ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg 30caps - περιέχει 6 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικρο-οργανισμούς

Ειδική Τιμή 20,40 € Κανονική Τιμή 24,00 €
Σε απόθεμα
SKU
7206
Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg 30caps - περιέχει 6 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικρο-οργανισμούς
Το Saccharomyces Cerevisiae Boulardii περιέχει 6 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικρο-οργανισμούς Saccharomyces Cerevisiae Boulardii (ενεργοί λυοφιλοποιημένοι ζυμομύκητες ), ανά κάψουλα. Ο ζυμομύκητας Saccharomyces Cerevisiae Boulardii έχει χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα κλινικών μελετών.
 
Η Lamberts® χρησιμοποιεί εξειδικευμένες διαδικασίες για να διασφαλίσει ότι οι μικροοργανισμοί θα παραμείνουν ζωντανοί στην συσκευασία τους. Το ειδικό σωληνάριο που χρησιμοποιούμε περιέχει ένα αποξηραντικό υλικό που απομακρύνει κάθε ίχνος υγρασίας από τις κάψουλες. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει την εγγυημένη βιωσιμότητα των στελεχών έως την ημερομηνία λήξεως τους.
 
Μετά την κατάποση της κάψουλας είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι οι μικροοργανισμοί θα επιζήσουν της διέλευσης τους από τον στόμαχο. Τα οξέα του στομάχου αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας κατά των παθογόνων βακτηρίων και των μυκήτων καταστρέφοντας τα μέσω του όξινου ph τους. Για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης του γαστρικού οξέος, οι ζυμομύκητες Saccharomyces Boulardii είναι αποξηραμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα (polysaccharide matrix). Το κάλυμμα αυτό προστατεύει την ζύμη από το όξινο pH του στομάχου, αυξάνοντας την πιθανότητα επιβίωσης της έως 50 φορές, κάτι που μεταφράζεται σε αυξημένο αριθμό ζυμών που αποικίζουν το λεπτό έντερο.
 
Διατηρείται εκτός ψυγείου λόγω της πατενταρισμένης συσκευασίας της Lamberts, room stable.
 
Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 94174-7/12/2016

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Δοσολογία

Ενήλικες και παιδιά: 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα. Εάν θεωρηθεί απαραίτητο, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί με τη σύσταση του ιατρού.

Φύλαξη:

– Να φυλάσσεται σε δροσερό (θερμοκρασία < 25 βαθμών κελσίου), ξηρό μέρος και σκιερό μέρος. - Να μην χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης (BBE) που αναγράφεται στην συσκευασία. - Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά *** Η συσκευασία του Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300mg είναι room stable, διασφαλίζοντας την βιωσιμότητα του ζυμομύκητα σε θερμοκρασία δωματίου (χωρίς να απαιτείται η συντήρηση του προϊόντος στο ψυγείο)[/fusion_tab][fusion_tab title="ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ" icon=""]

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Το Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300mg είναι ασφαλές όταν λαμβάνεται στην συνιστώμενη δοσολογία. Επειδή το Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300mg ως προς τη φύση του είναι μύκητας, δεν πρέπει να συγχορηγείται με συστηματικά ή με από του στόματος αντιμυκητιασικά φάρμακα.

Να μην λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Να μην λαμβάνεται από άτομα με γνωστή υπερευαισθησία στις ζύμες και ιδιαίτερα στοSaccharomyces Cerevisiae Boulardii.

30caps.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Lamberts
Τεμάχια 1
Κωδικός site 7206
Κωδικός κατασκευαστή 8521
Κάψουλες 30
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg 30caps - περιέχει 6 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικρο-οργανισμούς
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved