ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Sandoz Equilumen forte symbiotic 14caps - για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας

Ειδική Τιμή 8,40 € Κανονική Τιμή 10,00 €
Σε απόθεμα
SKU
sandoz-equilumen-forte-symbiotic-14caps-gia-tin-isorropia-tis-en
Sandoz Equilumen forte symbiotic 14caps - για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας

Tα συμβιοτικά είναι σκευάσματα όπου τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό και έχουν συνεργιστικές δράσεις
Tα συμβιοτικά είναι σκευάσματα όπου τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό και έχουν συνεργιστικές δράσεις. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα συμβιοτικά προάγουν την ανάπτυξη των bifidobacteria με αποτέλεσμα να βοηθούν στην ισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας1, η οποία μπορεί να μεταβληθεί από παράγοντες όπως: αλλαγή διατροφής, χορήγηση αντιβιοτικών, λοίμωξη από παθογόνο μικροοργανισμό, γήρανση.2 Η αποκατάσταση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας βοηθά στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας ή/και τη μείωση της διάρροιας.

Το Equilumen® Forte περιέχει 2 ειδικά επιλεγμένα στελέχη λυοφιλοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος (L. Acidophilus LA-5, B. animalis subsp. lactis BB-12), και BeneoSinergy, ένα σύμπλεγμα ινουλίνης και ολιγοφρουκτόζης, που εγκαθιστούν και διατηρούν την ισορροπία και τη λειτουργία της εντερικής χλωρίδας.

Ο Δρ. Ηλίας Ξηρουχάκης, Γαστρεντερολόγος, Πρόεδρος της Εταιρείας Ελικοβακτηριδίου και Λοιμώξεων Πεπτικού (ΕΕΜΕΛΟΠ) ανέφερε σχετικώς:

«Η ισορροπημένη συμβίωση του ανθρώπου με τα μικρόβια ήταν ανέκαθεν απαραίτητη προϋπόθεση για καλή διαβίωση και λιγότερες ασθένειες. Στον σύγχρονο τρόπο ζωής η χρήση αντιβιοτικών, ορμονικών σκευασμάτων, η επικράτηση νέων ασθενειών και το στρες είναι παράγοντες που διαταράσσουν τη χλωρίδα του εντέρου. Η χρήση νέων συμπληρωμάτων που περιέχουν συνδυασμό προβιοτικών και πρεβιοτικών και ονομάζονται συμβιοτικά βοηθά στην ανάκτηση αυτής της ισορροπίας».

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Sandoz
Τεμάχια 1
ean13 3838957039081
Κάψουλες 14
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Sandoz Equilumen forte symbiotic 14caps - για την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved