ υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών για να προλαμβάνονται οι βλάβες που προκαλούνται από το κυανό και το υπεριώδες φως. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη είναι κίτρινες — σ’αυτές οφείλουν το χρώμα τους τροφές όπως το καλαμπόκι. Οι δύο αυτές καροτίνες συγκεντρώνονται στην κηλίδα (macula), την πιο ευαίσθητη περιοχή του αμφιβληστροειδούς, που μαζεύει το φως στο πίω μέρος του ματιού. Η λογική λέει ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος που βρίσκονται εκεί. Ε, λοιπόν, υπάρχει. Οι καροτίνες αυτές σχηματίζουν εκεί ένα κιτρινωπό ίζημα που απορροφά το κυανό φως, εμποδίζοντας το να δημιουργήσει καταστρεπτικές ελεύθερες ρίζες.
Πρόσφατα, ξεκίνησαν μελέτες για δύο χρωστικές ουσίες, τη λουτεΐνη και τη ζεαξανθίνη, οι οποίες βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στον αμφιβληστροειδή. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη βρίσκονται σε λαχανικά, όπως ο αραβόσιτος και το σπανάκι, και στον κρόκο των αβγών. Θεωρείται ότι τα υψηλά επίπεδα λουτεΐνης και ζεαξανθίνης στο αίμα μπορούν να προστατεύσουν τον αμφιβληστροειδή από τα βλαβερά μήκη κύματος του φωτός.

ΖΕΑΞΑΝΘΙΝΗ
Η ζεαξανθίνη ανήκει στην κατηγορία των καροτενοειδών.
Η ζεαξανθίνη είναι μια κόκκινη-πορτοκαλί χρωστική ουσία που βρίσκεται σε ορισμέναυδρόβιαζώα (σολομός, πέστροφα, γαρίδες, αστακός και αβγά ψαριών) καθώς επίσης και στα ροδάκινα, γλυκοκολοκύθα, σπανάκι, μπρόκολο, μαρούλι, κράμβη, λαχανάκια Βρυξελλών, αρακάς και στο καλαμπόκι.
Λειτουργεί ως φυσικό φίλτρο, εμποδίζοντας το επιβλαβές μπλε φως της ηλιακής ακτινοβολίας να εισέλθει στα μάτια και να προκαλέσει φθορές.
 
ΛΟΥΤΕΙΝΗ
Η λουτεΐνη ανήκει στην κατηγορία των καροτενοειδών. Είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας.
Δίδει το κίτρινο χρώμα στο καλαμπόκι, στο μάγκο, στην κίτρινη πιπεριά αλλά και στον κρόκο του αβγού. Βρίσκεται επίσης σε λάχανο, σπανάκι, μπρόκολο, αβοκάντο, μαρούλι, ραπάνι, φασολάκια, αρακά, κολοκυθόσπορους, κάρδαμο, μαϊντανό και καρότα. Υπάρχει φυσιολογικά μαζί με τη ζεαξανθίνη στον αμφιβληστροειδή και στην ωχρά κηλίδα των ματιών που απορροφούν το καταστρεπτικό μπλε φως της ηλιακής ακτινοβολίας, προφυλάσσοντας έτσι τα μάτια από την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και τον καταρράκτη. Η λουτεΐνη έχει την ιδιότητα να συγκρατεί το 30-40% της υπεριώδους ακτινοβολίας, πριν αυτή φθάσει στον αµφιβληστροειδή, σύµφωνα µε έρευνες του ∆ιεθνούς Πανεπιστηµίου της Φλόριδας (Exp Eye Res, 1997, 65, 57-62 και 2000, 71, 239-45), ενώ ως ισχυρό αντιοξειδωτικό εξουδετερώνει σηµαντικό αριθµό ελεύθερων ριζών. H λουτεΐνη δεν εµποδίζει µόνο την εµφάνιση ή την επιδείνωση του καταρράκτη, αλλά -σύµφωνα, τουλάχιστον, µε µια πρόσφατη µελέτη- βελτιώνει σηµαντικά την οπτική οξύτητα όσων πάσχουν από καταρράκτη (Nutrition, 2003, 19:21-4).

Ρεσβερατρόλη 50% - 80 mg ανά κάψουλα
Η ρεσβερατρόλη, ισχυρό αντιοξειδωτικό που βρίσκεται στο δέρμα των σταφυλιών έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ισχυρό σύμμαχο όλων των αγγείων του σώματος αλλά και των μικρών αγείων στα μάτια. Επίσης, και πάντα σύμφωνα με τις νέες έρευνες, η ρεσβερατρόλη μπορεί αναχαιτίσει τον ρυθμό επιδείνωσης των προβλημάτων όρασης που σχετίζονται με την ηλικία των μυών που βρίσκονται στα μάτια.
Η ρεσβερατρόλη σταματά επίσης την υπερβολική ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων στο μάτι που αν συνεχίσουν να μεγαλώνουν μπορεί να προκαλέσουν εκφύλιση της ωχράς κηλίδας οδηγώντας σε μειωμένη όραση. http://www.lifezone.gr

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ (ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΩΝ) ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ
Η σταθεροποίηση ανάγεται σε περιεκτικότητα 95% σε ΟPC
Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού -95%- 30 mg ΟPC ανά κάψουλα
Το εκχύλισμα των σπόρων σταφυλιού περιέχει OPC's, μια ομάδα άχρωμων βιοφλαβονοειδών τα οποία είναι από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά που υπάρχουν. Οι Proanthocianidins (γνωστές με τα αρχικά OPC) ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια των Bioflavonoids, φυσικών ουσιών που σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες έχουν αντιοξειδωτική και υψηλή θεραπευτική δράση.
Οι OPC είναι ένα μοναδικό παράδειγμα βιολογικά ενεργών αντιοξειδωτικών που έχουν δοκιμαστεί φαρμακολογικά και κλινικά.
Τα OPCs βοηθούν στην ενδυνάμωση του αγγειακού συστήμα- τος συνολικά. Διατηρούν τη δομή και την ακεραιότητα των αρτηριών, των φλεβών, των αγγείων και των λεμφαγγείων. Βελτιώνουν τη φλεβική ανεπάρκεια, το κακό κυκλοφορικό των κάτω άκρων και τους κιρσούς. Τα OPCs προλαμβάνουν τη ρήξη των τριχο- ειδών αγγείων σε πόδια, μάτια και δέρμα και μειώνουν την κατακράτηση των υγρών. Χωρίς τα OPCs, τα καταστρεπτικά ένζυμα είναι ελεύθερα να επιτεθούν στη δομή των αιμοφόρων αγγείων.
Η θεραπευτική δράση των προανθοκυανιδίνων σχετίζεται με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στην κακή κυκλοφορία του αίματος στα μάτια, όπως ο γεροντικός καταρράκτης, η μυωπία, η ανεπαρκής νυκτερινή όραση, το γλαύκωμα, η αμφιβληστροειδική αιμορραγία (των διαβητικών), η ωχρή κηλίδα, η φωτοευαισθησία, η κούραση από έκθεση σε οθόνες υπολογιστών και γενικότερα η μειωμένη ικανότητα όρασης.
Τα OPC έχουν την εξαιρετική ικανότητα να εξουδετερώνουν, τόσο τις υδατοδιαλυτές, όσο και τις λιποδιαλυτές ελεύθερες ρίζες, ενώ μπορούν να ενσωματώνονται στις κυτταρικές μεμβράνες προστατεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα κύτταρα.
Αποτελούν ιδανικό βοήθημα για την προστασία των κυττάρων και των τριχοειδών του ματιού από εκφυλιστικές και οξειδωτικές αλλοιώσεις.

Οξείδιο του ψευδαργύρου 
Το οξείδιο του ψευδαργύρου αυξάνει την απορρόφηση της βιταμίνης Α.
Η έλλειψη ψευδαργύρου μπορεί, επίσης, να επηρεάσει την απορρόφηση, μεταφορά και το μεταβολισμό της βιταμίνης Α, επειδή είναι απαραίτητος για τη σύνθεση της βιταμίνης Α ως πρωτεΐνη μεταφοράς και ως συμπαράγοντας στην μετατροπή της ρετινόλης του αμφιβληστροειδούς.

Οξική ρετινόλη ή Ρετινοϊκό οξύ παράγωγο της βιταμίνης Α
Η ρετινόλη θεωρείται ίσως η σημαντικότερη βιταμίνη για την όραση. Αποτελεί συστατικό των κυττάρων του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού και όταν το φως προσπίπτει σε αυτά η βιταμίνη Α ενεργοποιεί τη μετάδοση του φωτός στο οπτικό νεύρο του εγκεφάλου. Ο βασικός της ρόλος αφορά στο σχηματισμό ροδοψίνης (οπτικής πορφυράς) μιας φωτοευαίσθητης ουσίας στην οποία οφείλεται η ικανότητα της όρασης στο σκοτάδι.
Έχει παρατηρηθεί, ότι έλλειψη βιταμίνης Α μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη φυσιολογία του οφθαλμού όπως ξηροφθαλμία (ξήρανση του επιπεφυκότα του ματιού), αδυναμία προσαρμογής στο σκοτάδι (νυκταλωπία), κερατομαλακία και σημαντική έλλειψη για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να επιφέρει ακόμα και μη αναστρέψιμη τύφλωση.
Βιβλιογραφία American Cancer Society: Retinoid Therapy / wikipedia

Σεληνιακό ή σεληνιώδες νάτριο
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες έρευνες και κλινικές μελέτες, το σεληνώδες νάτριο μπορεί να επιταχύνει και να ενισχύσει την θεραπευτική προσπάθεια αντιμετώπισης αλλά και πρόληψης της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας
https://www.google.com/patents/US5639482
Composition for control and prevention of diabetic retinopathy US 5639482 A
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η παρούσα εφεύρεση (συνδιασμός) είναι μια μέθοδος για τη θεραπεία της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας και ένα μέσο για την πρόληψη της επανεμφάνισής της. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συμπλήρωση της δίαιτας του διαβητικού με περίπου 1.000 mcg από σεληνιώδες νάτριο και 1.000 IU βιταμίνης Ε σε καθημερινή βάση για διάστημα μεταξύ 24 και 35 ημερών μέχρι η οπτική οξύτητα του διαβητικού να αρχίσει να βελτιώνεται. Στη συνέχεια ένα καθημερινό συμπλήρωμα συντήρησης 250 mcg σεληνιώδους νατρίου και 400 IU βιταμίνης Ε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Στο αρχική συμπλήρωμα, 1000 mcg selenonthianone ή 1000 mcg σεληνίου από μαγιά μπορεί να χρησιμοποιηθούν αν και είναι λιγότερο αποτελεσματικά και απαιτούν 2.000 IU βιταμίνης Ε για να εμφανίσουν θετικά αποτελέσματα.
Η παρούσα εφεύρεση είναι μια μέθοδος για τη θεραπεία της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας και ένα μέσο για την πρόληψη της reoccurence του. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συμπλήρωση της δίαιτας του διαβητικού με περίπου 1.000 mcg σεληνικό νάτριο και 1.000 IU βιταμίνης Ε σε καθημερινή βάση για μεταξύ 24 και 35 ημέρες μέχρι η οπτική οξύτητα του διαβητικού βελτιώνεται. Στη συνέχεια ένα καθημερινό συμπλήρωμα συντήρησης 250 mcg σεληνιώδους νατρίου και 400 IU βιταμίνης Ε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Στην αρχική συμπλήρωμα, 1000 mcg selenonthianone ή 1000 mcg σεληνίου ζύμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν και είναι λιγότερο αποτελεσματική και απαιτεί 2.000 IU βιταμίνης Ε για θετικά αποτελέσματα.

ΣΤΟ OCULARIS PLUS ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ Β
Η επιλογή αυτή ήταν επιβεβλημένη, καθώς όπως είναι γνωστό οι βιταμίνες Β είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και για την προστασία και αποτελεσματικότητα του μηχανισμού μετάδοσης νευρικών σημάτων.
Ειδικότερα:
Το φολικό οξύ, προστέθηκε γιατί η έλλειψη φολικού οξέος δημιουργεί εύφορο έδαφος για την δημιουργία οπτικής νευροπάθειας
Οι βιταμίνες Κυανοκοβαλαμίνη και ριβοφλαβινη Β12 & Β6 
Οι βιταμίνες Β6 και Β12 μειώνουν τα επίπεδα του αμινοξέος «ομοκυστεΐνη» βελτιώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος στα μικροσκοπικά αιμοφόρα αγγεία του οφθαλμού
• Ιάπωνες ερευνητές πραγματοποίησαν μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Nihon Σχολή της Ιατρικής στο Τόκιο, όπου 28 ασθενείς με γλαύκωμα πήραν 1.500 mcg / ημέρα βιταμίνης Β12 για πέντε χρόνια για να αξιολογήσουν την επιρροή των βιταμινών στην όραση. Οι ασθενείς που έλαβαν το Β12 είχαν "λιγότερο μετρήσιμη απώλεια της περιφερικής όρασης, πιο σταθερή οπτική οξύτητα, και καλύτερο έλεγχο της πίεσης του ρευστού ματιού σε σύγκριση με μια ομάδα που δεν έλαβε Β12"..
• Μια άλλη μελέτη που εμφανίζονται στο περιοδικό Archives of Internal Medicine έδειξε ότι οι γυναίκες που πήραν βιταμίνη Β12, Β6 και φυλλικό οξύ για πολλά χρόνια είχαν 35 τοις εκατό έως 40 τοις εκατό χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας συγκριτικά με τις γυναίκες που έλαβαν εικονικό φάρμακο.
• Από τη σταδιακή απώλεια της όρασης σε μεγαλύτερες ηλικίες προστατεύουν τα συμπληρώματα βιταμίνης Β, όπως επιβεβαιώνει νέα αμερικανική έρευνα.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας δρ. Ουίλιαμ Κρίστεν από το Νοσοκομείο Brigman and Women’s στη Βοστόνη: «Πέρα από την αποφυγή του καπνίσματος, είναι η πρώτη φορά που έρευνα υποδεικνύει έναν τρόπο για να αντιμετωπιστεί η πρόωρη εμφάνιση του εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας».

ΠΙΝΑΚΑΣ Ω-3 ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ

Διατροφικά στοιχεία Ανά δόση Ανά 100 g
Ενέργεια

33 kJ

8 kcal

2433 kJ

589 kcal

Λιπαρά

εκ των οποίων κορεσμένα

0,7 g

<0,1 g

53 g

5,9 g

Υδατάνθρακας

εκ των οποίων σάκχαρα

0,1 g

0 g

11 g

0 g

Πρωτεΐνη 0,2 g 12 g
Νάτριο 0 g 0 g
Σύνθεση Ανά δόση Ανά 100 g

Ιχθυέλαιο

εκ των οποίων

625 mg 46200 mg
EPA 225 mg 16600 mg
DHA 170 mg 12600 mg
λοιπά
Ω-3 λιπαρά οξέα 60 mg 4440 mg

*%NRV = Διατροφικές τιμές αναφορές - Τιμή αναφοράς κατά LMIV

Συστατικά (κάψουλες Ω-3 λιπαρών οξέων): υψηλής δραστικότητας, μοριακής απόσταξης και φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας ιχθυέλαιο από ψάρια ανοικτής θαλάσσης με αναλογία 40/30 EPA/DHA, κάψουλα (ζελατίνη, ουσία διατήρησης υγρασίας γλυκερίνη, νερό)

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Σύνθεση Ανά δόση Ανά 100 g
Βιταμίνη A 1170 μg (146)* 86500 μg
Βιταμίνη D 5,0 μg (100)* 370 mg
Βιταμίνη E 24 mg (200)* 1800 mg
Βιταμίνη C 96 mg (120)* 7100 mg
Βιταμίνη B-1 1,9 mg (173)* 140 mg
Βιταμίνη B-2 1,7 mg (121)* 130 mg
Νιασίνη 6,7 mg (42)* 500 mg
Παντοθενικό οξύ 5,0 mg (83)* 370 mg
Βιταμίνη B-6 0,82 mg (59)* 60 mg
Φολικό οξύ 266 μg (133)* 19700 μg
Βιταμίνη Β-12 2,0 μg (80)* 150 μg
Χρώμιο 80 μg (100)* 5900 μg
Βιοτίνη 50 μg (100)* 3700 μg
Σελήνιο 55 μg (100)* 4100 μg
Ψευδάργυρος 10 mg (100)* 740 mg
Ρεσβερατρόλη 50% 80 mg 5900 mg
Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού 30 mg 2200 mg
Λουτεΐνη 20 mg 1500 mg
Ζεαξανθίνη 4 mg 300 mg

*%NRV = Διατροφικές τιμές αναφορές - Τιμή αναφοράς κατά LMIV

Συστατικά (κάψουλες βιταμινών για τα μάτια): κατιφές εκχύλισμα, ασκορβικό οξύ, κάψουλα (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, χρωστική διοξείδιο του τιτανίου), ρεσβερατρόλη 50%, οξική DL-α-τοκοφερόλη, εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (95% OPC), οξείδιο του ψευδαργύρου, οξική ρετινόλη, νικοτιναμίδιο, σεληνιακό νάτριο, d-παντοθενικό ασβέστιο, υδροχλωρική θειαμίνη, χοληκαλσιφερόλη, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη, τριχλωριούχο χρώμιο, κυανοκοβαλαμίνη

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε 1 κάψουλα βιταμινών για τα μάτια και 1 κάψουλα Ω-3 λιπαρών οξέων ημερησίως με λίγο νερό

*Τα συμπληρώματα διατροφής σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ή αναιρούν τις ιατρικές οδηγίες και θεραπευτικές αγωγές. Μην χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής σαν υποκατάστατα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση ενημερώστε τον ειδικό υγείας πριν από την χρήση του προϊόντος. Μην υπερβαίνετε την ημερήσια συνιστώμενη δόση.

120caps.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Viogenesis
Τεμάχια 1
Κωδικός site 6072
ean13 4260006581415
Κάψουλες 120
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Viogenesis Ocularis Plus for healthy eye vision 120caps - Η προστασία των ματιών μας πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved