ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Capricare 3 Infant Milk Based On Goat Milk 400gr - Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας Με Βάση Το Κατσικίσιο Γάλα

Ειδική Τιμή 13,47 € Κανονική Τιμή 14,18 €
Σε απόθεμα
SKU
5620
Capricare 3 Infant Milk Based On Goat Milk 400gr - Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας Με Βάση Το Κατσικίσιο Γάλα

Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη: Από 12 μηνών

Το ρόφημα γάλακτος σε σκόνη Capricare 3 παράγεται με τις φυσικές πρωτεΐνες του πλήρους κατσικίσιου γάλακτος που έχουν την ιδιότητα να σχηματίζουν ένα πορώδες πήγμα μέσα στο στομαχάκι του βρέφους.

Η σύνθεσή του είναι σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Οδηγία για τα βρεφικά γάλατα.

Το πλήρες κατσικίσιο γάλα είναι το βασικό συστατικό των βρεφικών γαλάτων Capricare®

Το κατσικίσιο γάλα είναι πηγή πρωτεϊνών, λιπαρών οξέων και μιας σειράς άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Μια βασική διαφορά μεταξύ του κατσικίσιου και του αγελαδινού γάλακτος είναι οι πρωτεΐνες και τα λίπη. Μια άλλη διαφορά είναι η διαδικασία της γαλακτοφορίας: το κατσικίσιο γάλα εκκρίνεται κυρίως με μια διαδικασία που λέγεται «αποκρινής» και το αγελαδινό γάλα εκκρίνεται αποκλειστικά με μια διαδικασία που λέγεται «μεροκρινής».

Πρωτεΐνες

Το γάλα περιέχει καζεΐνες και πρωτεΐνες ορού γάλακτος. Υπάρχουν 4 καζεΐνες: η αs1-καζεΐνη, η αs2-καζεΐνη, η β- καζεΐνη και η κ-καζεΐνη, καθώς και 2 κύριες πρωτεΐνες ορού γάλακτος: η β-λακτογλοβουλίνη και η α-λακταλβουμίνη.

Το κατσικίσιο γάλα περιέχει συνήθως πολύ λιγότερη αs1-καζεΐνη και περισσότερη β-καζεΐνη σε σχέση με το αγελαδινό γάλα.

Δεν είναι όλα τα κατσικίσια γάλατα ίδια. Κατσίκες διαφορετικής ράτσας και με διαφορετικά γονίδια παράγουν πολύ υψηλά επίπεδα αs1- καζεΐνης παρόμοια με αυτά των αγελάδων. Οι κτηνοτρόφοι που προμηθεύουν το κατσικίσιο γάλα για τα βρεφικά γάλατα Capricare® επιλέγουν κατσίκες βάσει των χαμηλών επιπέδων αs1- καζεΐνης που περιέχεται στο γάλα τους.

Λίπη

Τα λίπη στο γάλα, αποτελούνται από περίπου 30 διαφορετικά λιπαρά οξέα. Το κατσικίσιο γάλα περιέχει διπλάσια ποσότητα λιπαρών οξέων μέσης αλύσου (καπρονικό οξύ C6:0, καπρυλικό οξύ C8:0 και καπρικό οξύ C10:0) σε σχέση με το αγελαδινό γάλα. Τα λιπαρά οξέα μέσης αλύσου (MCTs) πέπτονται ευκολότερα από τα μακρύτερα κορεσμένα λιπαρά οξέα.

Προετοιμασία γευμάτων

Να ετοιμάζετε το γεύμα λίγο πριν το τάϊσμα του μωρού σας.

  • 1. Αποστείρωση
     

    Να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν ετοιμάσετε το γεύμα του μωρού σας. Να αποστειρώνετε όλα τα σκεύη σε εγκεκριμένο αποστειρωτήρα ή με βρασμό για 10 λεπτά. Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει, έως ότου γίνει χλιαρό (περίπου 40-45 °C). Προσθέστε τη σωστή ποσότητα χλιαρού νερού σε ένα αποστειρωμένο μπιμπερό.

  • 2. Προσθήκη της σκόνης

    Κάθε μεζούρα σκόνης πρέπει να είναι κοφτή. Χρησιμοποιήστε την εσώκλειστη μεζούρα Caprίcare. Γεμίστε τη και αφαιρέστε τη σκόνη που περισσεύει με την ανάποδη ενός καθαρού και στεγνού μαχαιριού. Μην πιέζετε τη σκόνη στη μεζούρα. Να προσθέτετε πάντα 1 κοφτή μεζούρα σκόνης σε κάθε 30ml βρασμένου χλιαρού νερού. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.

  • 3. Έλεγχος της Θερμοκρασίας
     

    Ελέγξτε τη Θερμοκρασία του έτοιμου γάλακτος ρίχνοντας μερικές σταγόνες στην εσωτερική πλευρά του καρπού σας. Τα γάλα θα πρέπει να είναι χλιαρό.

Ενδεικτικός πίνακας δoσολογίας
Ηλικία
βρέφους
(μήνες)
Αριθμός
γευμάτων
Ημερησίως
Βρασμένο
χλιαρό νερό
(ml)
Κοφτές
μεζούρες
σκόνης
'Ετοιμο
γάλα
(ml)

Aπό 12
μηνών

2

210

7

230

Για λόγους υγείας μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε για χρήση αργότερα.
Αυτός ο πίνακας είναι μόνο ενδεικτικός. Το μωρό σας μπορεί να χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο γάλα σε σχέση με τα ανωτέρω, γι' αυτό να συμβουλεύεστε πάντα τον παιδίατρό σας. Να προσθέτετε πάντα 1 κοφτή μεζούρα σκόνης (4,3g) σε κάθε 30ml χλιαρού νερού.

Συστατικά

Παστεριωμένο πλήρες κατσικίσιο γάλα, λακτόζη (από γάλα), μιγμα φυτικών ελαιών (ηλιέλαιο πλούσιο σε ολεϊκό οξύ, έλαιο canola, ηλιέλαιο, αντιοξειδωτικά (λεκιθίνη από ηλιέλαίο, μίγμα τοκοφερολών)), Παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, μέταλλα και ιχνοστοιχεία (κιτρικό ασβέστιο, κιτρικό νάτριο, όξινο φωσφορικό ασβεστίο, υδροξείδιο του ασβεστίου, θειϊκός σίδηρος ΙΙ, χλωριούχο κάλιο, θειϊκός ψευδάργυρος, θειϊκός χαλκός, θειϊκό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνικό νάτριο), βιταμίνες (L-ασκορβικό οξύ, οξική DL-α-τοκοφερόλη, νικοτιναμίδιο, οξική ρετινόλη, χοληκαλσιφερόλη, D-παντοθενικό ασβέστιο, φυτομεναδιόνη, κυανοκοβαλαμίνη, υδροχλωρική θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη, φολικό οξύ, D-βιοτίνη), χλωριούχος χολίνη, L-τρυπτοφάνη, L-ισολευκίνη, ταυρίνη.
το προϊόν περιέχει :
κατσικίσιο γάλα με ποσοστό 43% επι ξηρου.

Σημαντική επισήμανση

Το ρόφημα γάλακτος Capricare®3 με βάση το πλήρες κατσικίσιο γάλα, προορίζεται για παιδιά μικρής ηλικίας άνω των 12 μηνών και μπορεί να αποτελέσει μέρος μιας μικτής και ισορροπημένης διατροφής.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Capricare
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5620
ean13 9421025231971
Βάρος 0,400 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Capricare 3 Infant Milk Based On Goat Milk 400gr - Γάλα 3ης Βρεφικής Ηλικίας Με Βάση Το Κατσικίσιο Γάλα
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved