ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΩ
* για αγορές προϊόντων έως 2 κιλά βάρος
Το καλάθι μου

Zachos Pharmacy Bentonite Clay (BP) Food Grade 100gr - Μπεντονιτης Αργιλος Βρώσιμος (Sodium Bentonite)

Βαθμολογία:
100 % of 100
9,50 €
Σε απόθεμα
SKU
5062
Zachos Pharmacy Bentonite Clay (BP) Food Grade 100gr - Μπεντονιτης Αργιλος Βρώσιμος (Sodium Bentonite)

Μπεντονιτης άργιλος κατάλληλος για εσωτερική χρήση
ΟΝΟΜΑ 
Βεντονίτης νατρίου

ΕΞΑΓΩΓΗ
100% φυσική 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ
Εξωτερική, Καλλυντική, Εσωτερική, κατάλληλη για κατανάλωση από τον άνθρωπο

ΟΦΕΛΗ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Ο άργιλος μας από μπεντονίτη έχει θεραπευτικές ιδιότητες και τη δύναμη απορρόφησης, των τοξινών, τα βαρέα μέταλλα και άλλες μολυσματικές ουσίες. Ως μάσκα αργίλου, αντλεί περίσσεια ελαίων και σμήγματος στην επιφάνεια του δέρματός σας για εύκολη αφαίρεση και καταπολεμά τα βακτήρια που σχηματίζουν κηλίδες. Αφαιρεί επίσης το νεκρό δέρμα και ξεπλένετε εύκολα για μια πλήρη εμπειρία καθαρισμού.

Αυτός ο άργιλος θεωρείται ισχυρός, αλλά ήπιος αποτοξικοποιητής. Υψηλή αλκαλικότητα 8,5ph. Αυτός ο άργιλος είναι εξαιρετικά καθαρός, χωρίς αλλεργιογόνα, εργαστηριακά δοκιμασμένος, με υψηλά ωφέλιμα ιχνοστοιχεία, καθιστώντας τον πηλό επιλογής για εσωτερική χρήση.

Υπάρχουν δύο τύποι Montmorillonite, το νάτριο και το ασβέστιο. Το νάτριο Montmorillonite είναι κοινώς γνωστό ως νάτριο Bentonite. Η παρουσία νατρίου ως το κυρίαρχο ανταλλάξιμο κατιόν μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το πρήξιμο του πηλού σε πολλές φορές τον αρχικό του όγκο. Σχεδόν όλοι οι φυσικοί άργιλοι έχουν αξία στην προώθηση της ανθρώπινης υγείας. Ορισμένα μπορεί να καταναλωθούν, άλλα χρησιμοποιούνται καλύτερα μόνο εξωτερικά, και άλλα προορίζονται καλύτερα για βιομηχανικούς σκοπούς.

[Ubick, Suzanne. "Mud, Mud, Glorious Mud". Περιοδικό της Ακαδημίας Επιστημών της Καλιφόρνια. Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια. Ανακτήθηκε το 2012.]

Για γενική συντήρηση της υγιειας σας λάβετε ένα κουταλάκι του γλυκού (οχι  μεταλλικό) μία φορά την ημέρα σε ένα μεγάλο ποτήρι νερού. Αφήστε το να μουλιάσει για τουλάχιστον 2 ώρες για να ενεργοποιήσετε τις ιδιότητες του πηλού. Πίνετε το μίγμα που μούλιασε σε άδειο στομάχι. Περιμένετε μια ώρα πριν από το φαγητό. Πρέπει να αυξήσετε την πρόσληψη επιπέδου νερού ενώ παίρνετε άργιλο.

Πάρτε για μια περίοδο 3 εβδομάδων με διάλειμμα μιας εβδομάδας μετά, συνεχίστε αυτή τη διαδικασία για 3 μήνες.

ΔΕΝ πρέπει να λαμβάνετε από : Υπερτασικούς, άτομα με δυσκοιλιότητα, άτομα που λαμβάνουν πολλά φάρμακα συγχρόνως.

To Zachos pharmacy δεν θα αναλάβει την ευθύνη για εσφαλμένη χρήση αυτού του προϊόντος. Όλες οι πληροφορίες δίνονται ελεύθερα και δεν προορίζονται με κανένα τρόπο να αντικαταστήσουν ή να ακυρώσουν τη φαρμακευτική αγωγή ή / και την καθοδήγηση από έναν καταγεγραμμένο ιατρό. Εάν είστε έγκυος, επικοινωνήστε με έναν εγγεγραμμένο ιατρό πριν από τη χρήση. Μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς, αυτές οι πληροφορίες δεν είναι για τη διάγνωση, τη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας.

100gr.

Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής Zachos Pharmacy
Τεμάχια 1
Κωδικός site 5062
ean13 2290000011115
Βάρος 0,100 kg
διαθέσιμο σε 1-3 εργάσιμες μέρες Όχι
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:Zachos Pharmacy Bentonite Clay (BP) Food Grade 100gr - Μπεντονιτης Αργιλος Βρώσιμος (Sodium Bentonite)
Η Βαθμολογία σας
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Powered by Softweb copyright ©2021 Zachos Pharmacy all rights reserved